Модни консултации - 46

• 54 257
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
Присъединявам се към горните мнения.
Много добре ти се е получило bethefirst! А  синьо - шарената риза тооолкова ти отива Heart Eyes

# 526
Никога не съм носила синьо да ви кажа. Но тази туника беше изключение. Благодаря ви!

# 527
Никога не съм носила синьо да ви кажа. Но тази туника беше изключение. Благодаря ви!
А трябва! Точно това синьо изключително много подчертава красотата ти и хубавия цвят на кожата ти. На мен също ми хареса много!

# 528
  • Street of Dreams
Да и на мен първата ми мисъл беше, че синьото е твоят цвят.

# 529
Здравейте, канени сме на сватба в Балчик и се чудя тази рокля дали е подходяща
И съответно с какъв модел и цвят обувки и чанта да я съчетая.. Отзад е с гол гръб.. По принцип винаги нося къси рокли по тялото..

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 23:20 от Marble_beach

# 530
Хубава е роклята и ти стои много добре!
Какви обувки имаш за нея или ще купуваш нови?
Само да не са черни, с другите цветове ще се върже.

# 531
Какъв е цветът на роклята, защото не мога да видя дали е бяло или жълтеникаво, или нещо друго  Grinning

# 532
Хубава е роклята и ти стои много добре!
Какви обувки имаш за нея или ще купуваш нови?
Само да не са черни, с другите цветове ще се върже.
Имам с ток и черни каишки до глезена
Нещо подобно само че с още "един ред" каишки до глезена... И аз не мисля че черното е подходящо..

# 533
Роклята е свежа, виждам я с кралско сини сандали като показаните.
От металическите цветове сребристо и сиво за мен са по- добър вариант от златисто.

# 534
По-добре ѝ сложи нормална подплата, а не тези къси гащи отдолу, поне това виждам на снимката де. За мен в този ѝ вид не е ок за официално събитие каквото е сватбата.

# 535
  • София
Става, само ако има подплата.

# 536
По-добре ѝ сложи нормална подплата, а не тези къси гащи отдолу, поне това виждам на снимката де. За мен в този ѝ вид не е ок за официално събитие каквото е сватбата.
"Късите гащи" не съм ги сложила аз, а модела е такъв.. Сватбите не винаги са официални.. Затова уточних й че ще е в Двореца в Балчик. Представата ми е за ефирна дълга рокля

# 537
Не е тази роклята на сватбата, ако е официална.

# 538
  • Бургас
Щом няма да е толкова официално тържеството,роклята е подходяща.Ще бъдеш тренди,сега са изключително модерни тези рокли.Много добре ти стои!Сандали в сребристо или нюд биха и подхождали според мен.

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 20:00 от Nina_Z

# 539
За мен е подходяща. И ти стои страхотно!

Общи условия

Активация на акаунт