E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~204

• 52 989
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Добро утро Hug

Чакам ви Coffee

Злати Hug Феми Hug благодаря за споделеното Hug

Ози по време на карантината заради пандемията се беше събрал с Фейза и сина му и беше снимал мини сериал за домашното насилие с участието на двамата......Бяха пуснали слухове, че отново ще се женят, но един приятел на Ози го беше отрекъл....Доколкото разбрах, сериала ще се излъчва на есен, но не знам по коя телевизия. Рускините сигурно ще разучат.....

След снощния епизод, продължавам да се дразня от Есма....Макар, че Фарук й разказа как се е случил инцидента, Есма не пада като котка на гърба си....Трябвало ли да благодари на Адем...Ами трябва.....като си виждаш сина що за стока е, трябва да благодариш ......
Стана ми жал за Адем....Интересен беше разговора с Дилара.....За някои неща Адем беше прав.....

Йозгюр е много дразнеща....Прекалено на сериозно се вживява в работата....В някои отношения ми напомня за Бегюм - без да се съобразява колко е часа, звъни по телефона, изпраща съобщения....Много наивен ми се струва Фарук.....Но ще стане белли Joy

Хубав летен ден момичета Nature High BrightnessFlowers Four Leaf Clover

Скрит текст:
Ако сколасам да си свърша работата ще отида на село....ако не успея ще остане за утре....Подготвих храна за котката....Май бързам да отида заради нея....

# 346
  • Плевен / София
Здравейте момичета
„Нещата идват и си отиват. Аз вярвам, че когато нещо си отиде, то прави това, за да направи място за нещо по-ново
и по-хубаво” Луиз Хей

Ани, благодаря за кафето....и закуската...
Тичах сутринта по задачи....
Скрит текст:
нали отивам в санаториум от 24.08

# 347
Привет
Сладоледът е свежо изкушение за горещите дни - да се разхладим.....

Гости
Скрит текст:
В неделя си мислих, че не си казвала тази година за санаториума...Мислех, че си се отказала, макар, че си казвала, че имаш голяма полза от там....

Ако не греша, днес Есма ще разбере, че има начален стадии на алцхаймер....Разбира се, ще запази в тайна проблема.....
Е, това не го разбирам....Не е необходимо да споделя за проблема пред цяла Бурса....Но защо трябва да крие от семейството си....Рано или късно истината излиза.....

# 348
Здравейте,момичета! Hug

Ани Hug,Гости Hug,Феми Hug,благодаря ви за споделеното.

Ани, намерила си си дружинка на село...

Гости,добре ще ти се отрази почивката...

Скрит текст:
Сутринта обикалях да видя какви домати има по зел.магазини за консервиране.Друга година синът взимаше от приятел със зел.градина.Тази е засадил друго,а и по магазините са намалели,няма голям избор.

Цитат
🆕от Аслы
Лед тронулся, скоро съёмки. Аслы, похоже, на примерке ✌

Приятен следобед! Tropical DrinkIcecream

# 349
Тенкю за почерпката , от мен по фрапе в жегите

# 350
Добро утро

Злати Hug Феми Hug

Скрит текст:
Нямам време да разсъждавам за снощния епизод на клавиатурата, защото ще гоня автобус....заминавам на село....

Фарук е погълнат от работа в офиса и да оправя бакиите след Фикрет....И няма време нито за децата си, нито за жена си....
Отегчих се от словоизлиянията на Фикрет и Ипек....
Йозгюр много бойна....Фарук изобщо не подозира какво пиле ще го окълве.....
Спестиха ни "крякането" на тейзето, присъства само като име.....
И да не ви е мъчно за нея.....

Неслихан /Санем/ със сина си в реала....

Хубава сряда Hug

# 351
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Ани, приятна почивка на село.

Новата асистентка на Фарук ми е смешна...сещам се за " подадеш пръст, а налапат цялата ръка"...

# 352
Здравейте,момичета! Hug

Ани Hug...Гости Hug

нова снимка от филма..."Выжить"/ "Yaşamak''...с Еркан...

Салих Б. с дъщеричката си...

