СЕДМИ клас 2019/2020 - Първа изпитна седмична тема - (15.06 - 21.06)

• 99 022
  • 2 346
  •   1
Отговори
# 555
Някой иска ли утре да пием кафе Simple Smile и да НЕ говорим за математика Simple Smile

# 556
Как мога да откажа такова примамливо предлажение?!
Хепи, можем да разглеждаме италиански университети.

# 557
  • София
Ох, ще ме уморите от смях. И аз се смятах до първи срок за спец по математика, но накрая се удавих. Нямам време да преговарям, а с един поглед, както искам, не ми се получава. И аз ще се включа с италианските университети.

# 558
Някой иска ли утре да пием кафе Simple Smile и да НЕ говорим за математика Simple Smile
Ще се включа виртуално. Но до 10.00 ч., че после съм "в час". Smile

Как мога да откажа такова примамливо предлажение?!
Хепи, можем да разглеждаме италиански университети.

Тази година пропуснахме Милано. Миналата ходихме тъкмо по това време и решихме тази година да отидем пак на езерата, не баш по университетите. Ама като кажете - нека пък университети да обсъждаме. Кат' не можем да ги гледаме...

# 559
  • у дома...
Това с куките подвеждащ въпрос ли беше? Щото може и с една кука... 

P.S. Не ми обръщайте внимание... Едно време свеки казваше "Хубаво ни е детето, ма не е случило на родители (поглеждайки ме изразително)".

# 560
Моето е пО не случило, щото аз още в 5 клас дадох назад с материала. Flushed

# 561
  • София
Не ми напомняйте, че имахме планирани 10 дни в Италия... Но като не е тази година - догодина Simple Smile

# 562
  • Sofia
Аз изпадам в ужас от изпита утре, а на моята наследница изобщо не й е до това. Вместо да си търси пергела, си търси червилото.

# 563
  • София
Оставам с впечетлението, че масово сте си в къщи. Отпуска ли сте или хоум офис?

# 564
А защо има ден между матурите. Да удължават агонията, садисти! Да бяха даже в един ден и туй то...
Аз съм хоум офис, но утре И отпуска, защото така и така няма да съм продуктивна

# 565
Аз изпадам в ужас от изпита утре, а на моята наследница изобщо не й е до това. Вместо да си търси пергела, си търси червилото.

Поне нещо търси! Моята нищо не търси даже 😀

# 566
Оставам с впечетлението, че масово сте си в къщи. Отпуска ли сте или хоум офис?

Де да бе...
Аз си пиша моите си работи. И не у нас. Ако бях вкъщи, моят до сега да е изял всички кръгове и цилиндри! Барабар с куките.
Ма не - възползва се от липсата ни, говедото.
Утре барем съм в дела, та няма да съм на телефона и да чакам кога ще звънне да ми сеоплаче.

А защо има ден между матурите. Да удължават агонията, садисти! Да бяха даже в един ден и туй то...
Аз съм хоум офис, но утре И отпуска, защото така и така няма да съм продуктивна

Моят по вайбър ми прати ... днешно домашно по география. Не за друго, а понеже бяхме сигурни, че и днес никой няма да го забрави и хвърляхме чоп кой първи ще се сети за милите деца, че се водят на училище. Laughing
Е, сетИха се! Нема празно!

# 567
  • софия
Моля, тези, които утре ще решат задачите да се запишат, за да ги чета внимателно между университетите и рецептите.

# 568
Цвичка се възроди като птицата феникс.
Поне няма да скучаем.

# 569
  • софия
кАде е?
Недкото дано е добре нахранен, че да има време мамката му да похортува повече с нас.

Общи условия

Активация на акаунт