Джъстин Балдони срещу Блейк Лайвли - спорът на годината - Дано да свърши с тях! 😁

• 75 226
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 45
  • Разпиляна във въображението
Беззащитната, изплашена Блейк - https://x.com/colonelkurtz99/status/1880310020501582139

# 46
Надценявате влиянието на Т.Суифт.
Тя пускаше постове и за Камала Харис, но все пак беше избран Тръмп.
Същото и тук.
Тейлър има огромно влияние върху хора основно 15-35, на изборите гласуват всякакви хора. Но в социалните мрежи най-шумни са именно тези и могат да променят общественото мнение.
Много харесвам Кейти Пери и ви гарантирам, че еднолично Тейлър ѝ съсипа кариерата и то във време, в което нито тя имаше такова влияние, нито социалните мрежи бяха такова перо.

Като цяло Балдони няма да спечели общественото одобрение (вече масово виждам хейт по него), въпросът е какво ще излезе в съда.

# 47
  • София
Блейк има 2-3 филма, от които стават общо филм и половина. "Клюкарката" не я броя.
И въпреки това продължава да й се чува името, което означава, че има желязна стратегия и никак не е за подценяване.

# 48
  • На топло
Блейк има 2-3 филма, от които стават общо филм и половина. "Клюкарката" не я броя.
И въпреки това продължава да й се чува името, което означава, че има желязна стратегия и никак не е за подценяване.

С мъжът и имаха навика да си разменят наистина глупави шеги в Инстаграм Close Случайно феновете да не ги забравят.

А всички деца, които Блейк роди последните години, бяха под секрет. Естествено това е тяхно право, ако след време не пускаха  бомбата на важни премиери за да засилят интереса към предстоящия филм.
Жалка стратегия на посредствени актьори Expressionless

# 49
Надценявате влиянието на Т.Суифт.
Тя пускаше постове и за Камала Харис, но все пак беше избран Тръмп.
Същото и тук.
Тейлър има огромно влияние върху хора основно 15-35, на изборите гласуват всякакви хора. Но в социалните мрежи най-шумни са именно тези и могат да променят общественото мнение.
Много харесвам Кейти Пери и ви гарантирам, че еднолично Тейлър ѝ съсипа кариерата и то във време, в което нито тя имаше такова влияние, нито социалните мрежи бяха такова перо.

Като цяло Балдони няма да спечели общественото одобрение (вече масово виждам хейт по него), въпросът е какво ще излезе в съда.
От социалните мрежи, които а, следя:

В Редит са срещу него, но в Ютюб го подкрепят. И май тиктокърите го подкрепяли. Аз в Редит си мисля, че има доста про Блейк ботове.

# 50
  • София
Редит не е това което беше. Нормалните хора вече не пишат там.
Останаха уокчета и снежинки.

# 51
  • На топло
В Ютюб не съм попаднала на подкрепа за Блейк.
Красива е, но има стотици видеа, в които си личи характера на човек, който тормози за удоволствие.
Противна и самодоволна персона.
Джъстин Балдони е попаднал на пътя и. Той със сигурност не е ангел, но няма толкова много доказателства, където да е хванат да се самоутвърждава за сметка на друг актьор ( актриса).

# 52
Още един глас за Джъстин Балдони.
Интересен факт от пресата.
"Пред Джъстин в размяна на съобщения, Блейк нарича Рейнолдс и Суифт нейните „дракони“.
Твърди се, че Лайвли се е наричала „Калиси“, известна като Майката на драконите."

Сериозно Close
JoyJoyJoy
Тая, освен че не си е направила труда да прочете книгата, в чието екранизиране участва, изглежда не е изгледала и Троновете докрай, защото драконите не можаха да спасят наглото "калиси".

# 53
От социалните мрежи, които а, следя:

В Редит са срещу него, но в Ютюб го подкрепят. И май тиктокърите го подкрепяли. Аз в Редит си мисля, че има доста про Блейк ботове.
В ТикТок на мен ми излизаше основно хейт по Балдони, но наскоро потребители отбелязваха, че им излизат коментари обратни на тяхното мнение*, за да се възпаляват и да пишат повече.
Сега тук е въпросът как знаят какво би било твоето мнение по дадена тема само по нещата, които гледаш, но предполагам алгоритъма тества и профилира, без да осъзнаваме.

В Мета мрежите ми излизаше също основно защита за Блейк.

# 54
  • София
Мисля, че също така САЩ не може да се отърси от мисленето, че жената задължително е жертва.
Ах, милата Блейк, намекнали й за размера на Д-то и й казали три приказки накриво. Непростим харасмънт!
А че Балдони половин живот мечтае да екранизира тази книга, защото темата е лична за него? Че е тормозен от “готините в класа”? Цъ.

# 55
Редит е супер woke, затова са на страната на Блейк. 
Скрит текст:
Освен това потребителите на сайта са много, много прости. Наскоро имаше тема за това, че Дж.К.Роулинг сравнява Гейман с Харви Уайнстийн - в смисъл, че всички са знаели, но са си мълчали, докато не изгърмя; и основното мнение на пишещите беше, че преди тази статия, която излезе сега, не е имало никаква сериозна информация. А това е абсолютна лъжа - от месеци има информация, просто в статията същото е разгледано в отвратителни подробности. Но нали е важно да се хейти Роулинг - либералите са зло стадо - не отстъпват и не признават грешките си...
А Тик ток сега е забранен в САЩ, затова няма да има повече коментари по темата (поне докато оня лигльо мистър Бийст не го купи или Тръмп не го разреши).

# 56
Май са намерили вратичка за Тик ток, защото ми излизат нови истории и клипчета на хора, които следвам.

# 57
Не знам, на мен сутринта ми излязоха доста клипове със сбогувания. Репостнати в Инстаграм (нямам Тик Ток).

# 58
Пуснали го ,в тема за САЩ пишат от там, Тръмп дава отлагане, искат да го купят. Всички мрежи ли ще изкупят?

# 59
  • Berlin
Един ден май само нямаше ТикТок, бързо го върнаха.

Ако Балдони е искал да екранизира книгата от много време, а Блейк и мъж правят кардинални промени по сценария, нормално е може би да е имало търкания по време на снимките. Все пак са имали различни виждания по темата, особено пък както някои не са и чели книгата (как пък няма да прочетеш какво играеш?), така че ми изглежда логично да не се харесват. Обаче голям автогол с ходенето разделени по премиерите, то оттам тръгнаха  клюките (нали или? преди това кой говореше за този филм) и хоп, дело съответно, така го виждам аз за момента.
Допълвам: обаче пък и голяма реклама за филма, а? Не знам как се е справил като приходи. Тук Diavolo е човекът, но със сигурност е помогнало поне малко.

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 10:29 от abs

Общи условия

Активация на акаунт