E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~204

• 52 960
  • 736
  •   1
Отговори
# 405

Криси да ти отговоря - сладкото изкушение е картинка, защото Гости не си е вкъщи...само ни изкушава.....

Гледах епизода и правих зимнина, та може да съм пропуснала нещо...Есма още не е казала на синовете си за заболяването нали.....Thinking

Благодаря за отговора и да, още не е казала. Явно утре ще имаме и сватба и изповеди.

Лека нощ!

# 406
Новата визия в новия сериал!

# 407
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Време е за кафе 😏

# 408
Добро утро

Днес станах по-рано, да не изпусна компанията за сутрешното кафе - Гости благодаря

Лу и аз видях късно снощи снимките с новата визия на Йозджан....Пак са го боядисали.....Можеха да го направят на кичури и да го боядисат с по-светла боя....

Снощи думите на Фарук към майка му бяха много вълнуващи.....Не е готов да дели майка си с друг мъж.....Но въпреки несъгласието им, не счупиха волята на майка си....Есма е притеснена, заради болестта си....Но довечера ще видим отново величествената Есма.....

Хубав ден момичета Hug

# 409
# 410
Здравейте,момичета!

Гости,Ани,Лу,благодаря за кафетата,пожеланията и новия Йозджан! HugTwo HeartsFlowers Hibiscus

Леко са го боядисали все пак,има и побелели коси! Wink Не е като в 1-ви сезон на ИН!

нова с Аслъ...от 30.08.

Приятна сряда на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 411
  • София
Здравейте, сладурки. Simple Smile
Ани, страхотни снимки от сватбата си публикувала!
Йозджан си е все хубав и харизматичен мъж. Има "нещо" в излъчването на очите му - някаква топлина, съчетана с лек флирт може би. Все пак, повече ми харесва без боята. Няма по-красиво от естествената визия, особено на автентично красивите хора. Харизмата и достолепието не се учат - или ги носиш, или не. Тук се сещам за Есма - великолепна е!
Относно сюжета... малко прекаляват вече. 40-50 годишни мъже не могат да се отделят от полата на мама, не могат да я "делят" с друг мъж. Абе, гледайте си съпругите, пък оставете майка си да бъде щастлива. Уважавала е баща им, той вече не е сред тях, няма да го поругае. Какво искат повече! Да умре в самота!? Ами нека си изживее бляновете жената. Всеки има нужда от любов. Не само от любовта на децата и внуците. Да не говорим, че от Гарип не са видели нищо лошо. Нито веднъж не постъпи некоректно, нито към майка им, нито към тях, нито към бизнеса им. Приятен, интелигентен човек, с когото се общува с лекота. Винаги отзивчив към проблемите им. Не виждам причина и да се изнасят чак, човекът няма да ги ухапе. Освен това е и вторият позитивно настроен персонаж във филма. Сюрея е другата. Определено семейство Боран имат нужда от малко позитивизъм. Все са недоволни, черногледи, ядосани на нещо/някого.
Фасони на ощипани моми са това според мен. Предполагам, че все пак ще останат в имението... или поне се надявам.
Колкото до асистентката на Фарук, намирам поведението и за неподходящо, а мераците и са направо отвратителни. Знаете, че по същата причина, така и не приех Есра. Оправдано или не - нямаш място в едно активно семейство. Същото се отнася и за Окан.

Едва сега, на второ гледане забелязах зрялото държание на Фикрет при поредния сблъсък с Окан. Преди рекламата точно. Значи можело.
    Не мога да разбера, обаче, Окан предизвиква ли го или си настоява тъпо за неуместни за бизнеса неша?
Тук не мога да си изкривя душата, така беше.
Все пак, Фикрет си е Фикрет... дори и лиглата Ипек се справя в работата си по-добре и продуктивно от него. Имам усещането, че той ревнува и от това, не само от Окан. Тя изглежда доста въодушевена. Дано не и отрежат крилата по някое време.

Адем получи две покани за тази вечер - покана за сватба и покана от Гюнеш, да отпразнуват първите му стъпки. Интересно кое ще предпочете... или може би ще отиде на сватба с Гюнеш.

# 412
  • Пловдив
Само аз ли не виждам нищо лошо в поведението на Окан, както и нищо лошо в поведението на Бегюм преди? Поне засега, към този момент Окан това показва, по-нататък не знам.
А Фикрет е недораслек откъм емоционален интелект, как не спря да се сърди и заяжда.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 16:38 от svetlana manoleva

# 413
  • София
В поведението на Бегюм и аз не видях нищо чак толкова скандално, само малко надежда. Това и се завъртя в главата заради Есма, която тогава не понасяше Сюрея и ѝ правеше (по мое мнение) доста подли номера.
Окан направи няколко изказвания и намеци. Още на първата вечеря с Ипек, Фарук и Сюрея, на която Фикрет не се появи и си говореха за миналото им в училище. Още тогава леко я ухажваше, дооооста комплименти и направи. От темата разбрах, че ще има, макар и само до някаква степен, развитие в това отношение. Ще гледаме.

# 414
Пропуснах два епизода и днес направо на сватбата включих, та, простете, ако нещо повтарям. Много се развълнувах от днешния епизод. Адем ми хареса при разговора с Дилара, въпреки че я нарани. Но беше честен! Понякога има такива проблясъци и това харесвам в него. Гюнеш в началото изобщо не я харесах, но сега ми е интересна.

Не очаквах Есма да съобщи така и също се развълнувах. Хем тъжно, хем такъв красив момент. Всички бяха невероятно красиви на сватбата, невероятни! И "прислугата" също!

# 415
  • Плевен / София
Има хора на които не им понася чуждото щастие/ Къймет/. Дълъг път извървяха Есма и Сюрея една към друга, за да се стигне до момента тя да пее на сватбата и😀

# 416
  • София
Точно това си мислех - преди се срамуваше от хората, че снаха ѝ е певица, днес ѝ пее на сватбата. Наистина много приятен епизод.

# 417
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Прибирам се...😀

Усмихнат ден на всички в темата 😘

# 418
Привет Hug
След снощния епизод, много развълнувана влязох да споделя впечатления и.....ентусиазма ми секна.....
Искам да кажа само, че мен са ме учили да не правя това, което не искам на мен да ми правят......Това по научно има други имена, но по простичко казано "Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб!" за мен това е християнска добродетел.....Никога не съм търсила щастие на гърба на нещастието на други. Примирявала съм се с грешките си и съм разсъждавала философски- това е съдба, карма.....
И така.....ще запазя за себе си емоцията от снощния епизод.
Бъдете здрави и щастливи Flowers Four Leaf Clover

Радвам се, че никой не успя да разруши това щастие Heart въпреки многото опити.......

# 419
Здравейте,момичета! HeartHug

Гости Hug Ани Hug

Минавам набързо.....

Скрит текст:
Наложи се да пътуваме при дъщерята.Зетят е в командировка и ще помагаме за внуците.

нови с Аслъ....

Приятен ден! Flowers HibiscusFlowers Cherry Blossom

Общи условия

Активация на акаунт