Парфюмни размисли и страсти - 245

• 51 110
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
За Sensuous Nude бих се радвала и аз да прочета вашите отзиви. Гледах го скоро в Нотино.

# 466
  • Бургас
търся нещо наистина свежарско, което да е като глътка свеж въздух, да видим какво.
Роза верде на Валентино?
Този имам спомен, че съм го пробвала преди, но нищо не помня от аромата, благодаря за идеята ще потърся проба от някого.Flowers Hibiscus

# 467
Много обичам Sensuous Nude - лек кокос, подсладен със сандалово дърво. Много нежен и кремест, почти като плажен лосион се усеща. За лятото аз много си го обичам, особено в сухите жеги Nature High Brightness Flowers Palm Tree
Покрай вас и аз взех Джемма-та на Кавали, поне сложих разни лакчета, да оправдая покупката Close

# 468
Доста ми е познато това чувство с гаденето, колкото и да ми е странно и да съм си мислела, че няма да ми се случи. Миналият месец ми стана много лошо от бронзовата богиня, а от няколко дни не мога да търпя грам сладки парфюми. До такава степен, че само като си помисля за някой парфюм и ми се гади, въпреки че не съм го помирисала... Persevere

# 469
За мен Sensuous Nude е само пудра нищо друго и с не особена трайност и излъчване .

# 470
Издирвах и Bronze Goddess edp версиите 2017 и 2019, но ударих на камък.И тях само от флакон съм ги подушвала и отминавала......

# 471
  • София
Нещо има в Кристъл Ноар, което не го понасям, някаква нотка, незнам точно каква е и оттам парфюма въобще не го харесвам. Нито зиме, нито лете.
И при мен така. Не знам защо, предизвиква позиви у мен този парфюм! Непоносим ми е!
Гледах му пирамидата и аз и се чудех. Има джинджифил, който обожавам в напитки, в сурово състояние  в суши, всякак. не мога да разбера кое ме дразни толкова, за да знам, да го избягвам.

# 472
И при мен така. Не знам защо, предизвиква позиви у мен този парфюм! Непоносим ми е!
Гледах му пирамидата и аз и се чудех. Има джинджифил, който обожавам в напитки, в сурово състояние  в суши, всякак. не мога да разбера кое ме дразни толкова, за да знам, да го избягвам.

И аз не го понасям, не само върху мен но и около мен. Аз имам съмнения в кардамона. В някои комбинации го усещам като миризма на пот. А може и кокоса, в по-сложна комбинация да го усещам така. В Bronze Goddess, така комбиниран, първите десетина минути усещам марината за кисели краставички, ама едно към едно. Явно ароматната ни памет ни върти номера. Simple Smile

# 473
  • Чукарландия
Аха, може да е кардамона. 🙄
Не е кокосът, защото кокос обичам много, нещо друго ще да е. Наистина ми предизвиква позиви и да, върху други хора пак го регистрирам като нещо отвратително. Лоша работа. Пък е Версаче, не е коя да е имитация... Тц, тц, тц... 🤣🤣🤣

# 474
В Кристал Ноар мен ме мъчи точно кокосът, но аз и по принцип не съм му фен.

# 475
Издирвах и Bronze Goddess edp версиите 2017 и 2019, но ударих на камък.И тях само от флакон съм ги подушвала и отминавала......

Бронзовата богиня 2019г. EDP и Fraiche-то версиите ги има в безмитният във Варна. Даже имат и други версии, защото по спомен имаха бая бутилки изкарани за тестери, но не съм се заглеждала. Единствено се сещам, че едп-то 50мл беше 89лв. Simple Smile
Мисля другата седмица пак да отида да проверя какви има, че аз искам да пробвам fraiche-то, че четох, че той е по-лек и приятен от едп.

# 476
Нещо има в Кристъл Ноар, което не го понасям, някаква нотка, незнам точно каква е и оттам парфюма въобще не го харесвам. Нито зиме, нито лете.
Гледах му пирамидата и аз и се чудех. Има джинджифил, който обожавам в напитки, в сурово състояние  в суши, всякак. не мога да разбера кое ме дразни толкова, за да знам, да го избягвам.
Аз го пробвах на себе си, е само на китката, и ми замириса на плажен лосион, от където си помислих може пък и да става за лятото.
Помирисвала съм го на друга жена, но кои знае дали оригинал или фалшификат, и ми лъхна на някаква потна нотка

# 477
Въпросното Версаче никога не съм носила, но имам позната, която го пръска целогодишно и мирише извънземно върху нея-приказка просто.

# 478
Sensuous Nude и при мен е основно пудра и е доста душлив, не се  харесахме.

# 479
  • Бургас

Имах няколко от най-полупярните - gabrielle, chance и mademoiselle. За номер 5 не мога да кажа миризмата му ме отблъсква. И трите бяха разочарования, подарих ги на майка ми, която също като мен не ги усещаше, а е със изключително силно обоняние и най-слабите миризми ги надушва. И двете сме с подобен проблем парфюми да не се задържат върху кожата като даже нейната кожа е още по-капризна. Още нещо шокиращо черният опиум също не се задържа върху мен, но пък chloé с панделката на гърлото, се носи на метри от мен.

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 17:35 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт