E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~204

• 52 992
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Главното е не мястото, на което се намираш, а състоянието на духа......
Добро утро!

# 331
Здравейте,момичета! Hug

Благодаря на всички за споделеното!

Приятен петък! Flowers Four Leaf Clover

# 332
Привет момичета Hug
Прибрах се....
Скрит текст:
Малко съм уморена, но съм доволна от свършеното....Съжалявам за прохладата...В апартамента е ужасна жега....А там винаги може да се намери местенце където да е прохладно....Тишина, спокойствие, само се чуват птичките и щурчетата....Интересно защо щъркелите са си отишли толкова рано....Липсваше ми щракането с клюновете докато си "говорят"....Имах си една приятелка - котка, която се е окотила на нашия таван. Споделях с нея храната си....но нямах подготовка, та понякога й давах сух хляб, но и него ядеше....Най-интересното беше, че идваше към 11.30 и вечер към 19.00 часа...В началото ме съскаше, след това стана добродушна и не бягаше от мен...Тревожа се кой ще я храни, защото тя кърми котетата....Следващият път ще й занеса храна.....

Тази вечер Есма ме ядоса.....Без да знае какво се е случило нападна Адем....Той нейния хубостник Фикрет е свата вода ненапита....Отдавна си мисля, че за да е Фикрет такъв, Есма има голям принос.....Винаги намира опрвадание за гафовете му...винаги го защитава и обвинява Фарук.....Но тази вечер просто прекали.....Дори и разделени Дилара се огорчи от думите на Есма против Адем.....Но Есма дори не забеляза.....Голямо самочувствие.......

За Адем и Дилара съм по-склонна да се съглася с Deteliniii - Вече съм писала, че Адем се сближи с Дилара, за да влезе в семейство Боран....Изобщо не може да става въпрос за любов от негова страна тогава.....Не мисля, че и след това беше влюбен в съпругата си......Мисля, че само детето беше единствената причина Адем да търси Дилара....
Дилара още от самото начало се опитваше да превъзпитава Адем....Понесе побоя, дори не сподели за случилото се със Сюрея и лелята....След това поиска Адем да посещава психолог....Дилара сякаш искаше да моделира Адем по нейните представи за съпруг....Той Адем веднъж го каза пред психоложката ако си спомняте...
С Гюнеш и двамата са откачалки и сякаш си паснаха като гърне и похлупак....Ще видим какво и как ще се случи....Много истинско им се получава.....Мисля, че съжителството му с Гюнеш променя Адем....Направо ще се изненадаме това ли е Адем......
Между другото, Дилара ще срещне друг мъж - баща на едно от момиченцата в школата...голям симпатяга....Всичко ще бъде ОК, докато Дилара не реши да го противопостави на Адем....Но Мерт - така се казва мъжа- ще даде урок на Дилара.....че не може да го използва, да си урежда сметките с бившия си.....

Гости, Злати днес пропуснах кафето, но за утре живот и здраве съм на линия....

Хубава вечер на всички Hug

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 02:33 от MAMA-AN

# 333
Добро утро! Hug

Поокъснях с кафето....Wink

Ани, добре завърнала се! Hug
Скрит текст:
Аз свикнах с града,а и да отида в моя край,не останаха хора,с които да си говоря.Става ми мъчно като видя празните къщи или продадени на непознати!

Цитат
#DZMnews

❥ Началась индивидуальная читка сценария к новому проекту #ЯТакДолгоЖдалТебя. До съёмок ещё есть время, но подготовки к ним идут полным ходом

Желая ви приятна събота! Two Hearts

# 334
Следобеден привет Hug
Днес е
Скрит текст:
Голяма Богородица! Почитаме Божията майка като покровителка и закрилница на всичко най-свято на този свят – майчинството, децата, семейството Hug
Честит да е празникът на всички! Честито и на именниците Flowers Hibiscus
Бъдете Благословени Hands Pray

Злати Hug
Благодаря за новините за новия проект на Ози....
Бяха пуснали във фейса снимки на Хати.....много е отслабнала, заприличала е на анорексичка....

Тя така изглеждаше и когато започна да се снима в Съдбата....след това се поналя и стана хубава жена....

Хубав остатък от деня и да се почерпим следобедно....

# 335
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

Интересен сериален сезон ни очаква нали?

# 336
Добро прохладно лятно утро Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

Да забравим всички грижи днес и да се насладим на един прекрасен уикенд.....

Гости радвам се, че днес си пием кафето заедно CoffeeCoffee

Вчера четох във фейса, че за втори сезон на "Вавилон" в който участва Аслъ Енвер,  са решили за втори сезон да се излъчат 13 епизода и сериала да има финал около Нова година. Започнали са подготовка на нов сериал, който да го замести.....
Завършена е работата по сценария за филма за певицата Дилбер Ай, която почина през април миналата година. Продуцентите на филма обмислят две актриси за главната роля - Аслъ Енвер и Гьоче Бахадър....

