Иначе съм с възпаление на мъдреците и подут лимфен възел, но разбрах, че съм бременна деня преди операцията и съответно я отмених. Сега се притеснявам дали това ще окаже влияние. Моля, ако някой е попадал в такава ситуация или знае за някой, който е бил в подобно положение, ако може да ми каже как се процедира в такъв случай. Реално мен не ме боли, само лимфния ми възел се подува от време на време. Също зъболекарят като го гледа ми каза, че имам малко количество гной. Когато говорих с АГ доктора по телефона ми каза, че първо иска да ме види и след това ще преценим как ще се процедира, но дотогава има седмица и половина.
Също веднага след като разбрах, че съм бременна си взех фолиева киселина от аптеката, но от там ми дадоха Фолацид. Сега като започнах да чета във форума видях, че на повечето е било изписано Неофолик Мета и се чудя дали това по някакъв начин може да повлияе, защото Фолацид е само фолиева киселина, а неофолик мета е преработена такава за по-лесно усвояване. Знаете ли дали има голяма разлика между тях?
Иначе при мен има леко гадене понякога и често уринарене.
Извинявам се за множеството въпроси и благодаря предварително!