Парфюмни размисли и страсти - 245

• 50 536
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
На обяд си взех Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc Florale и твърдо бях решила, че ще го пробвам след като си измия косата, защото вече втора седмица се нося в облак от Coco Mademoiselle Intense....Стоя си аз на бюрото обаче мира не ми дава, не мога да работя, разсеяна съм...не става-още като разопаковах продукта усетих много приятен аромат-е това чудо за едт е направо чудовище.....та не се сдържах повече и пръснах отгоре на дланите.....прекрасен е този аромат, плени ме тотално, не съм имала нищо подобно....на хоризонта се задава ноооова любов-много се вълнувам....чудесен е този аромат-толкова мадамски ми стои.....чувствам се щастлива на квадрат Simple Smile

# 121
  • Велико Търново
О, много си го обичам това Флоралче Simple Smile грам не съжалявам за покупката му, и почти всеки ден му се наслаждавам. Честит да ти е , и с радост и удоволствие да си го носиш!

# 122
  • Чукарландия
Някой познава ли True Love Elizabeth Arden? Искам нещо въздушно, леко, чистичко, но да не е много сапунено и бръснарско, такъв ли е? Има ли прилика с аромата на крем Нивеа, който харесвам?
Парфюмът е от 94-та година, но ме заинтригуваха коментарите във Фрагрантика , които са скорошни и не знам дали не звучи ретро?
Кажете две думи, моля! 🤗

# 123
хм , майка ми донесе един Avon Dreams - малко ми е силничък ама някой знае ли на какво може да е реплика - макар и далечна , ужасно близо е до един от high-end парфюмите ,нооо не знам марката

# 124
И аз днес си отворих нов NR Fleur Musc Florale EDT и след първо пръскане установих, че за първи път леко долавям онази лека миризма на пот, която съм чувала и други да коментират, че усещат от NR. Имам повечето NR (for her, pure musc, обожавам NR Fleur Musc EDP) и това ми дойде като гръм от ясно небе. Почти ме заболя сърцето, но за щастие с времето отмина и сега вече се погодихме. Все пак на мен ми е слаб, след 4 часа го усещах вече само по дреха, на кожа не.

# 125
На обяд си взех Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc Florale.....прекрасен е този аромат, плени ме тотално, не съм имала нищо подобно....на хоризонта се задава ноооова любов-много се вълнувам....чудесен е този аромат-толкова мадамски ми стои.....чувствам се щастлива на квадрат Simple Smile
Честит! Прекрасен е наистина и ти пожелавам възторгът ти да остане и любовта е дълготрайна Flowers Hibiscus както със Съншайн и Мазмоазелата, а да не стане като с другите, от които избухваш във възторг и седмица след това ги пращаш в размените. Grinning

# 126
Може ли снимка на този Dreams? Може и да го разгадаем.

# 127
Благодаря ви, момичета !
Хехе-не че не съм разменяла поне 2,3 Мадмоазели, но като ми се прииска дозата "Мадмоазел" и веднага си го набавям/в момента имам едно бебе 35 и една 100-ка Simple Smile/
Не ми е проблем да разменя парфюм като ми втръсне за момента, защото вече местата за пазаруване са толкова много, всеки ден ни заливат от изгодни,по-изгодни оферти-щом ми се прииска нещо отново-на един клик разстояние ми е.....

# 128
Аз ти пожелавам да те радва, ясно ми е, че не ти е проблем и пет пъти да си го купиш! 🙂🌺

# 129
Благодаря ти, Азалия -забила съм нос в ръката си и потъъъвам, потъъъъвам......има и още нещо, затрупам ли се с аромати и веднага трябва да ги поразтикам, иначе се затормозявам психически.Луда работа Simple SmileА то как да не се затрупа човек, като парфюмерийната индустрия бълва ли бълва нови красоти....

# 130
  • Франция
mimozata, видях, че вече са ти отговорили, но след като питах за уточнение, да си кажа и аз Simple Smile
Paris - Venise лично за мен е най-слабият от цялата серия. Буквално много пари за нищо, един лек повей на цитруси, ванилия и... докато го помиришеш какво е точно, и вече го няма.

Също така да споделя впечатления, че Шанел все повече си занижават качеството, вече не само на ароматите, но и на чисто техническите характеристики на продукта. Имам голям размер Paris – Deauville, която си мислех даже да снимам и да покажа, но се отказах, за да не развалям естетиката на хубавата тема напоследък с грозни картинки. Пръскалото цръцка и тече по бутилката и по етикета, включително оставя в шкафчето ми мокър отпечатък. След всяко пръскане почиствам бутилката и въпреки това тя вече изглежда ужасно.
Освен това имам чисто нова стотица Chanel No 19 EdP, от която съм пръснала два-три пъти и на която пръскалото вече заяжда. Чакам го да откаже и тогава вече ще мисля какво да го правя. За да изпреваря подозренията откъде съм ги купила - ми от ена жена на пазара, то си личи.

# 131
  • Sofia
И аз така с един Шанс - извадих пръскалото,  хвръкна пружинка и никога повече не проработи помпата, а е пълна 100-ца.

# 132

ми това мъниче , явно аз ще съм първата в семейството с колекция някой ден , ако се напъна , до тогава ще позлвам каквото се донесе

# 133
Някой познава ли True Love Elizabeth Arden? Искам нещо въздушно, леко, чистичко, но да не е много сапунено и бръснарско, такъв ли е? Има ли прилика с аромата на крем Нивеа, който харесвам?
Парфюмът е от 94-та година, но ме заинтригуваха коментарите във Фрагрантика , които са скорошни и не знам дали не звучи ретро?
Кажете две думи, моля! 🤗
BBeLLa, аз си бях купила мостра от нотино и не ми хареса. Понеже съм забравила какъв е бил, сега изрових записките и ще ти цитирам какво съм написала: "Отначало замириса тежко - както мирише жълтата част на цветето кала, стреснах се ?!.. След като се разви стана хубав, усещат се главно цветните нотки с нюанси от плодове, дървета, малко ванилия. Всичко е като микс, розата сякаш доминира. Не е лош, но няма да го избера. Нито е тежък, не е и ретро, но не ме задоволява..." Сега като чета това не ми е ясно какво не ми е харесало, не съм сигурна също, дали мострата не е била стара, но дано ти помогне Simple Smile

# 134
  • Чукарландия
Много благодаря, White Silence!🌹
Не, че струва пари, но още един, който е нещо, като нищо, не ми трябва! Напротив, много ми беше полезно!

ПП Имам много нови любови, но чакам да ме споходи музата и да разкажа. 😁
А тя една музааа... нийде я няма... 😂

Общи условия

Активация на акаунт