СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 97 675
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 1 680
  • София
Ей съвсем различна е вече темата днес. Надявам се поне до излизането на резултатите да си остане пак такава.
Моят вчера хубаво си порева, защото всичко по всички задачи бил писал. Е да де сине майчин обаче те трябва и да са верни. Голям рев беше за 22 задача, объркано едно подусловие на 21 и 1 или 2 на 22. Т.е. не е розово положението на втори модул, но пък ни крепи уж първи. Ще видим на 29-ти какво ще излезне, защото и БЕЛ не е идеален, а той определено му е по-силния. Аз цяла вечер успокоявах, че за всеки има училище, а той се тръшка, че иска само едно и това е. Накрая се кротна, хапна и в 20.30 си легна и заспа. Днес вече е на шест. Явно емоциите и напрежението снощи вече като мина всичко избиха. Но аз вече съм друг човек, т.е. такава каквато бях (или поне се надявам) преди тази истерия наречена НВО. Иначе са му се паднали много мили и разбрани квестори и двата пъти.
Не разбрах някой спечели ли залагането с тезите? А по въпроса за тазгодишните балове като чета тук и масовото от децата, че І модул и на двете НВО е бил лесен си мисля за балове сходни с 2019 г. Искрено се надявам да не са по-високи. И съм на 1000 % сигурна, че и тук в темата ще си имаме деца със 100 т., поне по единия предмет!
Сега се сетих Furia как е детенце? Затова трябваше да има втора дата, но щом тази година при тези условия не успяхме да извоюваме не мисля, че МОН някога ще клекне затова.

# 1 681
  • Бургас
Моя също плака вчера, като се прибра. Не сме гледали и проверявали отговорите, че тъкмо се успокои. Днес видяхме в ел. дневника, че по БЕЛ е оформен и има 6 за годината. Такъв камък ми падна. Първия срок, а и предните години все с 5 завършваше. Успя да се пребори накрая за шестица.
Чакам 29 с нетърпение и страх.

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 15:41 от Мария

# 1 682
  • у дома...
Сега отворих вълшебната таблица - 8 училища, 19 паралелки...

# 1 683
Откраднах си го от "забавната тема" Joy
На кандитат - приемен изпит по рисуване в Китай Whistling

Скрит текст:

# 1 684
Еми аз ще редуцирам желанията, но за момента не смея да трия резервните варианти
Ще видим

# 1 685
Дребната се поосвети най-накрая. Голяма депресия 24 часа беше и при нас. Супер разочарована е от себе си, когато знае какви са и възможностите Sad Най-големия и кахър не е нито какъв бал  ще събере, нито класирането и приема, а това как не е оправдала своите очаквания и тези на госпожите по математика в училище и от уроците. А те жените и копче не са и казали. Дори напротив. Но това да ти тежат на плещите нечии очаквания хич не е леко Sad
Мнението на математичките е, че изпита е бил по-труден от 2019 (поради липсата на лесния материал за неравенства и успоредници, с който децата трупат обикновенно точки), и че отлични резултати ще имат в  пъти по-малко деца от миналогодишните. Средни и много добри резултати обаче ще преобладават и оценяването на всеки допълнително разписан подробно ред по задачите било то за 0,25 или 0,5 или 1т. ще изиграе много важна роля.
Та моята прогноза е, че МАТ ще доближава баловете от 2018, а сравнително лесния БЕЛ ще доближава тези от 2019.
На нея желанието и целите са и една единствена и конкретна парелка. За други дори и допускане на вариант не се приема от моя страна, така че аз ще си следя статистики, пък тя ще си реди желания. Все се надявам да напише зор заман поне три-четири желания като седне да ги реди.

# 1 686
  • София
Аз ще изчакам резултатите и тогава ще мислим колко желани и как са редим.
За сега съм редуцирала редовете от таблицата в ДПП до всякакви хипотетично представляващи някакъв интерес. Тепърва ще я гледаме като излязат точките.

