СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 98 596
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аз чакам да излезе ключа за да кажа какво е положението с първата част... Simple Smile
Защото относно преразказа - каза преценявам че ще е  11 точки....

# 121
  • София
Не, Аманда, ама предстоят още един изпит, после класирания..А историята помни разни изпълнения, които определено не са забавани като тези на  балеринката от балканското през 85-та. Затова и казах, че съм сериозна в пожеланието да няма никакви проблеми.

# 122
Ние решихме да не гледаме ключа и да не проверяваме. Ще чакаме резултатите, така или иначе нищо не можем да променим.

# 123
Аз вече не смогвам с четенето. Дойде ли времето ,когато вече всеки си пише и никой не чете?

Наближаваме го
Ама аз си чета Satisfied
Честно казано ме домързя до прочета текста за ЧР докрай. Винаги са ми били скучни.
Младежът си каза някои от отговорите на литератирните въпроси, но там съвсем не съм наясно кое е вярното.

Ще запомня за монетите в обрАщение. Не го знаех това.

# 124
  • София
И аз не знаех разликата между обръщение и обращение. Човек се учи цял живот!
Друго ме вълнува - какво каза котето за сплавите и смесите?  Simple Smile

# 125
  • у дома
Моето е доволно-аз два пъти,че е изкарал целия изпит-резултагите каквито такива...
Според моя синковец заради монетата на мотем със сигурност ще има задача с окръжност.

# 126
  • Пловдив
Моето е доволно-аз два пъти,че е изкарал целия изпит-резултагите каквито такива...
Според моя синковец заради монетата на мотем със сигурност ще има задача с окръжност.

И моята щерка точно това каза за МАТ - и се моли да не е вярна прогнозата за сплавите

# 127
  • София

Светле, вероятността да е прав ми се струва голяма. С намаления материал и ако имат все пак за цел тези в МОН съставянето на поне относително разнообразен откъм тип задачи изпит, който да позволява някакво разслояване по резултати,  неминуемо ще опрат до повече задачи от 6 клас спрямо минали години, според мен поне. А в тази категория влизат много неща  - окръжност, Питагор, права/обратна пропорционалност, сечения на множества, вероятности, средно аритметично, ръбести и валчести тела..

Простотията не е забавна, Киченце..

# 128
Изостанала съм със седмокласните теми. Какви са тия сини очи?

# 129
  • София
Младежът си е сверявал отговорите със съученици. Хич не мисля да си го причинявам това изживяване аз да му ги проверявам.
Кога изписахте над 10 страници Stuck Out Tongue Winking Eye ?

# 130
На мен ми е интересно как правят вариантите- теглят първа задача от много варианти на първа. И така с всичките, докато станат няколко теста,  за които пак има жребий...Или са готови определен брой тестове? И изтеглят тест. Не знам дали ясно го обясних...

# 131
И аз мисля, че ще има доста шестокласни задачи. Няма голямо значение. Математиката е някакси по-ясна. Там имаш и формули за ползване. По-лесно е.

# 132
  • София
А дадоха ли по някоя телевизия какво е останало в купата, от която изтеглиха Вариант 1?

# 133
Изостанала съм със седмокласните теми. Какви са тия сини очи?

Май тези Simple Smile

Скрит текст:

# 134
  • София
Момичета, чета ви непрекъснато от вчера. Благодаря, че споделяте.
Според моя син също е било лесно, написал бил всичко, но аз тези думи много много пъти съм ги чувала, а и вече си откри 3 грешки на теста.
Да ви питам , на 16 въпрос с монетата аз откривам 2 символа - лъв и кръст, кой е третият? Според сина ми е роза, но аз не я виждам нещо.

Общи условия

Активация на акаунт