E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~204

• 52 995
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте,момичета! Hug

Ани Hug
Скрит текст:
Дано ти е отминало главоболието.
Аз вече се прибрах в Б-с.

Гости Hug

и др. с Хатидже...

нова от Аслъ... отново почива с Долунай...

Приятен следобед! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 316
Привет Hug
Имах излизане и никой не беше писал след мен и....нямах възможност да изчакам Гости да си изпием заедно кафето.....

Хубав ден и успешна и щастлива нова седмица Flowers Four Leaf Clover

# 317
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile
Преди малко изгледах серията от петък, която пропуснах по стечение на обстоятелствата. В общи линии случилото се до момента не ме напъва да коментирам, вероятно развръзката и ще е тази вечер. Все пак, да не пропусна да отбележа, че "дамите" в Бурса са наистина много злобливи, завистливи и по махленски простовати.
А! Пак ми направи впечатление, че реакцията срещу Адем е леко несправедлива, но за това той си е виновен сам. Каквото си е надробил, това сърба... ще му се наложи доста да се потруди за да му повярват отново. Дано прояви нужното търпение и упорство в промяната, която проблясва в мисленето и поведението му. (според мен)
Мисля си и за Осман. Покрай него хем нищо не се случва, хем сценаристите ни подхвърлят някакви идеи. Не знам защо реших, че нещо се поражда от негова страна към Дилара. Може и да е чисто кавалерство и добронамереност, той е благороден по природа. Сега пък сцената с рижавото момиче. Май е братовчедка на Ипек, ако съм разбрала правилно. С каква цел би могла да бъде (сцената), ако няма да се породи нещо... вече разбрахме, че и двамата скучаят в тази обстановка на фалш, лицемерие и показност.
Приятно гледане ви желая довечера, момичета!

# 318
Добро утро

Слънчево и цветно да ни е днес

Миме

Цитат
Пак ми направи впечатление, че реакцията срещу Адем е леко несправедлива, но за това той си е виновен сам.

Не може да се очаква на този етап семейството да има друго отношение към Адем....Това, че поради лични съображения Адем им върна конака, не означава, че ще го приемат с отворени обятия....От появата му до сега, Адем отмъщаваше по най-различни начини на семейството, без те да имат някаква вина....И с нищо Адем не е показал, че се е променил.....
Но мисля, че Дилара вече съжалява, че се разделиха.....Може би е очаквала, че Адем, след като научи, че не е направила аборт, заради бебето ще се съберат....Но Адем видя в лицето на Гюнеш сродна душа....Снощи Дилара сподели със Сюрея, че "погледа на Адем бил леден....."
Според мен Адем никога не е бил истински влюбен в Дилара. Той я използваше, за да постигне целите си, като чрез нея искаше да се доближи до семейството на баща си.....
Надявам се, че не издавам нищо съществено, но Осман не е влюбен в Дилара....Той я приема като сестра.....
Нищо съществено няма да се случи и с Гюлбин....Може би защото е братовчедка на Ипек, на мен госпожицата не ми харесва, макар, че двете са много различни.....Без да иска момичето натри носа на Ипек и майка й, като си каза на глас какво представляват двете и "обществото" на Бурса......Много правдива оценка направи.....
Снощи си мислех, че Фарук може би наистина е прав за Адем и предложението да им стане съдружник без право на глас...На този етап те не могат да изплатят конака, а така ще преминат на дългосрочно изплащане.....Но както винаги Фикрет няма предложение, но подскача като петле.....Есма вече се доверява на Гарип, което не се понрави на Фарук.....
Сега ще очакваме флирта на Ипек......и ще видим какво ще се случи........

Момичета,
Скрит текст:
след час заминавам на село....Няма да стоя дълго, ако не успея да оправя телевизора.....

Хубав летен ден Nature High BrightnessFlowers Four Leaf Clover

# 319
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Ани Heart

Добро утро!
Едно кафе и от мен...

"В голямата игра на живота печели този, който не е изгубил сърцето си." Стивън Литълуърд

# 320
Здравейте,момичета! Hug

Ани,Гости, HugHug

Еркан е участвал в предаване по к.Д за поддържане на футболен клуб Бешикташ...имало е др. известни актьори....