Вчера Салих Бадемджи е имал рожден ден - навършил е 36 години. Да е жив и здрав, много щастлив с двете жени в живота му и още нови проекти

Щастлив и усмихнат ден момичета Flowers Four Leaf CloverHeart

# 337
"Обичам те"
На всеки език най красиво звучат тези думи, а днес те имат празник - 16.Август
е световен ден на думите
" Обичам те "

# 338
Здравейте,момичета! Hug

Гости,Ани,Лу, благодая ви за споделеното! HugFlowers Bouquet

Гости, не ми се мисли за есента. Wink Имам 5 сериала с нови сезони + МГ.За това и не започнах др.летен с Ханде и Керем.Очаквам и историческия,в който ще играят Севда Е. и Хатидже.А за новия с Йозджан не знам дали ще го вместя. Simple Smile

Ани,за ''Вавилон'' явно ще го приключат тъй като прекратиха договора на Озан Гювен(един от ГГ) за това,че преби приятелката си и сега ще има дело.Очаква го доста години затвор.Поне така пишат в пресата.Прекратиха му и рекламата за една банка.На др.място писаха,че може да го заменят с др. актьор в сериала.Аз не го гледам,но следя какво се пише.

видях че има нови снимки с Еркан,пуснати сутринта....

Приятна неделна почивка!

# 339
Привет!
Кой епизод е от оригиналните този, който се изличи в петък по БТВ. Имам днес свободно време и ще го запълня с Невестата 😊
Приятен почивен ден на всички 😊

# 340
Лу Радвам се да те видя при нас HugHeart Преди малко научих, че днес е световния ден на "Обичам те"

Да обичаш, да даряваш любовта си е най-прекрасното нещо, което можеш да споделиш с хората. Обичам ви момичета  Heart

Злати дано сериалите, които ще гледам през новия сезон да имат превод Hands Pray

Deteliniii

Доколкото видях, излъчения епизод в петък по БТВ е в 65 оригинален епизод....+,- 1 епизод...Провери....

https://vbox7-mp3.info/%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%B9-vbox … %D1%80%D0%B8.html

# 341
  • Плевен / София
Малко късно е за следобедно кафе, но правих мармалад от праскови + сливи и го пробвах...

Злати, аз гледам ЗЯ,Рамо и ЧД с превод, а на онлайн Домът с Демет, ПВ с Керим и Ханде и ДП с  Неслихан. Вавилон май скоро ще приключи. МГ не вярвам да продължи дълго ....него го гледам също с превод.Забравих и Вятърничавия....🤣 доста станаха, но ще намеря място за Йозджан😘

# 342
Добро утро HeartFlowers Four Leaf CloverCoffee

Здрава, успешна и спокойна нова седмица Hug

Гости Hug

Довечера отново продължава сериалната седмица....Адем е пострадал тежко....Фикрет има угризения на съвестта.... Есма ще научи за лошата диагноза......А Окан не е безразличен към Ипек....

Анил Илтер - Мерт новия мъж в живота на Дилара....

Хубав слънчев ден Nature High Brightness С новият ден идват нови мечти и надежди - нека се сбъднат за всички Hands Pray

# 343
Здравейте,момичета! HugFlowers Hibiscus

Ани, Hug на хубаво място си ни сервирала кафенцето! Wink

Гости Hug и аз съм със същите сериали-ЗЯ,Рамо,ЧД,ДЕК и МГ(всички онлайн и с превод)+ ДП с превод,тъй като е в един ден със ЗЯ.А ти имаш повече...Wink ...ПВ и Вятърничивия...Simple Smile

Цитат
🆕 Мнение журналиста по поводу нового сериала "Я так долго тебя ждал" 💥

"Озджан Дениз и Ирем Хелваджиолу в сериале" Я так долго тебя ждал " станут замечательными друзьями. История поражает, начало сериала планируется на ноябрь-декабрь, но ожидание того стоит. Этот сериал, несомненно, станет бомбой года".

3-ти тийзър на сериала "Червената стая", където една от ролите като поканен гост ще изиграе Салих Бадемджи

Приятен ден и лека седмица! Flowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 344
Здравейте , Ани , Злати и на всички Hug
 От рускините
 Бывшая супруга Озджана Дениза Фейза Актан прекрасно себя чувствует в новом доме. Кстати, весь карантин она прожила вместе с бывшим мужем и даже снялась в его хоум-видео

Ози пак ли се събра с тази ?
Карантината ли е виновна .
Актриса ще я прави.

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 15:48 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт