Модни консултации - 46

• 54 210
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
Много харесвам дънкови якета,но не и с такава рокля.

Аз също нося дънкови и кожени, но също не с такава рокля.
Много ми е разностилно.
Тази си е за сако/болеро или жилетка - къси, защото тя е дълга.

# 586
  • Нидерландия
Аз кожени много харесвам и много нося, във всякакви цветове както и сака, но дънковите някак си за мен и годините ми не ми пасват на стила. Може би защото на младини много носех 😉
Иначе абсолютно не ги отричам. Но кожено за въпросната рокля не е ок според мен.

# 587
  • Бургас
Че кой не харесва и не носи кожени якета!?Няма такива,или поне аз не познавам.

# 588
Здравейте, моля за съвет. Какво връхно би подхождало на тази рокля? Ще я обличам вечерно време в заведение на открито, за рожден ден.

Всичко, което е в твоя стил, кожено яке/ ще неутрализира открития намек за сексапил/, дънково яке/ обичам ги, но повечето са чисто тийнейджърски/, сако/ твърде ми е претенциозно с такава рокля, дори и по-спортните модели/. Зависи каква визия гониш. Аз, за себе си бих избрала кожено, в тези жеги най-много да го наметна, но пък знае ли човек какво време ще уцели. Миналия уикенд в петък срещу събота, до 5 сутринта изкарах с къси дънкови панталони и потник, в събота срещу неделя, по същото време бях с дънки, ватиран суитшър и кожен елек, в 8 сутринта ме втресе.

# 589
  • Street of Dreams
Имам една дреха между жилетка и болеро - с леко бухнали, набрани ръкави до лактите, не се закопчава и стои отворено, отзад стига до кръста. Само с нещо такова я виждам стилово, или с наметнат шал.

# 590
Роклята я виждам с такова сако, наметнато само - https://shop.mango.com/us/women/jackets-blazers/double-breasted- … zer_67056712.html

# 591
  • София, България
Отново благодаря на всички. А ако е сако какъв цвят да е? Червено няма как заради това, че цвета на роклята е червен, черно имам 2 даже, едно по-късо и едно по-дълго, но нещо с него не ми харесва как става, с бяло ще стана като мартеница.. Не знам вече.
И какви обувки според вас биха подхождали и какъв цвят, а други аксесоари, чанта, бижута и т. Н. ? Само да кажа, че не нося много високи обувки, макс 5-6 см и то дебели токове, защото съм висока 170 и не се чувствам ок с по-високи обувки.
Моят стил по принцип е спортно елегантен, от 10 месеца съм на нова работа, в която се изисква по-официално облекло и все пак продължавам да ларивам между елегантен и спортен стил

# 592
Здравейте, моля за съвет. Какво връхно би подхождало на тази рокля? Ще я обличам вечерно време в заведение на открито, за рожден ден.

... кожено яке.
Цветове, подходящи за съчетаване с роклята (винаги имам едно наум, че цветопредаването на телефоните ни не е 100% коректно, особено при ползване на светкавица, както и некалибрираните ни монитори, та давам съчетаемости на няколко цвята, които са подобни на това, което виждам):

Последна редакция: сб, 01 авг 2020, 16:28 от Agent Provocateur

# 593
  • Бургас
Не търси сако конкретно за роклята.Но ако все пак се налага,някой по-назад беше предложил едно много симпатично,в нюд или избери такова в светлосиво.Ще си подхождат със всички цветове и винаги,когато ти се налага ще имаш подходящо сако,особено ако такава дреха не е много в стила ти и няма да я слагаш често.

Последна редакция: сб, 01 авг 2020, 17:48 от Nina_Z

# 594
  • София, България
Сакото се вписва в стилът ми, в повечето случаи горната част ми е елегантна, а надолу съм по спортна, тоест с кецове, за това едно ново сако не би било излишно 😁

# 595
  • Бургас
Значи е решено Grinning

# 596
Лично аз бих заложила на цвят пудра, розова пудра и топъл беж. Роклята само по себе си е достатъчно ярка, не ти трябва друг акцент.

# 597
  • Бургас
Абсолютно подкрепям

# 598
В едни размисли съм влязла. Доколко скандално би било, ако се пусна с тази ракля малко по-ежедневно, ниски сандали, с тънички каишки, сламена чанта... Обличала съм я само веднъж, на една сватба, а толкова да си я харесвам и да ми е удобна. Роклята е коприна и дантела. Имам и нюд подплата, освен черната, май ми се намира и такава в пепел от рози.
Скрит текст:

Приемам всякакви мнения, с уговорката, че живея на морето.
В Zara я описват като casual Rolling Eyes

# 599
  • Street of Dreams
Супер рокля, бих я скъсала от носене цяло лято. Идеална ми е за ниски сандали, с различни подплати и аксесоари.

Общи условия

Активация на акаунт