Скрит текст:

https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456240587%2F64 … pl_wall_-58520450
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456240587%2F64 … pl_wall_-58520450

Приятен ден! Flowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 321
Ехо. Вече имам телевизия на село и си изгледах епизода. Заради нашето филмче намерих техник и ми оправи телевизора. Е имах и късмет, че майстора е нощна смяна и е добро момче - разбра ми проблема.
Тази вечер епизода беше малко скучен, но не обърнаха внимание на 3 момента които ще имат развитие в бъдещите епизоди. Есма има проблем с паметта, Ипек ще работи с Океан в новия офис на Боран и ....новата асистентка на Фарук, която ще му създаде. Проблеми.... Между другото Сюрея ще си мисли, че Йозгюр е мъж...защото много рядко се срещат жени с това име...
Гарип както винаги беше прав, че Есма непрекъснато го противопоставя на синовете й,  с което ги настройва срещу него.
Трудно ми е да пиша от телефона
Гости, Злати благодаря за споделеното...тук трябваше да сложа усмивка, но не зная как. Хубава вечер момичета

# 322
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

# 323
От впизода снощи се  забеляза, че Есма ще има здравословни проблеми с паметта. Братята са както винаги в противоречия, а Ипек май ще изживее флирт. Дилара не я рязбирам, какво очаква още... Тази любов си беше чист интерес от страна на Адем и мисля, че не беше влюбен. Колко са сладки с Гюнеш, ето тук всеки е себе си без маски, без интриги...
Не съм писала скоро, но Ви следя и гледам сериите. Щастливо и усмихнато лято на всички и повече почивка Ви желая без значение от дестинацията 😊

# 324
Добро утро! HugTwo Hearts

Ани Hug радвам се,че вече имаш телевизия и можеш да гледаш сериала.

Гости Hug поглезила си ни с кафенце и закуска. Wink

Цитат
ᅠᅠ— Съемки сериала «Я ждал тебя очень долго» /«Seni Çok Bekledim»
должны начаться в ближайшее время🙏🏻 С нетерпением ждем тизер🔥😍

"Kadriye sultan ve kizlari." 💗 Майката и сестрите на Йозджан...

Приятна сряда! Flowers SunflowerFlowers Four Leaf CloverFlowers Rose

# 325
От впизода снощи се  забеляза, че Есма ще има здравословни проблеми с паметта. Братята са както винаги в противоречия, а Ипек май ще изживее флирт. Дилара не я рязбирам, какво очаква още... Тази любов си беше чист интерес от страна на Адем и мисля, че не беше влюбен. Колко са сладки с Гюнеш, ето тук всеки е себе си без маски, без интриги...
Не съм писала скоро, но Ви следя и гледам сериите. Щастливо и усмихнато лято на всички и повече почивка Ви желая без значение от дестинацията 😊
Много точно... Благодаря за пожеланията
Злати, Гости....
Днес се загубих, но свърших много хубава работа, но героите са уморени
Фикрет отново откачи, но Фарук прекалява. Адем ще пострада. Предстоят му тежки дни
Извинявам се за правописните грешки, но съм много зле с писането от телефона. Лека и спокойна нощ.

# 326
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
"Тайната на живота е проста: само любов!"
Уроците на сърцето - Алан Коен
Добро утро и раздавайте любов!

# 327
Привет! Гледам сериала и чувствата ми по отношение на героите са противоречиви. Мисля, че Адем обичаше Дилара. Разочарова се от това, че тя скри от него, че не е направила аборт. Връзката му с асистентката на Юлфет според мен е леко пресилена. Имам пред вид оставането на Адем да живее в дома й. Сценарий, какво да се прави. Адем се променя към по-добро, защото остана сам. Ако Дилара не се беше разделила с него, той щеше да си живее щастлив в замъка и нямаше да го върне на Есма и фамилия. Най-малкото катарзисът, който той преживява, щеше да се случи по-бавно.
 А Есма показа в снощната серия, че отношението й към Адем не е резултат само от постъпките му. Тя не го приема, защото е доказателството за изневярата на мъжа й. Вероятно същото щеше да бъде дори и Февзи да й го беше довел като дете. Нещо повече, тогава семейният им живот щеше да бъде съсипан много по-рано.

# 328
За Адем съм много под въпрос относно чувствата му към Дилара. Никога не беше искрен с нея, съсипа им сватбата, позволи си да я удари и то не веднъж. През цялото време имаше планове зад гърба и как да съсипе фамилията. Да, искаше детето и много се разочарова, когато го излъга, но той вече търсеше контакт с нея само заради бременността и. Дилара го разбра и ще го осъзнае, че освен детето нищо друго не ги е свързвало, дано успеят да се разберат и детето има майка и баща до себе си, макар и разделени.

# 329
Детето е плод на връзката и брака на Адем и Дилара. Те не са се оженили заради него. Заради Дилара Адем тръгна на психотерапия, за да овладее агресивността и гнева си. Жалко, че плодовете ще ги бере друга. А детето им може да има и две семейства. Случва се.

Общи условия

Активация на акаунт