Модни консултации - 46

• 54 219
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Хайде да бъдем честни.Някои от аргументите клоняха към заяждане,което не за пръв път се случва в тази тема.Има безброй начини човек да изрази мнение и най-вече несъгласие по даден въпрос без да обижда,осъжда или подиграва.

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 13:54 от Nina_Z

# 556
Вчера си взех тази пола. Чудя се с какъв топ ще върви?

# 557
  • Някъде там

На мен ми харесва точно така както е съчетана  и така полата изпъква .

# 558
  • Бургас
С ярки цветове си я представям-свежо и лятно.

# 559
И на мен ми допадна с плетената черна жилетчица, обаче с тениска не мога да преценя дали ще се съчетава добре, например с тъмно синя?

# 560
И освен ако не споделите с какво съчетавате жълта рокля, всеки друг коментар само ще разводнявате хубавата  тема Simple Smile
Аз набързо мернах роклята на телефона си и проблемът ми е, че май беше толкова пастелно, бледо жълто, че не бих я определила като "жълта", но ще се опитам да дам идеи.

PS А за сватбата нямам достатъчно информация освен местоположението, че да имам мнение подходяща ли е или не...

# 561

На мен полата ми е определено пролетно - лятна и ми е странна съчетана с ботуши и жилетка, но ми прави впечатление, че явно така е модерно. Бих сложила нещо цветно -  сандали, или обувки в убито зелено например. Определено я виждам комбинирана цветно. Нагоре не знам, може би танк топ, но всичко зависи от това къде ще я носиш. Дори и с късо кожено яке бих я комбинирала лично аз.

# 562
Полата аз бих я носила с бяло Simple Smile Знам, знам, но много ме радва кремаво и бяло в комбинация!

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 14:49 от Agent Provocateur

# 563
  • София
Много интересна пола. Изглежда ми по-скоро пролетна, може и за топло есенно време...бих съчетала с пастелни цветове (ако ви отиват - мента, жълто, лилаво), но също със ярко зелено и корал, през есента - винено.
Може ли на лично от къде е? Simple Smile

# 564
  • Street of Dreams
Подминавам дългия коментар.

Бяло и кремаво е много хай комбинация, Агент - абсолютна елегантност и класика, на границата със снобското - в добрия смисъл. При нас е любимата лятна комбинация на по-заможните дами и винаги е сполучлива.
Аз също бих комбинирала полата с бяло - може и да не е много претенциозно като модел и материя.

Влюбих се в млечножълтия тренч от поста на Агент - много ми се приноси такъв.

# 565
  • София
За полата - лавандула, мента .

# 566
Бяло и кремаво е много хай комбинация, Агент - абсолютна елегантност и класика, на границата със снобското - в добрия смисъл. При нас е любимата лятна комбинация на по-заможните дами и винаги е сполучлива.
Аз също бих комбинирала полата с бяло - може и да не е много претенциозно като модел и материя.

А, дори с бяла тениска става, дори вързана на кръста! Няма нужда топът да е коприна/сатен/лен!

Много нося бяло/кремаво през лятото, най-вече защото ми дава чувство за прохлада и чистота!

Пък е и толкова мързелива комбинация, не изисква никакво мислене, каза най-големият мързел в темата Simple Smile
Много подобен вариант е и блъш + бяло както и светло сиво + бяло!

Тренчът наистина е рядко красива и класическа форма и свеж цвят!

PS Ще ми се смеете с глас, но 3-ти път гледам снимката на мацката с дантелената пола, която публикувах и се чудя нормална ли е да застане с тънки токове върху решетката на канала Grinning

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 17:00 от Agent Provocateur

# 567
  • Някъде там
Обувки

# 568
  • Пловдив

А, дори с бяла тениска става, дори вързана на кръста! Няма нужда топът да е коприна/сатен/лен!

Много нося бяло/кремаво през лятото, най-вече защото ми дава чувство за прохлада и чистота!

Пък е и толкова мързелива комбинация, не изисква никакво мислене, каза най-големият мързел в темата Simple Smile
Много подобен вариант е и блъш + бяло както и светло сиво + бяло!

Тренчът наистина е рядко красива и класическа форма и свеж цвят!

PS Ще ми се смеете с глас, но 3-ти път гледам снимката на мацката с дантелената пола, която публикувах и се чудя нормална ли е да застане с тънки токове върху решетката на канала Grinning
Точно и аз това забелязах, как е решила точно върху тази решетка да застане с токчетата

# 569
  • в Кошера
Полата аз бих я носила с бяло Simple Smile Знам, знам, но много ме радва кремаво и бяло в комбинация!

Ааа, не само теб. Stuck Out Tongue Winking EyeKissing Heart
И с карамел е чудно! Yellow Heart

Даже преди дни попаднах на една прекрасна комбинация, макар бялото да е по-скоро ванилия. Yellow Heart
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт