E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~204

• 52 976
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Ани, Злати,
Това за тонус😘

# 376
Добро утро прекрасни    

С морско кафе и хубави мисли за един спокоен и щастлив ден Flowers Four Leaf Clover

Скрит текст:
Стария ми комп вече сдаде багажа, а така съм свикнала с него да си джиткам из нета....правих опити да го подкарам, да си извадя поне снимки и колажи, ама йок....Когато взема пенсията ще го занеса на доктор, ама едва ли ще стане нещо....

Злати, Гости HugHug

Благодаря за промото на Стар тв за новия сезон...

Есма е като сърдито капризно дете...Не е от заболяването.....с възрастта ставаме капризни обидчиви....Много  малко му трябваше на Гарип, да укроти султанката....Освен възрастта, при нея е заложено командоренето....Тя е свикнала да става, това, което иска....независимо дали е права или не....
Нямам спомен Есма разбира ли, че Нюргюл, а не Сюрея върна Гарип от летището, но това няма голямо значение....Важното е, че Есма преклони глава.....Може би не е очаквала, че Гарип ще замине.....и ще продължи да тича след нея....а тя ще си вири носа....Но.....много се натъжи, когато разбра, че той се е отказал и заминава....Есма ще има още изцепки....но ще ги видим по-късно.....

# 377
Добро утро!

Ани,благодаря за морското кафе и пожеланията! Hug

Гости Hug

нова снимка с Еркан пусната на 24.08.

Аслъ при заснемане на промото за Стар тв.

Приятен ден на всички! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 378
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Ани, Злати,❤

# 379
Добро утро

Злати Hug Гости Hug

Скрит текст:
Друго си е на старото лаптопче....Джиткам си напред назад....Ох...дано да ме издържи повече време....Hands Pray  Бавничко, тромавичко....почти пенсионерска работа, ама клавиатурата е супер...Мога и със затворени очи да улучвам клавишите...

Преди, когато гледах този епизод с къната на Есма, не ми беше ОК....Но снощи се забавлявах....Мъжете винаги са ми по-интересни....Направиха си контра банкет....имаха си и детегледачка, за да си гледат спокойно мача....Обърнете внимание на Анастасия.....Появата й не е еднократен акт....

Снощи си мислех.....че никога не съм ходила на работа за развлечение, защото ми е скучно у дома....Никога не съм разполагала със себе си....Решавам, че днес няма да работя, бия ключа на офиса и тръгвам по магазините....Винаги е трябвало да спазвам срокове.....работно време със сутрешен подпис в един халваджийски тефтер....Деца,ясли, градини, училище.....готвене.......нямах време да седна пред телевизора да изгледам един филм.....Най-лошото беше, че трябваше да готвя след като сме вечеряли....Представяте ли си....да готвиш, когато си се нахранил....Ако не съм имала предварителен план, дори не зная какво да сготвя, за да има храна за утрешния ден за обяд и вечеря....Каталясала към 11-12 часа през нощта, сядам пред телевизора и разбира се заспивам на фотьойла.... ММ по някое време ме събужда да се изместя в леглото си.....
Снощи като гледах дамите от Невестата, решиха, че ще организират парти и нито една не се разтревожи, че трябва да ходи на работа.....Разхождаха се по капалъ чарши, напълниха торбите с тоалети, които никога повече няма да облекат....Кой, както я нареди.....При комшиите, мъжете бачкат и осигуряват благоденствието на семейството, а жените работят за удоволствие и парите, които получават са за фонд и аз съм човек...Те не влизат в семейната каса....
Спирам, че много дълго се получи....
Щастлив и усмихнат ден Flowers Four Leaf CloverNature High Brightness

# 380
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Ани, тежки размисли от сутринта 😘
За повдигане на духа ...

# 381
Здравейте,момичета!

Влизам...кафето готово,че и сладичко има! Wink Ани,Гости, благодаря! HugHug

Йозджан зад кадър при заснемане на промото на Стар тв.

