E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~204

• 52 996
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Добър ден! HugFlowers Hibiscus

...вчера излязоха снимки от РД на Хатидже...

Приятен следобед! Flowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 301
Здравейте момичета Hug
Завърнах се от селския туризъм....Освен, че нямах интернет, не можах да гледам и епизодите....
Скрит текст:
Моите приятели не гледат турски сериали...Вълнуват се само от политика и като си на гости, трябва да се съобразяваш с домакините.....
Радвам се, че тази вечер успях да гледам епизода - много силен и вълнуващ....Ще се върна на БТВ+ да изгледам пропуснатите епизоди....
Както винаги имаше много интересни послания....за съдбата, какво прави една къща дом....Както каза Адем ден за равносметка - лелята си призна, че е причинила смъртта на съпруга си, макар, че е било инцидент, а Адем, че е превзел крепостта, но е загубил битката....Много вълнуващ момент с връщането на ключовете на стопанката на конака.....Заслужава си гледането Hands Plus1

Злати, Гости, Лу благодаря за инфото, което сте споделили Hug
Пропуснах рождения ден на Хати - на патерица да е жива и здрава, много обичана и щастлива и успех в следващите проекти....Flowers HibiscusHeartFlowers Four Leaf Clover
Хатидже беше вземала уроци по езда преди участието в "Дила ханъм" Често й се налагаше да показва уменията по езда....Спомням си, че Еркан беше казал, че веднъж е паднала много лошо от коня, но се е възстановила бързо...Докато той ползваше повече дубльора......

Радвам се, че Ози ще участва в нов сериал....Отзивите за партньорката му не са добри, но до сега не е имало случай в който партньорките му да не са се справяли....

Хубава вечер Hug

# 302
Добро утро! HugHeart

Ани Hug,добре завърнала се! Hug
Скрит текст:
Днес по-късно ще пътувам,очаквам зетят да ме вземе.Отивам за няколко дни при дъщерята да си видя внуците! WinkKissing Heart

от Аслъ....на хубаво място почива-тихо,спокойно,по-далеч от тълпите на хората и вирусите....

нови и с Еркан..,забавлява се с приятели...

Скрит текст:
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456240580%2F56 … pl_wall_-58520450

Желая ви приятен ден! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 303
Добро утро HugCoffeeFlowers Hibiscus

Вече утрините са прохладни....наближава есента.....
Днес 6 август е Преображение Господне - Честит празник Flowers Hibiscus
Скрит текст:

Злати
Скрит текст:
Чудесна идея - да погостуваш на внуците...да им се порадваш....Може с внучката да отидете на плаж....

Снощния епизод може да се нарече "Да се завърнеш в бащиния дом...." Есма беше много щастлива....Гарип е голям романтик наистина....Човек е щастлив, когато носи радост на любимите си хора.....Фарук и Фикрет продължават да се дразнят от Гарип, но много скоро и това ще се промени.....
Впечатлиха ме думите на Сюрея - който веднъж се окъпе в хамама, за него къщата става дом....Не само Есма се промени....Виждам промяна и в Сюрея....
Юлфет е причинила много неприятности на Есма.....но сякаш няма злоба в тази жена....Докато Къймет е голяма злобарка....Веднага постави диагноза на Есма да я дискредитира пред обществото в Бурса....за да заеме поста за който цял живот си е мечтала....

С порасналия Кузей Дениз ви пожелавам прекрасен летен ден Hug

Последна редакция: чт, 06 авг 2020, 07:31 от MAMA-AN

# 304
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Ани, добре завърнала....благодаря за прекрасното кафе....вчера в София се изля студен дъжд....мислех, че е дошла есента.....времето се обърна изведнъж на 180 градуса....
Знаеш, че последният сезон не ми от любимите, затова и рядко коментирам...Но си права, всички герои извървяха своя път, преживяха своя катарзис....промениха се, но с малки изключения....Аз не повярвах в промяната на Ипек.... Smirk

