Парфюмни размисли и страсти - 245

• 50 573
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Затова ударих един Rochas L'Homme на сляпо, дано не съжаля. 😆
Valeri Cirilov - Няма как да сбъркаш и от там да съжалиш с  Rochas L'Homme - много добро и стилно предложение на марката, в което можем да видим прекрасен модерен прочит на по-класическото мъжко звучене. Ще ти хареса гарантирано.
Благодаря ти за мнението, аз също си мисля, че няма как да се сбърка с него - особено щом има любимия ми ананас. 😀 Ще пиша като пристигне следващата седмица.

# 556
Valeri, много е хубав този парфюм.

# 557
Здравейте, дами!
Може ли да ми препоръчате свежо, лятно, леко сладко или леко гурме парфюмче подходящо за летните нощи, защото за дни си имам доста!

Elie Saab Girl of Now Shine
Elie Saab Girl of Now Forever
Dolce Gabbana Dolce Garden
Mugler Angel EdT 2019
Flowerbomb
La Vie Est Belle L'eau de Toilette Florale
Mugler Aura EdP

# 558
Пристигна Izia Sisley. Не е лошо парфюмчето въобще, макар да съм имала и да имам и по-хубави за мен рози. Не надушвам алдехиди или момина сълза отчетливо слава богу. Хубава леко сладка плодова роза е за моя нос, нищо не ме дразни и ще я нося предполагам известно време. Не е нещо ауу въх не мога без него, но в крайна сметка стрелянето полунасляпо го пиша сполучливо. Smiley С две фъс по ръцете  навън в топлото  не ме удуши което е добре. Няма никакво неприятно за носа ми развитие на кожата както четох , че се случва.  Мисля, че е и доста трайна.

# 559
  • Sofia
Изия не ви ли мирише на здравец?

# 560
Индрише със сигурност надушвам. Тя и розата е оплетена някак си не мога да разделя нищо на съставки.

# 561
АААААааааааа какво на здравец - сега нещо такова ми трябва бюджетно - да е на здравец, вече намерих the body shop moringa за липата
явно на миризма да е нещо, което да го докарва поне

# 562
Да и точно затова не ми харесва.

# 563
АААААааааааа какво на здравец - сега нещо такова ми трябва бюджетно - да е на здравец, вече намерих the body shop moringa за липата
явно на миризма да е нещо, което да го докарва поне

Моринга съм имала. Мирише доста на липа, но не е толкова свежо. Повече мирише на чай ох липа. Не е лошо но е странно и необичайно. Лек аромат ненатрапващ се.

# 564
  • Виена
Вижте какво си намерих в едно магазинче. Имаше множество спрени парфюми,  Guerlain Samsara, Carter de Lune, Trussardi Python, Цикладите на Ланком, разни Мариела Бурани от 90-те, Oh la la Azzaro...

# 565
  • Варна
https://www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/Dolce-Shine-59129.html
Това ме грабна онзи ден, но сякаш не е с особена трайност; миналото лято носих Garden- a от същата линия🤨
Мнение или дори аналог, защото 200лв за такова фъс🤨🤨🤨
Точно вчера пуснах една 30-тичка с него от Дъглас.Преди време го бях пробвала и не останах с подобни впечатления надявам се да грешиш и да не е разочарование от към трайност.

# 566
  • Sofia
Скрит текст:
Вижте какво си намерих в едно магазинче. Имаше множество спрени парфюми,  Guerlain Samsara, Carter de Lune, Trussardi Python, Цикладите на Ланком, разни Мариела Бурани от 90-те, Oh la la Azzaro...

Де туй магазинче?

SOTD - Orchid Soleil Tom Ford

# 567
Привеет!
Струва ли си покупката на Tom Ford Eau de Soleil Blanc? Thinking
И като цяло има ли нещо общо с Бронзовата богиня, тъй като не съм пробвала солей бланк?

# 568
  • Виена
Магазинчета е във Виена, на едно ъгълче на Мария Хилфер

# 569
bombolino, Le Visage ли се казва  магазинчето или има и друго? Била съм в него, ако е то. Стоянов пише на витрината, собственикът е българин - невероятни попадения има там.

Общи условия

Активация на акаунт