Джъстин Балдони срещу Блейк Лайвли - спорът на годината - Дано да свърши с тях! 😁

• 89 645
  • 1 548
  •   1
Отговори
# 15
  • На топло
Още един глас за Джъстин Балдони.
Интересен факт от пресата.
"Пред Джъстин в размяна на съобщения, Блейк нарича Рейнолдс и Суифт нейните „дракони“.
Твърди се, че Лайвли се е наричала „Калиси“, известна като Майката на драконите."

Сериозно Close

# 16
  • София
Живеят в някаква паралелна вселена 🤣
Аз не съм чела книгите, а от филма гледах 2 сцени. Но ми попадат някакви постове, че Блейк не пасва на образа на главната героиня. Трябвало да е дребничка, кльощава, с по-романтичен стайлинг. И сравняват с костюмите на Блейк, че са по бохо, по-хипстърски.
Винаги има хейт към екранизации, но пък щом авторката си е държала да е тя…

# 17
Говореше се, че Блейк и Райън са пренаписали част от сценария, което е създало допълнително напрежение.
Изглежда се мислят за толкова големи звезди, че всичко им е позволено.

# 18
Изтрещели хора. Коментари за теглото и нахлуване в каравана са лошо възпитание, но повод за съдене.. много нелепо. И чак пък тормоз. То направо си е обидно спрямо жертвите на истински тормоз.

# 19
  • София
То и за теглото зависи, в случая става въпрос за роля и то на вече съществуваща героиня, така че може да е било и в рамките на професионалното коментиране.

# 20
  • Berlin
За нахлуването имаше контра, че той я е питал дали е ок и тя казала, че няма проблем.🤷🏻♀

Айде сега, дракони и Халеси, имат си сигурно някаква вътрешна закачка, това не е сериозно да се взима насериозно.

# 21
  • София
Лайвли и Рейнолдс действително пипат след Балдони, което го ядосва съвсем разбираемо.
Балдони иска екранизация едно към едно, а Лайвли иска да е “по-феминистка и не толкова мрачна”. Затова тя и Рейнолдс доплащат от джоба си за промените.

# 22
  • Разпиляна във въображението
Той май по принцип е ангажиран с тази тема за насилието. Имал подкаст, или участия. Лайви е обърнала промоцията за филма в промоция за нейните продукти и малко се е наблягало на тема, която е развита във филма.

# 23
  • София
Аз не съм чела книгата, но моя приятелка я чете наскоро и доколкото разбрах определено има разминавания.

# 24
Много слаба роля на Блейк. Въобще не пасваше за нея и тя не умее да играе. Умее само да седи и да се усмихва и да си мънка нещо под носа. В повечето сцени изглежда като майка му на героя, не като приятелката.
Филмът е загуба на време и омаловажава насилието срещу жени, като го представя като случайни инциденти.
Това, че филмът излезе преди половин година и повечето хора чак сега разбират за него е показателно.
Рейтингът му също не е добър.
Блейк също така отказала да се срещне с представители на фондация за жертви на насилие, тъй като това не я интересувало, въпреки, че било голям плюс покрай филма да се помогне на други хора да се спасят от тормоз. Но не, какво я интересува нея?

# 25
Абсолютно съм за Джъстин Балдони! И го харесвам много. Но сте изброили сте вече доста аргументи и факти, които излязоха, та не е просто от симпатия.
Гледах филма и през цялото време си мислех колко по-добър щеше да бъде, ако друга беше на мястото на Лайвли. Наистина са опорочили идеята и тази толкова важна тема!

# 26
След като Лавли не се интересува от жертвите на насилие и не желае да се срещне с тях защо въобще участва в тази продукция?!
За Балдони съм! Лавли ми опротивя след подигравката с раково болната Катрин.

# 27
В момента единствено я харесвам, защото е красива жена и прилича на майка ми като млада. От там нататък ми е много н приятна и дразнеща заедно с мъжа си

# 28
  • На топло
След като Лавли не се интересува от жертвите на насилие и не желае да се срещне с тях защо въобще участва в тази продукция?!
За Балдони съм! Лавли ми опротивя след подигравката с раково болната Катрин.
За да рекламира алкохола и продуктите си.
Има видео, в което се подиграва на колежката си, че е родена в затвора Anguished
С мъжа и, са най-противната Холивудска двойка, бляк Close

# 29
Помня, че рекламираше шампоани.

Общи условия

Активация на акаунт