Приятен ден на всички! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 382
  • Пловдив
Ехо...
Гости Злати благодаря за споделеното.
От Гости знам, че когато се пише от телефон, няма скрит текст, дано не ми изтрият поста. На село почивка няма. Винаги има какво да се прави. Днес копах с правата лопата, счупих сапа, внука на съседката го направи и продължих...
Есма вече се предаде. Гарип говори за сватба, Есма е потънала в размисли. Скоро ще реши, че трябва да се раздели с Гарип....Пазим ще има проблеми с лекарството на Есма...Емир се чувства самотен. Фарук да оправя бакиите на Фикрет, изостави сина си..
На мен Йозгюр хич не ми е смешна. Толкова нагло същество сякаш не съм виждала ..Фарук й казва скъпа ..ще види колко му е скъпа много скоро.
Хареса ли ви как Гюнеш се държа с Адем. Болните със сериозни проблеми стават капризни, ама Гюнеш му каза много истини, които не се харесаха на Адем 
Ако беше Долара щеше да го дондурка, ама Гюнеш не му цепи басма. Може би Гюнеш така ще помогне повече на Адем. Ще го стимулира да започне терапия. Макар, че Адем ще отиде на хотел, но ще започне терапията.
Кой знае колко грешки съм направила. Извинете ме. Лека и спокойна нощ....
Да поясня...смешна в смисъл, че търси под вола теле....Иначе си права, че е наглост да се завираш в чуждо семейство....Но какъвто чичото , такава и племенницата нали....

Според мен нито Йозгюр, нито чичо й се завират в чуждо семейство. Те просто си вършат работата на работа.

# 383
Злати, Гости, svetlana manoleva

Малееееееееее големи вкусотии....Ама
Скрит текст:
панталоните не мога да ги закопчавам....Thinking Правя инвентаризация на гардероба и положението е плачевно....Cry

svetlana manoleva

Цитат
Според мен нито Йозгюр, нито чичо й се завират в чуждо семейство. Те просто си вършат работата на работа.

Според теб сигурно е така, но според мен не е....и за двамата - чичото и племенницата....Ще гледаме и ще видим.....

https://www.youtube.com/watch?v=tm0ja3gfg7s

# 384
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

# 385
Здравейте,момичета! Hug Two Hearts

Гости Hug, благодаря за кафето. Flowers Hibiscus

Ани Hug,
Скрит текст:
Аз съм нормално с кг. си....Simple Smile

нови ...Аслъ на снимките на ''Вавилон''

https://vk.com/aslienver_love?z=video-87501705_456239657%2F2c254 … pl_wall_-87501705

Приятна събота на всички! Flowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 386
Здравейте любими мои момичета,  приятен ден и много обич.
Моите малките се върнаха от морето.
Големите пък си отидоха.
Да сме живи и здрави и да се обичаме.
Вечер обаче гледам нашето сериалче.
Благодаря ви за всичко споделено.
Всичко хубаво.  Целувки.
Обичам ви.

# 387
Добро утро  

С любов и здраве да си пиеме кафето Coffee, за да ни е леко на сърцето....Heart

Злати, Гости, Сиси Hug

Вчера
Скрит текст:
сутрин, последния пост беше мой....след това започнах да правя подготовката за лютеница - по  мързелива рецепта, но става много вкусна - та до 1 часа през нощта и не ми остана време да се разпиша...Днес продължавам....вече с истинското правене....

Еркан използва всяка свободна минута да бъде с болните си родители......

Хубав неделен ден.....Не знам, кой е измислил, че неделята е почивен ден.....Thinking

# 388
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Ани,Злати, Сиси,😀
Вчера се разходих в Хасково и в турска сладкарница хапнах това...

# 389
Здравейте,момичета!

Ани,Гости,Сиси, HugHugHug

от Аслъ
Цитат
🆕 от Аслы
Аслы решила поделиться фото с лета и написала слова из песни Сертаба Еренер:
"Ты идешь голышом, ты остаешься как пальма земли
Будь человеком во-первых
Этот мир никому не будет принадлежать."

Скрит текст:

Щастлив неделен ден! HugFlowers Hibiscus