След успешно инвитро, и по мои изчисления с термин юни. Първо детенце 🥹
Започвам ви, прекрасни, с въпрос.
Има ли тук момичета в София, които могат да ми препоръчат лекар за следене. Предпочитам частна практика.
За сега се заглеждам в Токуда и св. Лазар.
За Токуда нямам абсолютно никаква представа към кого да се обърна за следене. А за св. Лазар съм се насочила към Бойко Димитров.
С Хашимото съм (не знам дали е от голямо значение), и знам че би могло да прави проблеми.
П.П Не живея в София, бих искала в болницата където се следя, да ми бъде и раждането, за да си спестя излишни разхождания, а просто всичко да го свърша на едно място.
Благодаря ви! И ви желая на всички прекрасни тук леко бременеене! ❤
Поздравления, всичко ще бъде наред 🙏🏻
Свети Лазар е луксозен хотел - там се вълнуват основно да ти вземат парите. Следях се там с първата бременност, докато не си открих доктора и родих в Шейново. Държавните болници може да не са лъскави, но неонатологиите в Шейново и Майчин дом са едни от най-добрите. Токуда също е със страхотна неонатология. Разгледай докторите и виж кой би ти вдъхнал доверие.
Аз не смея много да се запиша, миналата година по това време забременях и за съжаление не бе успешно. Надявам се този път всичко да бъде наред, моля се и вярвам.
Живи и здрави ще ни е второ мечтано и чакано детенце.
Успех на всички момичета и пухкави бебенца за финал да имаме юни

Аз се следях и раждах в Свети Лазар с първата бременност. Като за частна болница определно може да се каже, че атмосферата е предразполагаща и се държи на комфорта на пациентите. За мен предимствата в нея обаче бяха доста повече, дори спрямо някои частни болници. Обслужването е експедитивно и организирано, не се налага да чакаш на преглед с часове, няма закъснения в графика на лекарите, което за една бременна е супер изнервящо, ако трябва да виси за преглед. Свети Лазар е единствената болница, която в ценностната си политика към пациентите, отделя много внимание на семейството като цяло. Неслучайно е позволено присъствието на бащата по време на раждане, бебето не го отделят от теб, ако си пожелал да бъде в стаята с теб през целия престой. Близки и роднини също могат по всяко врема да дойдат за посещение. В това отношение няма рестрикции, които да висят дежурно на стената.
Бях с пълен пакет за проследяване на бременността и цената беше фиксирана. Всички прегледи бяха включени в този пакет и накрая нямаше изненади в. Само за пример давам моя позната която се следеше в Токуда, накрая и излезе двойно, защото не всички прегледи бяха включени. Всеки си прави избора.
Аз също се следях там с първата бременност. Когато наближи момент за раждане ми бе зададен най-важния въпрос: Сама ли искаш да си в стая, че трябва капаро да преведеш?
Абсолютно всеки си преценява. Аз говоря от моя личен пример. Не пиша, защото съм чула от някого. Висяла съм да чакам за прегледи по 30-40 минути. Въпросът не е до парите, на мен отношението там не ми допадна и това и споделям.