СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 97 571
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 75
  • София, в момента в любимото ми село Железница
На мен ми се струва по-лесен от миналогодишния.

# 76
изобщо не мисля да проверяваме отговори, даже няма да отворя теста да го погледна.

Завиждам. Аз сигурно няма да издържа Simple Smile

# 77
  • София
Моят не иска да проверява. Явно му е притеснено за резултата. А и не мога да разчитам, че е запомнил добре, така че ще си чакаме 29ти. Иначе излезе облекчен, каза, че е било средно трудно.

А Недко ще се справи по- добре на лесната математика. Wink

# 78
Аз забавлявам големите с него Simple Smile Да се пробват Simple Smile

# 79
Скрит текст:
Моят Недко доста се поизложи.
Очакваме нещо в порядъка на 70 точки.
Каза, че му е било изключително трудно да напише героите по дадените характеристики.
Не знам какво да ви кажа - почнал е да пише преразказа на мястото на тезата.
Не знам с какъв акъл - онзи ден платихме последната вноска за уроците - изхарчихме с татко му сума пари, и накрая какво??? Едно голямо НИЩО!
Нищо, важното е на 17-ти да изкара поне 90 точки. В училище има петици и четворки по математика, но въпреки това матурата е много по-лесна от нещата, които учат в училище.
Как на мястото на тезата?
Нали запечатват първата част в плик и след това четат преразказ?

Пързалям ли се по пързалката? Нещо ме съмнява.
Имах предвид, че е почнал да пише тезата на мястото на преразказа. Не съм го разбрала правилно, а и не знам много много процедурата, извинявайте, ако съм ви объркала
Горкото Недко, горкани татко му и мамка му.
Пробвай пак. Пак не уцели. Satisfied

Е хубава работа, защо ми се подигравате?
Недко има проблеми с ученето от много малък.
Заеква и не може да изговаря правилно думите.
Много се притесни снощи и за това такива са му резултатите.
Не се смейте на чуждото нещастие, а по-добре се радвайте, че не ви е сполетяло такова.

# 80
Ризите свършиха. Онези, с дългите ръкави.
Ми сега?!

# 81
  • софия
Ама, моля Ви се, госпожа, как ще се подигравам? Напротив. Ще стискам всичкото пръстЕ и на ръцете, и на краката на Недко да напише по-лесната математика.
Бисе, пръсти имаш ли? Стискай, кръстосвай, все ще е в помощ на детето.

# 82
Аз пак имам въпрос - кой ще ни събира бисерите ?

# 83
  • София
При проблеми с ученете, 90т по математика е направо уникално очакване за резултат...

# 84
  • София
Моята щерка се прибра доволна. За пръв път е открила всички грешки. На преразказа искала да добави нещо, но питала дали може със звездичка и й казали, да не го прави, да не се счете за знак.

Добавяне на пропуснат текст по общоприетите за това начини - със звездичка или с цифра - не се счита за знак /от личен опит преди две години/.

# 85
На Ния 5 пъти са й мерили Т. Нещо не сработил термометъра и не мери, и не мери и накрая я пуснали... Спекла се е, но бързо се оправила, благодарение на приятелки ( Aila Heart ). Квесторките били много готини и мили.

# 86
  • София
Уж били сте оглупели,
но явни врели-некипели,
щом Кичка-цвичка пусна тука
и за Недко свой загука,
мигом върнахте баланса
и излязохте от транса.. Wink

# 87
  • софия
Благодаря за новата тема, чакаме отговорите😊

# 88
  • софия
Опа, вече си откри 2 грешки на редактирането.

# 89
  • София
Моята щерка се прибра доволна. За пръв път е открила всички грешки. На преразказа искала да добави нещо, но питала дали може със звездичка и й казали, да не го прави, да не се счете за знак.

Добавяне на пропуснат текст по общоприетите за това начини - със звездичка или с цифра - не се счита за знак /от личен опит преди две години/.
Тя го знае, обаче е супер притеснителна и е послушал квесторите.

Общи условия

Активация на акаунт