E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~204

• 52 985
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Ехо...почти обедно....
Злати, Гости
Скрит текст:
Вие приготвяте зимнина, а аз още чакам цените да паднат....но това тази година май няма да се случи....

Сестрата на Йозджан Дениз разказала малко за работата на брат си по сериала “Чаках те дълго”:
- Дълги месеци брат ми пише сценария и не спи ден и нощ. Той искаше да напише сценарий, който да зарадва публиката му. Сигурна съм, че усилията му няма да са напразни. Този сериал ще докосне всички дълбоко. И не се съмнявам, че той ще бъде успешен.

Хубав остатък от деня HeartFlowers Four Leaf Clover

# 361
  • София
Аууу, сестрата на "Фарук" е много красива! Семейство красавци.
Въпреки сложната житейска ситуация в семейство Боран, последните две серии бяха глътка въздух. Успяха да разведрят малко обстановката, доста се посмях.
Ани, много обичам котки... дано котенцата оцелеят и да топлят дома ти дълго време. Добри приятелчета са.

# 362
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

Злати, спорна работа 😀

# 363
Добро утро Flowers HibiscusNature High BrightnessCoffee

Днес да мислим красиво, да живеем правдиво,  да се усмихваме  повече, да  разпръскваме обич и да  очакваме
това,  което даваме,  да се върне като бумеранг при нас Hands Pray

Гости, Злати, Миме хубав да е денят ви, само с положителни емоции Hands Plus1

Скрит текст:
Котенцата са големи позьори и винаги са много мили и сладки...

Забавлявайте се днес...., че лятото си отива.....

Гости
Скрит текст:
Ако пътуваш днес, ти пожелавам приятно пътуване и да си изкараш чудесно....Да имаш късмет със съквартирантката Hands Pray да не е някой мърморещ бабушкек Joy

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 16:24 от MAMA-AN

# 364
Добро утро!

Ани Hug,благодаря за пожеланията.Картинката с кафенцето не се вижда,само гифчетата.
Скрит текст:
WinkSimple Smile

Гости Hug
Скрит текст:
Приятно пътуване и от мен.Да си починеш много хубаво.

Миме Hug

За сериала с Йозджан.....
Първата част от проекта „Аз те чаках толкова дълго“ ще бъде заснет в чужбина.
Проектът е в последния етап на подготовка. Премиерата е насрочена за декември.

Приятна почивка в неделя!

# 365
Злати при мен картинката се виждаше, не знам защо се е получило така....Сложих я отново, дано сега да се вижда.....

Още малко инфо за новия сериал с участието на Йозджан....

Голямата разлика във възрастта прави ли щастлива любовта?

Йозджан Дениз в новия си сериал "Чаках те дълго" ще се мъчи да ни убеди, че голямата разлика във възрастта между един мъж и една жена е нещо нормално

Въпреки различните мнения на обществеността относно тандема Йозджан Дениз (на 48 години) и Ирем Хелваджиолу ( на 30 години) все пак сериалът ще стартира. Историята  се върти около разлика във възрастта между един мъж и една жена. Йозджан Дениз се влюбва в много по-млада жена, сюжетът поставя въпроси около това, възможна и истинска ли е една такава връзка, когато мъжът е по-възрастен с 20 години от партньорката си? Оттук и изборът на кастата и драстичната разлика във възрастта между двамата актьори Йозджан Дениз и Ирем Хелваджиолу.
Йозджан Дениз започва новия сериал „Чаках те дълго“
Йозджан Дениз е готов за стартирането на новия сериал „Чаках те дълго“, който трябва да започне снимки в началото на септември.
Първият епизод от сериала,“Чаках те дълго“/ Seni Cok Bekledim с участието на Йозджан Дениз и Ирем Хелваджиолу трябва да бъде заснет извън Турция, ако епидемиологичната ситуация позволява. Премиерата на поредицата е насрочена за декември тази година
Йозджан Дениз, след завършването на поредицата "Завинаги", активно се подготвя да се върне на екрана с нови проекти. По време на карантината популярният актьор и режисьор засне 6-сериен мини сериал "Синхрон", който той сам написа, режисира и изигра главната роля. В него взеха участие бившата съпруга и майка на сина муКузей Фейза Актан. А също и Янсел Елчин и Зейнеп Туг Баят. Премиерата е насрочена за есента на една от уеб платформите.
В същото време Йозджан Дениз работи над нов сериал „Чаках те дълго“, където негова партньорка, според последната информация ще бъде Ирем Хелваджиолу, спечелилалюбовта на публиката с ролята на Нефес от сериала „Ти разкажи, Черно море“. Освен това в него ще играят Джанер Шен и Илхан Шахин.
Според вестник Akşam Йозджан Дениз ще получи авансово плащане в размер на 5 милиона турски лири (700 хиляди долара) от продуцентската компания Skala Medya за участието си в сериала "Чаках те дълго".

