Любители на котки - Тема 146

• 31 968
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
Бубалеске, точно за Рижко си мислех и влязох в темата. За гърчовете ще ти препоръчам д-р ΄Милена Панчева от https://cityjungle.bg/
На една моя приятелка кучето ѝ страдаше от епилепсия и тя му помогна страшно много с билкови лекарства. Сега на 2 години я има я няма по 1 пристъп. Иначе имаше нон-стоп.

# 601
Излязоха кръвните, чакам доктора да ги разчете, но ще е чак след час.
Някой има ли представа какво сочат резултатите?

# 602
  • Велико Търново
На пръв прочит отклоненията в асат и алат показват някакъв чернодробен проблем. Защо каза, че може да е ФИП? Кой ви насочи към тази диагноза?

# 603
На пръв прочит отклоненията в асат и алат показват някакъв чернодробен проблем. Защо каза, че може да е ФИП? Кой ви насочи към тази диагноза?

Никой, видях, че повръщането и летаргията са характерни за него. Вет казва, че ще го оставят 24 часа на системи, ще му влеят имуностимулатори и други неща, за да повдигнат имунитета. Утре ще го захранят с лечебна храна и ще го приберем, ако всичко е ок. Въпросът е защо чернодробните показатели са такива. Подозирам една определена храна, няма нищо друго възможно...

# 604
  • Велико Търново
Не е ФИП, търсете проблема другаде. Тест за панлевкопения правен ли е? Или имате ваксина?

# 605
Ето го малкото момче. Някъде на около седмица е. Яде, пишка, ака, оригва се... явно ще се гледаме.
Скрит текст:

# 606
Каква е мишчица сладка Simple Smile
Едно котило наблизо си е стъпил на късмета - от един сервиз ги гледат с невероятна грижа и внимание. Единият майстор вчера беше с четири отгоре му Grinning

Ади се охлажда Grinning

# 607
Оле, каква мъничка душичка е котенцето на Мама Нана. Боже, ама то е съвсем мъничко мишленце. Мама Нана, да ви е честито новото попълнение. Пожелавам ви взаимна обич и радост. Heart Аз докато се включа с отговор на въпросите ти, поне това, което знам за малките котенца от темата, те момичетата вече ти бяха отговорили.

Бубалеса, ох, милия Рижко. Стискам палци малкия борец да се справи с изпитанията. Вие сте невероятни стопани, пожелавам ви сили и късмет. Hug Flowers Four Leaf Clover

Ох, Нори, Ади е уникален! Grinning Heart

Пп Стискам палци и за котенцето на bethefirst. Дано всичко е наред. Flowers Four Leaf Clover

# 608
  • на брега на морето
Мамина сладка шушулка Simple Smile Име дадохте ли му?

# 609
  • София, Лагера
Мамка му, напредва времето, неуморно непред! Утре оставяме Джинги насаме за 12 дни... ужасно ми е, и страшно, и мъчно.
Страх ме е как ще ни усеща след такава раздяла.
Ами ако се върнем с друга маца, както планираме?
Дал и няма да е шок след "изолацията" и дистанциарнето?

# 610
Мамка му, напредва времето, неуморно непред! Утре оставяме Джинги насаме за 12 дни... ужасно ми е, и страшно, и мъчно.
Страх ме е как ще ни усеща след такава раздяла.
Ами ако се върнем с друга маца, както планираме?
Дали няма да е шок след "изолацията" и дистанциарнето?
Предполагам, че няма да ви се сърди много, че е била сама, но другата маца може да й дойде в повече. Дано да се разберат двете.
И ви пожелавам приятна почивка.
А аз да се оплача. Няма по-страхлива котка на света от Мъри! Ако случайно (не че има къде) срещне мишка сигурно ще умре веднага от шок.
Днес сутринта направо откачи - духаше силно, аз съм направила безопасно за котки течение, за да се охлади вътре, че изобщо не понасям жегата. Завесата за душа в банята започна да шуми и тя беше почти в шок. Седи до мене и трепери. След малко успя да се евакуира ужасена под масата в хола. Мина поне час, след като затворих, и се поуспокои.
И това е същото животинче, което е със селски произход и беше най-дивото в котилото!

# 611
  • София
Нашето коте е от 8 седмици с чернодробни проблеми, правиха и ехограф, няма точна диагноза и не виждат смислена причина. Първите 3 седмици лечение дори го влошиха, добавиха лечебна храна и още лекарства и след вторите 3 седмици има подобрение, сега чакаме третите 3 седмици със същата терапия и нови кръвни.
Успех и кураж!

# 612
  • София
Мама Нана, много е сладък. Сложи до него една плюшена играчка, колкото котенце. Ще си мисли, че е до мама и ще я гушка. Фифи дойде при нас почти толкова голяма и дълго време гушкаше една коледна мечка от тези, които давата от Кока Кола за Коледа. Сега вече си играе с нея и я хапе жестоки, но като малка с гушкаше с лапичка.
Вчера оставихме следобед Фифи и няма да ни има 4 дни. Една приятелка е идвала вечерта да я види и Фифи грам внимание не й е обърнала. Надявам се да проспи липсата ни и да не се сърди много

# 613
Мамина сладка шушулка Simple Smile Име дадохте ли му?
Още не. Чакаме да подскаже той.
Успокои се. Нощна смяна беше ММ. Blush

Yellow_girl,
Ще му сложа, но засега прегръща бутилката с топлата вода. Сигурно е измързнал - цяло нощ е бил навън сам.

Бях решила повече да не вземам коте. Много тежко преживявам загубите, а във времето имам няколко такива, но не устоях, като го чух как плаче, а като го видях ........

# 614
  • Варна
Мама Мама, много сладко бебе Heart
Ноеми, раздялата ще я понесе и няма да ви се сърди, ама новото коте непосредствено след връщането ви не знам как ще се отрази. В смисъл може да забави "свикването". Няма ли начин да разделите двете неща или котето ще го вземате от почивката?

Общи условия

Активация на акаунт