Кой доктор ви следи бремеността?

• 60 630
  • 337
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,аз сам от скоро в този форум, но много ми харесва.Може ли някой да сподели с мен за  + / -  за Майчин дом и АГ-то.Аз вече се записах в МД.но сега чувам лоши неща.Дали може екипа от МД в АГ да отиде или не? newsm78

# 211
леле и аз съм при нея, и смятам същото.а приятеля ми каза: Еба си борсука.И сега какво правим можем ли да я сменяме?знаех си че се набутах. ooooh!

# 212
леле и аз съм при нея, и смятам същото.а приятеля ми каза: Еба си борсука.И сега какво правим можем ли да я сменяме?знаех си че се набутах. ooooh!

Ставаше въпрос за евгения Георгиева от Варна  - майчин дом

# 213
д-р Маленов - Тина Киркова и 29 поликлиника. Heart Eyes

# 214
Здравейте,аз сам от скоро в този форум, но много ми харесва.Може ли някой да сподели с мен за  + / -  за Майчин дом и АГ-то.Аз вече се записах в МД.но сега чувам лоши неща.Дали може екипа от МД в АГ да отиде или не? newsm78

# 215
не можах да се оправя с тези цитати ooooh!
martinela Аз бях в Майчин дом-и на консултациите и при раждането. Много съм доволна. Бях при д-р Даниела Станева много е добра и внимателна. А и обслужването после докато си там е много добро, обръщат ти внимание за всичко. УСПЕХ и ЛЕКО РАЖДАНЕ

# 216
Д-р Гунев, ходих му в частния кабинет, а след това си родих при него. Доволна съм.

# 217
Благодаря Ви момичета.маи ще я сменяме тази ....

# 218
  • В светлината на слънцето
Д-р Велев, "Шейново". Раждах при него преди 3 години, тогава ми проследи и цялата бременност, сега отново съм при него и смятам пак при него да раждам. Много добър специалист и изключителен човек.

# 219
Д-р Чалкова - МЦ "Овча купел"
Д-р Ташков баща - "Св. София"  само че в частния му кабинет.  До този момент съм доволна и от двамата, но пък имам и безпроблемна бременност.

# 220
Доктор Гамишев от Елмасри

# 221
д-р Яков- Майчин дом Варна Peace

# 222
Болница Вита, д-р Лора Кълвачева, изключително доволна съм! Heart Eyes

# 223
и първата и сега ме следи д-р Русева 14ДКЦ.
За първата ходех и частно известно време, но понякога парите не ти гарантират професионалист  Peace

# 224
Ходя си във Враца при д- р Партовска, на частно

Общи условия

Активация на акаунт