E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~204

• 52 965
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Добро утро в последния ден на август Hug

Щастлив и усмихнат ден и успешна нова седмица Flowers Four Leaf Clover

Гости, Злати Hug

Много хубава Аслъ Hands Plus1

От сюжета на "Толкова дълго те чаках":
Като дете Кадир живее със семейството си и новородения си брат  в село Узумлу. Става земетресение и родителите му не могат да намерят новороденото под развалините...Решават да се преместят в Истанбул....Сериала проследява живота на Кадир и семейството му....

# 391
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Ани, едно " морско" кафе и от мен в последният ден от август. Септември го дават също топъл😏

Бризчето от много време не е влизала в темата😢

# 392
Здравейте,момичета! HugTwo Hearts

Ани,Гости, благодаря за ''морските'' кафенца,пожеланията и сюжета за новия сериал! HugHug

Аслъ зад кадър от снимките за промото на Стар тв.

Приятен последен ден на август и лека седмица! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 393
Едва сега, на второ гледане забелязах зрялото държание на Фикрет при поредния сблъсък с Окан. Преди рекламата точно. Значи можело.
    Не мога да разбера, обаче, Окан предизвиква ли го или си настоява тъпо за неуместни за бизнеса неша?

# 394
Привет Невести Hug

Гости, Злати, Криси

Цитат
Не мога да разбера, обаче, Окан предизвиква ли го или си настоява тъпо за неуместни за бизнеса неща?

Окан е влюбен в Ипек и прави всичко възможно да спечели сърцето й....Изобщо не му дреме за фирмата, този бизнес в който е Ипек дали е печеливш или не....Важното е тя да предпочете Окан пред Фикрет....защото виждаш ли Окан я цени като незаменим кадър....Както се казва интереса клати феса на Окан......
И племенничката Йозгюр вече се открехна пред дружката си...., че харесва Фарук....Ще последват "дружески" напътствия как да свали шефа.....

# 395
  • Плевен / София
Привет Невести Hug

Гости, Злати, Криси

Цитат
Не мога да разбера, обаче, Окан предизвиква ли го или си настоява тъпо за неуместни за бизнеса неща?

Окан е влюбен в Ипек и прави всичко възможно да спечели сърцето й....Изобщо не му дреме за фирмата, този бизнес в който е Ипек дали е печеливш или не....Важното е тя да предпочете Окан пред Фикрет....защото виждаш ли Окан я цени като незаменим кадър....Както се казва интереса клати феса на Окан......
И племенничката Йозгюр вече се открехна пред дружката си...., че харесва Фарук....Ще последват "дружески" напътствия как да свали шефа.....
Е тя нали само си върши работата😛

# 396
Нов проект с Йозджан Дениз и Ирем Хелваджъоулу - "Чаках те дълго".

Ирем е родена на 2 февруари 1990 г. в Германия. В момента е на 30 години, зодия водолей. След като завършва гимназията, се записва в театралната група на културен център Mujdat Gezen, където получава актьорското си образование. Първата ѝ изява на малкия екран е през 2010 г., когато е едва на 20 години и когато се включва с малка роля в хитовата по онова време полицейска драма "Анкарска полиция" (Behzat C. Bir Ankara Polisiyesi). Привлича по-голямо внимание през 2012-а с въплъщението си в образа на Нурбахар хатун в най-успешния турски исторически сериал "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil). В периода от 2013 до 2015 г. се снима се в три последователни сезона - седми, осми и девети, на криминалната драма "Долината на вълците" (Kurtlar Vadisi). От лятото на 2015-а до пролетта на 2016-а се снима като Тууче в тийн-хита "Дъщерите на Гюнеш" (Gunesin Kizlari). Малко по-късно, през лятото на 2016 г., се включва в актьорския състав на романтичната комедия "Стая 309" (№: 309) с отрицателна роля. Най-успешната ѝ изява на екран до момента е в тоталния хит и най-гледан сериал през изминалия телевизионен сезон в Турция "Разказвай, Черно море" (Sen Anlat Karadeniz). В него участва от началото на настоящата 2018-а и вдъхва живот на първата главна роля в кариерата си - бягащата от мъжа си насилник Нефес. Освен с изявите си на малкия екран, е известна и с кино-кариерата си, участвайки във филмите "Езикът на любовта" (Askin Dili) от 2014 г., "Органични любовни истории" (Organik Ask Hikayeller) от 2016 г., "Татко" (Babasi) от 2017 г. и "Дъщеря ми и аз" (Kizim ve Ben) от т. г.

# 397
Привет Невести Hug

Гости, Злати, Криси

Цитат

Благодаря, Ани! Леко ми убягват  някои моменти. Но дори и влюбен, не е
бизнесменски  да не се съобразяваш с правилата на бизнеса. И, явно, май си се заяждаше. Но Фикрет се държа достойно.

И в други серии съм забелязвала кикотенето на двете снахи в шепите си! И не ми харесва. Защото  ми прилича на нещо като клюкарско хилене, а не на добродушен смях. Какъвто би трябвалода бъде. И най- не й отива на Сюрея. Тя не го прави от лошо чувство, но така изглежда.