# 1 687
  • софия
Хепи, къде ги намери тези 88 желания?
Мисля малко да починем от всичко няколко дни. Покрай непредвидената презентация днес осъзнах какъв багер е било и искам глътка спокойствие. А детето има 100 пъти повече нужда от това. Другата седмица ще седнем. Колко време да трябва да избираш? 1 ден избираш, на другия премисляш, след 29-ти окончателно редиш.

# 1 688
  • Някъде в Европа...

П.П виждам стари муцуни тук...радвам се да ви видя момичета
Хера, добре дошла! 🌹
Радвам се да те видя и аз 😉

Моето диване си има ново колело вече 😁..Какви ти резултати, какви ти проверки - имаме ново колело "мекица"🤣🤣🤣..От вчера наобед почти за нищо друго не е говорил...
Нашите желания са скромните 5 - четири в ПМГ и 1 в сегашното му училище, не желае да чуе за нищо друго. (То няма и какво де, освен ЕГ, но там твърдо не желае, а и не му е там силата)..Колебанията му са за второто желание дали да е МАТ с АЕ или МАТ с НЕ, уж беше твърдо за +АЕ, сега по-сериозно мислел за +НЕ .....По статистика от миналата година 65 точки средно  по двете НВО са напълно достатъчни за това, което иска...Дано има добри резултати, той е много уверен, че ги има..😀, твърдо не желае да проверява..
Аз вчера бях като изцедена, така както когато завършва един период, в който си дал всичко от себе си и постоянно те е заливал поток от информация и доза неясноти за важни неща. Днес ми е леко и свободно. Свърши се....

# 1 689
  • софия
AIR, какво е колело мекица? Представям си го като някакво с големи спихнати гуми.

# 1 690
Не мен не ми е още спокойно, но дано ми мине
Еми това е черновата, с всички сценарии
Не е толкова лесно да ги наредиш. Някои вероятно ще бъдат обсъдени и махнати по ред причини. Включително отзиви от познати и форума. А ги редя от няколко месеца.

# 1 691
  • София
Наборът иска да ходи на някакво DH състезание в Тетевен. За късмет е точно, когато се предполага, че ще летим за Португалия, но нали пазим в тайна ако нещо в последния момент се наложи да откажем. Сега се чудим какво да правим. Предложих на ММ да му кажем, че е ок, пък в самия ден на полета да действаме по план. Така или иначе има планирани и други състезания и може да иде на друго място.

# 1 692
  • Някъде в Европа...
AIR, какво е колело мекица? Представям си го като някакво с големи спихнати гуми.
Ами аз не съм много запозната, да се включи мамата с колелата, но доколкото съм слушала неговото е "твърдак", а това новото "мекица" ...Някакъв жаргон между байкъри си е това...Пак, доколкото съм чувала, с това колело ще може да прави по-страшни скокове 😵😵😵....с неговия твърдак ако направел определени скокове, щял да сцепи рамката...Това е, което ми е казвано от него - дали е така, не знам ☺️
Наборът иска да ходи на някакво DH състезание в Тетевен. За късмет е точно, когато се предполага, че ще летим за Португалия, но нали пазим в тайна ако нещо в последния момент се наложи да откажем. Сега се чудим какво да правим. Предложих на ММ да му кажем, че е ок, пък в самия ден на полета да действаме по план. Така или иначе има планирани и други състезания и може да иде на друго място.
И моят 😁...ама ние от 6.07 заминаваме на море в Созопол, а това състезание е на 4.07 и 5.07..и ние обмисляме дали да не отидем от петък на Рибарица, събота и неделя състезанието и в понеделник от Рибарица да потеглим за Созопол (с отбивка във ВТ да оставим колелото)..Не сме му казвали за този план 😉

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 16:02 от AIR

# 1 693
Скрит текст:
Такава "мекица" иска моя малкия Simple Smile Мекица било защото е с много мек амортисьор.

# 1 694
  • София
Ние по-скоро ще му предложим други дати - 1 и 2 август в Ботевград. А и тези дати сa ориентировъчни заради covid-19.

Общи условия

Активация на акаунт