Ами той Ози и в реала е така....винаги дамите в живота му са били много по-млади...А това ще бъде филм все пак...

# 366
Добро утро! HugHeart

Ани, благодаря за инфото! HugЙозджан да не описва живота си в този сериал? Wink Картинката вече се вижда.

видях,че има нови снимки с Еркан та да ги пусна...

Къде се е снимал 4,30 сутринта?

Приятен ден и лека нова седмица! Flowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus

# 367
Добро утро Hug

Злати благодаря за ранното кафе и пожеланията CoffeeHug

Цитат
Йозджан да не описва живота си в този сериал?

Вчера си помислих същото.....Thinking Сериала може да е по действителен случай...

Мустафа Уурлу и Дурул Базан се присъединиха към актьорския състав на новата поредица „Чаках те”.

Този на снимката с кафето, не е ли актьора, който играе Окан в Невестата Thinking

Хубав да е денят ни и спорна седмицата....HeartFlowers Four Leaf Clover

# 368
Привет! Hug

Цитат
Този на снимката с кафето, не е ли актьора, който играе Окан в Невестата.
Ани, не е той.Този Дурул Базан съм го гледала в сериала ''Светулката''/Ateşböceği.И останалите актьори съм гледала.  За Ирем Х. писах още като се разбра,че ще играе с Йозджан.Останалите...както са на реда....Илхан Шен-в 1-ви сезон на ''Рамо'' с Мурат Й.;после е Дурул Базан...до него е Джемал Токташ-в ''Мерием''(с Айча Туран и Фуркан Андъч) и миналата година във ''Вургун''(беше в ролята на брат на героя на Еркан).Ролите му са отрицателни и гадни.Последния е Мустафа УУрлу(в момента го дават по БТВ в сериала с Къванч Т.-''Ирония на съдбата''...),също съм го гледала във ''Вътрешен човек'' и него даваха по БТВ.

Днес започват снимките на 2-ри сезон на ''Вавилон''...Аз не го гледам,но го пускам като инфо да се знае...

Приятен следобед! Ice CreamIcecream

# 369
Добро утро момичета Hug

Добро утро нов ден  Blush

Добро утро слънце Nature High Brightness

Злати благодаря за разясненията относно актьорския състав на новия сериал с Ози Hug Затрудняват ме турските имена, а пък не помня имената на актьорите, по-често на героите....

Снощи Есма се раздели с Гарип...за пореден път....
Гордост и предразсъдъци.....Вече ми идва в повече нейното безгрешие....Точно като едно сърдито дете, което тропа с крак и казва няма пък....
Дожаля ми за Гарип.....Какво още не направи, за да зарадва султанката....но не! След това да не се чуди защо Фикрат е толкова своенравен....
От разговора на Адем с психоложката много силно се впечатлих, че Адем попита за Гюнеш.....За всички останали Адем вярно или не, има мнение кой какъв е...Но за Адем,  Гюнеш е загадка....Именно неизвестното в Гюнеш буди интереса на Адем към нея......