# 398
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

# 399
Добро утро

Нов ден,  нов месец - прекрасни и благодатни да са, изпълнени с много обич, вълшебства и нов късмет Flowers Four Leaf Clover

"Едно нещо не му харесвам на лятото. И то е, че към края започва да си отива твърде бързо!" /Ъруин Шоу/

Гости, Лу, Криси - ранобудници.....събрали сте се рано, рано и кафе вече пиете без нас.....Coffee

Кикотенето, за което пише Криси наистина прилича на клюкарско, каквато е Ипек....Млада жена, но еснафското е на преден план....Копие на майка си е....Сюрея е различна, но снощи каза, че вече с Ипек са започнали да се сближават...да разговарят....Въпреки, че Сюрея е отгледана и възпитана от леля си, между двете има балкан разлика....Но пороците се учат лесно.....

Гости - не мисля, че Йозгюр само си върши работата....Държанието й е много слагаческо....търси внимание, похвали и.....с времето се вижда каква е целта й....Не разбирам как може да се обадиш на шефа си посред нощ, колкото и да е важно, това, което имаш да съобщиш....Ако имаш предварителна уговорка - "обади ми се независимо по кое време" да.....Но това, което прави Йозгюр точно си е търсене на внимание.....Шефа е семеен човек с жена, деца.....освен служебни има и лични ангажименти.....

Лу благодаря за инфото за новия сериал с участието на Ози.....
Из фейса вече се разнасят манипулации, дали ще има любов между двамата главни герои, имайки предвид голямата разлика във възрастта на двамата актьори....Всичко което съм гледала до сега с участието на озджан, се усеща химията между героите....Надявам се, че и тук ще се получи.....

Прекрасен ден момичета Hug В нашия град се очаква температурен рекорд 38-39 градуса....Nature High Brightness Дано да оживеем Joy

# 400
  • Плевен / София
Добро утро

Нов ден,  нов месец - прекрасни и благодатни да са, изпълнени с много обич, вълшебства и нов късмет Flowers Four Leaf Clover

"Едно нещо не му харесвам на лятото. И то е, че към края започва да си отива твърде бързо!" /Ъруин Шоу/

Гости, Лу, Криси - ранобудници.....събрали сте се рано, рано и кафе вече пиете без нас.....Coffee

Кикотенето, за което пише Криси наистина прилича на клюкарско, каквато е Ипек....Млада жена, но еснафското е на преден план....Копие на майка си е....Сюрея е различна, но снощи каза, че вече с Ипек са започнали да се сближават...да разговарят....Въпреки, че Сюрея е отгледана и възпитана от леля си, между двете има балкан разлика....Но пороците се учат лесно.....

Гости - не мисля, че Йозгюр само си върши работата....Държанието й е много слагаческо....търси внимание, похвали и.....с времето се вижда каква е целта й....Не разбирам как може да се обадиш на шефа си посред нощ, колкото и да е важно, това, което имаш да съобщиш....Ако имаш предварителна уговорка - "обади ми се независимо по кое време" да.....Но това, което прави Йозгюр точно си е търсене на внимание.....Шефа е семеен човек с жена, деца.....освен служебни има и лични ангажименти.....

Лу благодаря за инфото за новия сериал с участието на Ози.....
Из фейса вече се разнасят манипулации, дали ще има любов между двамата главни герои, имайки предвид голямата разлика във възрастта на двамата актьори....Всичко което съм гледала до сега с участието на озджан, се усеща химията между героите....Надявам се, че и тук ще се получи.....

Прекрасен ден момичета Hug В нашия град се очаква температурен рекорд 38-39 градуса....Nature High Brightness Дано да оживеем Joy
Ани, знаеш, че за Йозгюр това не е моя мисъл...асистентката на Фарук е уж тиха вода, но знаеш, че тя е най дълбока😏
За компенсация, че пихме кафе без теб...твоите любими ...този път с много шоколад 😛

# 401
Здравейте! Hug

Сутринта не успях да се разпиша в темата,че ми се наложи излизане.

Ани,Гости,Лу,Криси,благодаря за споделеното! HugHugHugHug

Ирем изобщо не я харесвам така както другите партньорки на Йозджан.Гледала съм я в няколко сериала.

Приятен следобед! Ice Cream

# 402
.

Да звъниш по нощите на шефа си, дори и на обикновен колега е най-малкото непрофесионално.

Гости, тези вкусотии ти ли си ги правила или е фото? И внимавай как ще ми отговориш, че като нищо ще си поръчам!!!

Приятно гледане!

# 403
Ооооо, Гости всичко шоколадово ми е любимо, макар, че ми е забранено....А това изкущение като го видях, направо се покапах....Joy
Знам, че мнението за Йозгюр не е твое, но ти ми беше под ръка Yum

Криси да ти отговоря - сладкото изкушение е картинка, защото Гости не си е вкъщи...само ни изкушава.....

Злати и във фейса отзивите за актрисата не са добри, но се надявам Йоджан да я култивира Stuck Out Tongue Winking Eye

Гледах епизода и правих зимнина, та може да съм пропуснала нещо...Есма още не е казала на синовете си за заболяването нали.....Thinking

Представяте ли си Ипек да ви е шеф.....Всички трябва да й стоят на пета......Това не мога да го изтрая и един час....Вземам си шапката и  

Утре вечер ще бъдем на сватба...Да си приготвите тоалетите........

# 404
  • Плевен / София
.

Да звъниш по нощите на шефа си, дори и на обикновен колега е най-малкото непрофесионално.

Гости, тези вкусотии ти ли си ги правила или е фото? И внимавай как ще ми отговориш, че като нищо ще си поръчам!!!

Приятно гледане!
правя, но тези специално са от интернет,  защото в момента съм в Хасковски минерални бани 😀

Общи условия

Активация на акаунт