# 305
  • София
Здравейте, момичета Simple Smile
Радвам се, че личните ми анализи до момента се потвърждават. Имам предвид мнението ми за Адем - с всичките си действия в последно време ми показа, че се променя към добро.
Юлфет така и не я усетих като напълно отрицателен герой, някак усещах, че си има своите причини и ето сега героинята доказа, че съм била права (за себе си) - разбирам я. Осъзна се и опита да поправи грешката си. ... Преди време, мислех същото и за Бегюм. Тук доста се демонизираше образът ѝ, но моето възприятие не беше такова. Така и не видях, някакво целенасочено зло, което да причини на някого от героите.
Фикрет си е същият инфантилен, завистлив глупак. Снощи го доказа отново в разговора му с Ипек за работата ѝ. Можеше да не омаловажава и попарва така грубо ентусиазма ѝ. Много грозно!
Къймет - ето това е едно същинско... говедо. Много е проста милата. Абсолютно проста, нагла и злобна махленка, каквито са и "дружките" ѝ, впрочем.
Ипек си е... Ипек.
Още не мога да разбера, прокрадва ли се някакъв намек за пораждащи се чувства при Осман към Дилара... може и да бъркам.
Сюрея я виждам, като чудесен балансьор в повечето ситуации. Добре се отразява на пиперливото в характера на Фарук.
Гарип и Есма са едни сладки бонбончета. Сюжет, който ни напомня, че наистина за любовта няма възраст и никога не е късно...

# 306
Здравейте,момичета! HugHeart

Ани,Гости,Миме, благодаря ви за споделеното. HugHugHug

Ани,
Скрит текст:
Внучката си посещава градината!На плаж я води баща й,когато са свободни.Сега гледаме Мони,че започнаха да му излизат зъбките по две наведнъж и боледува.Аз тази година не съм ходила на плаж.Покрай този вирус ми се отби желанието.Децата ходят на отдалечени места.Сега има и мъртво вълнение.Всеки ден има удавени в Бургаско.

нови с Еркан...

Скрит текст:

# 307
Добро утро с първата доза кафе CoffeeCoffee

Гости, Миме, Злати Hug

Не знам защо трети сезон на Невестата не буди особен интерес.....На мен продължава да ми е интересно....

Не става въпрос Юлфет дали е положителна или отрицателна героиня. Но тя с нейната мечтана любов по Гарип е причинила много неприятности на Есма и семейството й.....Без да оправдавам Февзи, заради интригите на Юлфет се е появил Адем....А той от злоба и завист причини много неприятности на семейството на баща си.....Но Юлфет не е спряла до там....Издирила и подпомагала финансово Адем, за да отмъсти на Есма, а това отмъщение се пренася  и върху децата на брат й.....
За Бегюм отново се споменава за "демонизиране" на образа й....За мен тя си остава един неприятен образ. Само мъжката постъпка на Фарук сложи край на мечтите й да си върне любимия.......и да развали семейството му.....

Хубав ден момичета Hug Flowers Four Leaf Clover

# 308
Добър ден! Hug

Ани Hug

от Аслъ...
Скрит текст:
Фирма Boho Lace, специализирующаяся на плетенных шляпках, сумочках и других товарах, опубликовала у себя сториз с Аслы Энвер в их дизайнерской шляпке...

Приятен следобед! Hug

# 309
Ехо Heart Eyes
Гледахте ли тази вечер епизода....
Есма......Къймет може дълго да се чуди, да злобее, да се състезава с Есма....но никога няма да я стигне, дори да тича срещу нея....Защото в Есма  има нещо, нещо, което сякаш е недостижимо......Защото Есма има класа. И тогава разбираме, че това е нещо, което не всяка жена носи в себе си.....Есма не търси внимание, тя го получава цялото с достойнство и лекота.....

Злати прекрасна Аслъ Hug

# 310
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
"Прави необходимото, после възможното и накрая ще се изненадаш, че можеш да правиш и невъзможното."
Свети Франциск от Асизи
Добро утро! 🌹

Ани, Не гледах снощната серия....на друга вълна съм в момента...Да мине 13.08 и ще пиша повече....
Спокойни почивни дни на всички в темата...

# 311
Здравейте,момичета! HugFlowers Hibiscus

Ани,Гости, HugHug

Приятна събота! Flowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 312
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
"Истината е, че живота започва всяка сутрин!"

# 313
Ехо..... Загубих се...
Скрит текст:
Вчера имах главоболие....Преди 7 години, не съм обръщала внимание....главоболието е нещо нормално....Но за мен вече е много притеснително...Та нямах никакво желание да правя нещо...дори и да отварям компа....

Гости, Злати благодаря за настроението което създавате  в темата Hug

Този козел Окан и аз като Фикрет не мога да го понасям.......Чак се дразня на Фарук....ще го прави акционер....Бил му задължен....Ами той на времето достатъчно му е помогнал, да изплува....В случая Фарук взема еднолично решение, което на мен не ми се понрави....А пък Окан ще пристигне  с племенницата си, която ми прилича на травестит....Ама хак да му е на Фарук......

Хубава неделна вечер Hug

# 314
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Пихте ли вече кафе?

Общи условия

Активация на акаунт