Желая ви вълшебен ден, цветни мисли, лятно настроение, любов и слънчеви усмивки HeartFlowers Four Leaf CloverNature High Brightness

# 370
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Ани, Злати 😀
„Можеш да запълниш живота си с хубави неща, но хубавите неща не могат да запълнят празнотите в душата ти.” - „Heart bones"

Първият ден мина добре 👍

# 371
Здравейте! Hug Two Hearts

Ани,Гости, благодаря ви за споделеното! HugHug

...не успях да намина....
Скрит текст:
Сутринта отидох да си пусна документите за смяна на личната карта,че др. месец ми изтича срока...имаше опашка по гишетата...на едно място получаваш заявлението,после го попълваш...на др.плащаш такса...после на др. да си пуснеш документите...така че до обяд с това се занимавах...

нова...Аслъ зад кадър на снимките на ''Вавилон''

Скрит текст:
🆕 📸Закадровое фото Аслы на съёмках "Вавилона".
Дождались! Спасибо Дамле, сестре Айше

Приятен следобед! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 372
Много ми дожаля и на мен за Гарип, чак ми се доплака. Страхотна актьорска игра! Всяка раздяла боли, но когато изоставят толкова добър, честен и предан човек, особено след всичко изживяно... наистина е като подигравка. Много тъжно.

# 373
Добро утро в свежата августовска сутрин  

Да започнем деня с кафе Coffee

Гости, Злати, Джуд Hug

Цитат
Всяка раздяла боли, но когато изоставят толкова добър, честен и предан човек, особено след всичко изживяно... наистина е като подигравка. Много тъжно.

Честността на Гарип я видяхме и снощи....Въпреки, че беше наритан от султанката, той има само положителни чувства към семейството. Отиде и поиска да върне правото да представлява Есма в съвета на директорите....Не иска да пречи и да спира работата на синовете.....въпреки, че последните се държаха повече от отвратително към Гарип....Не оправдавам Есма.....Постъпката й е егоистична спрямо Гарип......
Довечера ще има развитие.....което ще ни държи под напрежение.....Но Есма ще продължава с вироглавството.... винаги е с рогата напред....

Гости, Злати
Скрит текст:
Гости, Радвам се, че първия ден е минал добре. Дановсички дни да бъдат прекрасни....Най-важното е съквартирантката да бъде човек, независимо от възрастта...
Злати, вчера и аз имах лични ангажименти. Пералнята ми след 30 и кусур години сдаде багажа...Появи се теч, спря да топли вода и накрая се откачи вратичка и вече нямаше смисъл да влагам пари в нея....Купих си малка кокетна пералня - 6 кг пране с 1000 оборота на центрофугата......Разучавах я, изпробвах я....Чудя се защо съм се мъчила толкова години със старата.....

Хубав ден на всички Hug Бъдете здрави и щастливи HeartFlowers Four Leaf Clover

# 374
Здравейте,момичета! Hug

Ани,благодаря за споделеното. HugTwo Hearts
Скрит текст:
Ние като се оженихме с ММ взехме от бг. перални -Перла и изкарахме доста години с някои ремонти.После си купихме ''Горяне'',такава марка преди това купихме хладилник с фризер и сме доволни.Синът също си купи от същата марка пералня с повече  кг. и осъвременена с времето.А дъщерята си взеха хладилник същата марка.

Промото на Стар тв. за новия сезон-включени са героите от сериалите,които ще излъчва-има Аслъ,Месут А. от Вавилон...и Йозджан...!Аз го видях снощи тъй като гледах новия сериал - ''Обади се на моя мениджър'',тъй като гост актьор беше Туба Б.Другите епизоди няма да ги гледам,че имам много започнати. Simple Smile Участва Баръш Фалай ,а актрисата,която игра порасналата дъщеря на Сюрея и Фарук в ИН,ще бъде сега дъщеря на Баръш Ф.!

и с руски субт.
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456246466%2F0b6c1ea58 … l_wall_-132999259

Аслъ - Храброст/Смелост
Йозджан - Търпение

Приятна сряда! Flowers Cherry BlossomFlowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт