С термин ЮНИ 2025

• 24 773
  • 709
  •   1
Отговори
Здравейте! Не успях да намеря тема за юни 2025.
Аз разбрах вчера и ми светна, защо се събуждам посреднощ и сутрин едва си мия зъбите 😁 чакаме бебче през юни (изчислих термина 12 юни)
Темата я правя за взаимопомощ и обменяне на опит.
Това ще е нашето първо детенце.

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 22:56 от Magdalena00

# 1
Здравейте.След закъснение 5 дни си направих тест вчера и излезна положителен.Термина ми го изчислява 9 юни. Не знам кога да отида на лекар. Преди 1 година направих биохимична бременност, много се страхувам от същото пак, но се опитвам да мисля позитивно

# 2
Здравейте.След закъснение 5 дни си направих тест вчера и излезна положителен.Термина ми го изчислява 9 юни. Не знам кога да отида на лекар. Преди 1 година направих биохимична бременност, много се страхувам от същото пак, но се опитвам да мисля позитивно

Сигурна съм, че всичко ще е наред. Изчакай още седмица и тичай за ултразвук ❤️
Това което можеш да направиш е за свое успокоение е да изследваш ЧХГ в лаборатория през няколко дни. Ако нараства ЧХГ, значи всичко е наред. 🥳
Аз имам менструални болки, но все още не съм прокървяла и силно се надявам всичко да е наред ❤️

# 3
И аз имам менструални болки, все едно всеки момент ще ми дойде, и гърдите много ме болят, и май по често пишкам

# 4
Здравейте и от мен! Записвам се с термин 2 юни и с първа и желана бременност. По стечение на обстоятелствата имах вече два прегледа, като на първия нищо не се видя, тъй като беше в 4 г.с., а на втория в 5 г.с.+2 дни видяхме плодно сакче с мехурче.
Днес влизам в 6 г.с. и размерът на бебето е колкото грахово зрънце Heart . Ще се радвам да обменяме опит и да се учим от вече преминалите през това вълшебство - бременността.

Относно неразположенията - при мен няма гадене и повръщане, но болки в гърдите и в кръста са обичайни за всеки ден. Венците ми кървят доста и умората ме принуждава да лягам в 20 ч. вечерта. Пишкам по 4-5 пъти на нощ и за момента това е всичко, което се промени в тялото ми. Вие усещате ли промяна и каква е тя?

Прекрасен ден ви желая!

# 5
Записвам се и аз в темата с положителен тест от миналия четвъртък, потвърдено с кръвен. Но реално днес ми е 1ви ден от закъснението. Днес ще ходя на първия си преглед, тъй като миналата година по това време направих спонтанен аборт в 6+1 седмица и искам да съставим план за действие с лекарката ми какво може да се направи, за да го избегнем този път. Предполагам ще ме викне пак след 2 седмици, когато вече ще може да се види нещо.
Терминът го изчислявам на 15 юни.

# 6
Вярвам, че всичко ще е наред! Мисли позитивно!

Аз се бях притеснила заради много нисък прогестерон, направих терапия около 2 седмици, като вторият АГ, при когото отидох ми каза да спра терапията, тъй като нямам минали аборти и не е необходимо, така че вече просто се надявам да е в нормални граници. Така че, ако не си пускала прогестерон, можеш да пуснеш, знам, че е съотносим към подобни проблеми. Стискам палци всичко да е наред! Flowers Four Leaf Clover

Записвам се и аз в темата с положителен тест от миналия четвъртък, потвърдено с кръвен. Но реално днес ми е 1ви ден от закъснението. Днес ще ходя на първия си преглед, тъй като миналата година по това време направих спонтанен аборт в 6+1 седмица и искам да съставим план за действие с лекарката ми какво може да се направи, за да го избегнем този път. Предполагам ще ме викне пак след 2 седмици, когато вече ще може да се види нещо.

# 7
Благодаря ти! Пусках прогестерон, когато пуснах и ЧХГ. Още не ми беше закъсняло, но прогестеронът беше в много добри стойности 100 nmol/L, а ЧХГ 56. Днес ще пускам пак ЧХГ, няколко стойности свързани със съсирването на кръвта и TSH и FT4.
Вярвам, че всичко ще е наред! Мисли позитивно!

Аз се бях притеснила заради много нисък прогестерон, направих терапия около 2 седмици, като вторият АГ, при когото отидох ми каза да спра терапията, тъй като нямам минали аборти и не е необходимо, така че вече просто се надявам да е в нормални граници. Така че, ако не си пускала прогестерон, можеш да пуснеш, знам, че е съотносим към подобни проблеми. Стискам палци всичко да е наред! Flowers Four Leaf Clover

# 8
Здравейте и от мен Simple Smile
 Записвам се с термин 2ри юни. На прегледа в 5гс се видя само плоден сак, след 10 дни чак ще ходя пак на преглед.
Доста ми се гади и постоянно ми се спи. Пиете ли нещо против гадене?

# 9
Здравейте момичета! Записвам се в тази така бленувана тема.
След успешно инвитро, и по мои изчисления с термин юни. Първо детенце 🥹
Започвам ви, прекрасни, с въпрос.
Има ли тук момичета в София, които могат да ми препоръчат лекар за следене. Предпочитам частна практика.
За сега се заглеждам в Токуда и св. Лазар.
За Токуда нямам абсолютно никаква представа към кого да се обърна за следене. А за св. Лазар съм се насочила към Бойко Димитров.
С Хашимото съм (не знам дали е от голямо значение), и знам че би могло да прави проблеми.

П.П Не живея в София, бих искала в болницата където се следя, да ми бъде и раждането, за да си спестя излишни разхождания, а просто всичко да го свърша на едно място.
Благодаря ви! И ви желая на всички прекрасни тук леко бременеене! ❤

# 10
Има ли тук момичета в София, които могат да ми препоръчат лекар за следене. Предпочитам частна практика.
За Токуда нямам абсолютно никаква представа към кого да се обърна за следене. А за св. Лазар съм се насочила към Бойко Димитров.
С Хашимото съм (не знам дали е от голямо значение), и знам че би могло да прави проблеми.

П.П Не живея в София, бих искала в болницата където се следя, да ми бъде и раждането, за да си спестя излишни разхождания, а просто всичко да го свърша на едно място.

Поздравления, всичко ще бъде наред 🙏🏻
Свети Лазар е луксозен хотел - там се вълнуват основно да ти вземат парите. Следях се там с първата бременност, докато не си открих доктора и родих в Шейново. Държавните болници може да не са лъскави, но неонатологиите в Шейново и Майчин дом са едни от най-добрите. Токуда също е със страхотна неонатология. Разгледай докторите и виж кой би ти вдъхнал доверие. 

Аз не смея много да се запиша, миналата година по това време забременях и за съжаление не бе успешно. Надявам се този път всичко да бъде наред, моля се и вярвам.
Живи и здрави ще ни е второ мечтано и чакано детенце.
 Успех на всички момичета и пухкави бебенца за финал да имаме юни Simple Smile

# 11

Поздравления, всичко ще бъде наред 🙏🏻
Свети Лазар е луксозен хотел - там се вълнуват основно да ти вземат парите. Следях се там с първата бременност, докато не си открих доктора и родих в Шейново. Държавните болници може да не са лъскави, но неонатологиите в Шейново и Майчин дом са едни от най-добрите. Токуда също е със страхотна неонатология. Разгледай докторите и виж кой би ти вдъхнал доверие. 

Аз не смея много да се запиша, миналата година по това време забременях и за съжаление не бе успешно. Надявам се този път всичко да бъде наред, моля се и вярвам.
Живи и здрави ще ни е второ мечтано и чакано детенце.
 Успех на всички момичета и пухкави бебенца за финал да имаме юни Simple Smile

Благодаря за отговора. За съжаление, след кошмарно изживяване в държавна болница, повече в такава няма да стъпя.
Бих предпочела и аз сто пъти Токуда пред св. Лазар, но все пак не съм сигурна за никой лекар там...

Желая ти успех, стискам ти много палци, всичко ще бъде наред! Heart

# 12
Записвам се и аз, днес бях на първи преглед и ме измериха в 5+3 г.с.
Първа бременност и много се надявам всичко да е наред и да се развива успешно до пухкав финал 🥺
Нямам много симптоми към момента, някои дни леки болки около матката и тежест в гърдите.

Калиста аз за сега съм в Надежда и съм много доволна. За следене имат и пакети, може да разгледаш

# 13
Първа бременност и много се надявам всичко да е наред и да се развива успешно до пухкав финал 🥺
Нямам много симптоми към момента, някои дни леки болки около матката и тежест в гърдите.

Калиста аз за сега съм в Надежда и съм много доволна. За следене имат и пакети, може да разгледаш

Можеш ли да ми споделиш при кой лекар си била на преглед там?

# 14

Видя ли се на ехограф?
Изписаха ли ви нещо да пиете?

Успех на всички, здрави пухкави бебчета на финала пожелавам на всички.

Общи условия

Активация на акаунт