Джъстин Балдони срещу Блейк Лайвли - спорът на годината - Дано да свърши с тях! 😁

• 73 164
  • 1 341
  •   2
Отговори
(Може би) фалшиви обвинения, опити за изнудване и какво ли още не в този спор за милиони. Нека заедно проследим тази поредна холивудска драма. 🍿

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 14:47 от Alucard

# 1
В този спор интересното е, че и двете страни не са стока. Но май Балдони в момента ми е съвсем малко по-симпатичен от Блейк и Райън Рейнолдс. И двамата ми изглеждат много нагли и се надявам кариерите им да пострадат. Харесвам Дедпул, но голяма работа - ще се намери нов актьор.

# 2
  • Разпиляна във въображението
Джъстин Балдони съди Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс, техния публицист и нейната PR фирма за 400 милиона долара, твърдейки, че са клеветнили и изнудвали заради ситуацията с "Свършва с нас".

От документите на Балдони излиза, че е имало натиск от Блейк, Райън и дори Тейлър Суифт.

# 3

https://www.youtube.com/live/hmY9zBN9SME?si=zVPqOpYFCBc90X2E

# 4
  • София
В спора съм склонна да съм на страната на Балдони, макар да ми е все тая за него. Блейк ми е неприятна от известно време, черешката беше с изцепката и по адрес на Катрин, докато тя не беше съобщила за рака.
Преди това ме дразнеше покрай Тейлър Суифт, която не понасям.
Та сега и с този скандал съвсем ми падна от класацията Smile
Но пък забелязвам доста грозни коментари из инстаграм-за фигурата и, за обличането, пък снимки на носа и. Макар да не я харесвам, смятам, че е хубава жена и не е точно това, за което е редно да се хващат хейтърите.

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 18:04 от Дези.

# 5
  • Разпиляна във въображението
Документите - https://s3.documentcloud.org/documents/25493725/baldoni-v-reynolds-lively.pdf

# 6
  • София
Аз съм на страната на Джъстин Балдони!
Жалко, че Райън се хвана с тази дразнеща (меко казано) Лайвли.

# 7
Джъстин Балдони съди Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс, техния публицист и нейната PR фирма за 400 милиона долара, твърдейки, че са клеветнили и изнудвали заради ситуацията с "Свършва с нас".

От документите на Балдони излиза, че е имало натиск от Блейк, Райън и дори Тейлър Суифт.

Съдят се взаимно. Мисля, че започнаха по Коледа (т.е. на датата), което показва колко са озлобени.

Да добавя и аз един коментар за външния вид на Блейк - навремето опитвах да гледам Клюкарката и приятелки ми бяха казали, че едната актриса (т.е. тя) е станала много известна, защото е красавица. През цялото време мислех, че говорят за другата актриса (тази с тъмната коса), защото Блейк ми е леко грозновата в лице, а за мен лицето винаги е било най-важното (при мъжете и при жените - стига да са в горе-долу добра форма).

# 8
Партньорът в компанията на Джъстин е мултимилиардер и му е подсигурил доста добър адвокат - Браян Фрийдман. Той е бил адвокат и на Меган Кели - имаше филм за скандала във Фокс нюз "Bombshell". Самият Браян е погнат от про Блейк ботове в Редит, които го обвиняват, че някога се е споразумял при обвинение за групово изн*сливане. Браян участваше в подкаста на Меган и обеща, че ще съди Блейк "into oblivion":

# 9
  • София
И аз съм за Балдони, другите двама ми бяха симпатични по едно време, но вече не ги понасям.

# 10
Тази двойка Блейк и Райън ми е толкова неприятна колкото и Бийонсе и Джей Зи. Мисля, че Лайвли съди от чиста злоба, бая хейт отнесе покрай филма, сега иска да се изкара някаква жертва. И не разбрах много добре в какво се изразява този сексуален тормоз.

# 11
  • Berlin
Ммм, Блейк с вечно запушения нос, много ме дразнеше в Клюкарката това, след това не съм я гледала. Този филм обаче може да си пуснем, да съм в час с историята му поне.
Според мен тръгнаха лошите слухове покрай премиерите на филма, тук също споделяхме, че се появяват разделени и дават къде адекватни, къде не толкова адекватни интервюта и тези дела са отговор един вид. Много ми е любопитно какво ще се окаже накрая (какво ще реши съда, какви неща ще излязат), явно и двете страни имат някакви доказателства?

А с Мегън Кели какво е станало? Не знам коя е и какъв е бил този скандал в NBC.

# 12
Записвам се, за да чета. Джъстин Балдони ми беше напълно непознат допреди скандала, но цялото развитие на ситуацията беше изключително странно отстрани.
Нея съм я гледала само в Клюкарката и The sisterhood of the travelling pants (там беше със стария нос) и да кажем, че не съм видяла качества, че да е толкова известна, колкото всъщност е.

# 13
  • София
Тази двойка Блейк и Райън ми е толкова неприятна колкото и Бийонсе и Джей Зи. Мисля, че Лайвли съди от чиста злоба, бая хейт отнесе покрай филма, сега иска да се изкара някаква жертва. И не разбрах много добре в какво се изразява този сексуален тормоз.

Лайвли твърди, че Балдони е правил неуместни намеци и е нахлувал в караваната ѝ, докато кърмела. Извън това коментирал теглото ѝ след раждането и че била качила килограми баш преди снимките.
Според мен всичко тръгва оттам, че Балдони страшно си е мечтаел да екранизира "Никога повече", писателката Колий Хувър му е дала зор в ролята на Лили да е точно Блейк Лайвли, Лайвли от своя страна си е повярвала прекалено и/или не е схванала добре книгата и ролята си.
В очите на Балдони Блейк му е донякъде насилствено натресена и съсипва филма и маркетинг кампанията с тъпите си изказвания мацките да носят дрехи на цветя, докато гледат филм за домашен тормоз. Тия простотии как Лайвли не взела гривничка от фенка и какво била казала едно време на някоя си журналистка му дойдоха само в плюс.
В очите на Лайвли, разглезена от внимание и от MeToo вълната, Балдони е виновен, че не я гали с перце и не целува земята, по която ходи. Най-вероятно режисьорът й е треснал някоя и друга неприятна реплика, която на български грубо се превежда като "Я, какъв гъз си отпрала!" и Лайвли е полудяла.
Не виждам прави тук.

# 14
Че като наистина го е "отпрала" ? Не  е тактично, но някой спомена друго - питал колко тежи ,че ще я вдига,  а имал проблем да вдига тежко. Голяма чувствителност настана, да идва Тръмп да нормализира малко.
 Четох книгите, историята   интересна,  втората книга  разводнява , като разказва от името на Атлас  и повтаря , но първата привлича.  Да се оправят ,но започва с 16-17 годишно момиче и момче ,не я знам как е  като 17 годишна Блеката.

Общи условия

Активация на акаунт