Приятна сряда! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 353
Ехо...
Гости Злати благодаря за споделеното.
От Гости знам, че когато се пише от телефон, няма скрит текст, дано не ми изтрият поста. На село почивка няма. Винаги има какво да се прави. Днес копах с правата лопата, счупих сапа, внука на съседката го направи и продължих...
Есма вече се предаде. Гарип говори за сватба, Есма е потънала в размисли. Скоро ще реши, че трябва да се раздели с Гарип....Пазим ще има проблеми с лекарството на Есма...Емир се чувства самотен. Фарук да оправя бакиите на Фикрет, изостави сина си..
На мен Йозгюр хич не ми е смешна. Толкова нагло същество сякаш не съм виждала ..Фарук й казва скъпа ..ще види колко му е скъпа много скоро.
Хареса ли ви как Гюнеш се държа с Адем. Болните със сериозни проблеми стават капризни, ама Гюнеш му каза много истини, които не се харесаха на Адем 
Ако беше Долара щеше да го дондурка, ама Гюнеш не му цепи басма. Може би Гюнеш така ще помогне повече на Адем. Ще го стимулира да започне терапия. Макар, че Адем ще отиде на хотел, но ще започне терапията.
Кой знае колко грешки съм направила. Извинете ме. Лека и спокойна нощ....

# 354
  • Плевен / София
Ехо...
Гости Злати благодаря за споделеното.
От Гости знам, че когато се пише от телефон, няма скрит текст, дано не ми изтрият поста. На село почивка няма. Винаги има какво да се прави. Днес копах с правата лопата, счупих сапа, внука на съседката го направи и продължих...
Есма вече се предаде. Гарип говори за сватба, Есма е потънала в размисли. Скоро ще реши, че трябва да се раздели с Гарип....Пазим ще има проблеми с лекарството на Есма...Емир се чувства самотен. Фарук да оправя бакиите на Фикрет, изостави сина си..
На мен Йозгюр хич не ми е смешна. Толкова нагло същество сякаш не съм виждала ..Фарук й казва скъпа ..ще види колко му е скъпа много скоро.
Хареса ли ви как Гюнеш се държа с Адем. Болните със сериозни проблеми стават капризни, ама Гюнеш му каза много истини, които не се харесаха на Адем 
Ако беше Долара щеше да го дондурка, ама Гюнеш не му цепи басма. Може би Гюнеш така ще помогне повече на Адем. Ще го стимулира да започне терапия. Макар, че Адем ще отиде на хотел, но ще започне терапията.
Кой знае колко грешки съм направила. Извинете ме. Лека и спокойна нощ....
Да поясня...смешна в смисъл, че търси под вола теле....Иначе си права, че е наглост да се завираш в чуждо семейство....Но какъвто чичото , такава и племенницата нали....

# 355
Здравейте,момичета! Hug Two Hearts

Ани Hug...Гости Hug,благодаря ви за коментарите! Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

Приятен ден на всички! Flowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 356
# 357
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Лу, благодаря за кафето 😀
При мен " консервената фабрика " върви с пълна сила, защото в понеделник отивам на СПА почивка 😘

# 358
Привет Hug
Прибрах се....
Снощи бях много изморена и не можах да се включа....
По същество....Изгледах и изслушах внимателно Есма.....Познава прекрасно синовете си и за всеки намери оправдание.....дори и за Фикрет.....За мен този момент беше много тъжен....Прозвуча ми като равносметка....Не зная дали е точната дума, но нали съм счети....и все баланси са ми в главата....
На мен ми беше забавна изненадата на Сюрея....Малко разведряване на напеченото положение....
Не разбирам Санем.....Не я е изпратила Дилара, защото тя все още не знае за Гюнеш....Това е самоинициатива на тейзето....Но....така оплю Адем, а в същото време сякаш искаше Дилара отново да се събере с Адем....Някакво противоречие ми се получи.....
За мен Адем и Гюнеш са по-подходящи като партньори, отколкото Адем и Дилара.....Но това е мое мнение...на база това, което съм гледала преди......

Злати, Лу, Гости добре, че поддържате темата.....
Скрит текст:
Вчера видях малките котенца...много са сладки. Едното е с бяло коремче и черно гръбче, а другото е цялото рижаво - на мен повече ми хареса рижавото...козинката му е като на гривнички с преливащи цветове...В началото майка им ме съскаше и ръмжеше когато ги доближа, но като видя, че не ги пипам само строго ме наблюдаваше от страни...Носих си вакумирана пилешка супа и в името на котетата се лиших от нея и им правих попарка...Хапнаха си много хубаво...Майка им не докосна попарата. На нея й носех суха храна....Май другата седмица заради котетата пак ще отида....Нямам спешна работа, но на село винаги има какво да се прави...а пък така ще мога да ги храня поне 3-4 дни в седмицата....Поне да пораснат мъничко....

До утре момичета....Героите са уморени.....

# 359
Добро утро! Hug Two Hearts

Ани,Гости,Лу,благодаря за споделеното. HugHugHug

Скрит текст:
И аз започнах да направя малко зимнина.

Приятна събота! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт