Кой доктор ви следи бремеността?

• 60 601
  • 337
  •   1
Отговори
# 270
д-р Иван Димитров в МЦ Люлинмед, а мисля да раждам в Майчин дом.
много съм доволна-страшно внимателен и търпелив човек.освен това когато имах проблем реагира бързо и адекватно

# 271
Д-р Василева, СГБАЛ Шейново  Peace

# 272
Д-р Светлана Врагалева от МЦ Фемина. Страхотна е! Препоръчвам Ви я горещо! newsm51 newsm51 newsm51

# 273
Първата ми бременност проследяваше Др.Цандева-12дкц-не съм доволна,направо си беше недогледана работа-родих в 34г.с.Благодарение на Др.Грънчаров-Св.София големият ми син е жив и здрав.Втората ми бременност той ми я следеше и родих 5 дни преди термина в екипа на Др.Маленов и Др.Грънчаров-Много съм доволна-не съм платила и една стотинка!

# 274
Шишенкова ми следи бремеността-не съм доволна....бръща внимание само,когато и се дадат пари на ръка...изражда ме д-р Генов...още ме боли разхлабения шев..не пожелаха да ми бият упойката...а бебока ми се роди 4200 кг..просто нямам думи
Записала съм си час при д-р Лора Кълвачева във Вита-чувам само добри неща за нея...препоръчаха ми я..

# 275
  • София
Д-р Анелия Барбова и проф. Найден Пранчев   bouquet

# 276
Д-р Камелия Павлова(работи в клиниката на Мазнейкова на бул.България) страхотно отношение! Hug

# 277
  • Някъде на път....
Д-р Гиздов, ВМА - Много съм доволна!  Peace

# 278
д-р Гергов в Света София изобщо не съм доволна само се прави че те преглежда около 2 минути и хайде чао

# 279
  • Някъде на път....
Последните месеци ходех при д-р Димитров от Токуда.При него и родих.Перфектен е,много съм доволна и от отношението и от секциото,което ми направи.Живот и здраве пак при него бих следила бременноста си и бих раждала.  bouquet
А колко ти струваше раждането със секцио в Токуда, и изобщо следенето на цялата бременност! Благодаря предварително за отговора!

# 280
Моята препоръка е не ходете при д-р Гергов в Света София .Не става човека и това е.На мен ми го бяха препоръчали,но не объраща никакво внимание и не го интересува нищо.Аз бях с контракции и съм бременна от Икси с близнаци,а дори и болнични не искаше да ми даде .Каза да постъпя в която болница искам и от там да ми издадът бобнични и че не съм била патологична бременост.Е,ако бременна от икси с близнаци и вероятност да загубя бебетата си не е патологична бременост,то не знам коя бременост е такава.Имах и други проблеми които се установиха като отидох при друг лекар и ме прегледаха.Другото нещо е,че всъщност си взима пари от здровната каса за напълно излишни изследвания,но не смята за нужно да каже.Това го разбрах след като се отказах от него и мъжът ми отиде и  взе цялата папка от кабитнета му.
Малко дълго стана и се извинявам,но съм разочарована и не искам хората да си губят времето при този бездарен човек,защото не мисля, че названието лекар би му стояло добре.

# 281
Д-р ГРИГОРОВА в "Тина Киркова" (сега "Света София").Една от най-добрите там е, даже скоро я даваха по ТВ във възка с 52-годишна жена , която благодарение на нея има 2 сладки момичеца - близначки.

# 282
Няколко  Laughing, но окончателно - д-р Константинов Маленов (изражда в Света София).

# 283
д-р Стоянов - Майчин дом, но реално д-р Ивет Райчева
доволна съм,но пък и нямах проблеми

# 284
д-р Димитър Георгиев в медиц. център "Св. Димитър"

Общи условия

Активация на акаунт