ФототЪпет с тЬОркоЛазен прЪвУписТ - 120-сети серял!

• 21 727
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Цитат
да хвърлят по 2 лопати бетон за 10 лв и да го загладят с една мистерия

Еха, ако верно ставаше с мистерия, мистрия не им трябва! Joy

Цитат
преди начинат ми на живот беше
Цитат
зъба боли
Цитат
Зъболекаря ,ми е в отпуск

# 601
  • София
Цитат
микробите са още по-ужастни
Цитат
То едни добри самарияни
Цитат
В момента чета "Панайр на суетата" - Уйлям Такери
Очевидно в някои случаи и четенето не помага. Neutral Face

# 602
  • София
Цитат
благодаря на всички който пишат
напърво място
бременноста
можеби
моляви неправете
да имате доверое
Цитат
Първо излекуваи
Цитат
напредването на бременноста
до края на бременноста
Както и да ее
да жома
аз паак
единствения вариянт

# 603
Цитат
без да е нарошена цялостта на обвивка
Цитат
отворите за винтовете, който се навива към краката са по големи

# 604
  • София
Цитат
ако не си супер екцентрик
Цитат
Симтомите започнаха 5дни след поставяне с потдуване... продължава да се потдува
Цитат
Висше образование - менижмънт, маркетинг или друго ревалентно

# 605
“между народен шофьор”

“Развлечават се с телевизия”

# 606
Скрит текст:
Цитат
чикий

# 607
  • София
Цитат
само да изпеча

# 608
Цитат
Вие  идиоди ли сте?

# 609
  • Шотландия
Ех, тоя английски бе Laughing

# 610
Докторе здравейте
Казвам се Стефан, на 27 години съм. Преди 4 месеца ми се възпали гърлото. Започнах да чуствам парене и горене. Отидох във Исул във спешното там ми казаха че съм със силна инфекция без никави изледвания ми преписаха лекарстава след което нямаше никакъв ефек от тях ходи на унг във 7 полицлиника там ми зеха секрет и кръвна картина сичко беше във нормите но се пак ми преписаха клиндамицин пихго 7 дни без резолтат след което се насочих към спешното на пирогов във унг там ми пуснаха изледвания за варицела зостер хепес сиплекс които биха във нормите почти всички само игг беше 1500 доктора каза че имам херпес зостер във гърлото и ми изписа вътрекс 500 и изопренозин 500 пихги една седмица горедоло намалиха се симптомите но запоцнах да осещам подутина на непцето веднага се върнах при него и мо казах но той твърдеше че нищо не се вижда а дори да има подотина било от възпален нерв изписами гъба гама пих я 15 дни без ефект продължи всичко парене по езика във гърлото по непцето и по подутината която осещам поради сериозни проблеми във зъбите много бройни корени той предложи остраниаване на проблемните заби защото могло да правят инфекция минах и оперция на зъбите във вма лицово челиосна сахто твърдят че нищо невиждат спрямо подутини симптомите останаха дори след ваденето на зъбите дори изхках 1 месец защо казаха че веднага няма да изчезнат върнах се при унг във пирогов пуснами скенер със контракст биохимия и кръвни картини но нищо каза че симптомите ще от шумят и наистина за тихнаха пиехси габагамата и като чели се оправях след което спрях лекарството след 15 дни него пих 5 6 дни и зведнаш осетих страно гъделичкане и драскане вавдисно забелязах налепчета по сливиците върнахсе при него оказасе стрептококи там той каза че ме пофтаря херпес зостера ими пусна още варицела зостер игг беше овеличено със 450 беше станало 1950 резолтата сега отново пя сахтите лекарстава вече 20 дни без ефект налепите изчезнаха а сега отново са там моли за савед всекиден имам нов сиптом сега сам и със главоболие помогнете

# 611
Малеее, на един дъх...

Цитат
Симионово

# 612
Цитат
мирише просто на мухал
Цитат
Локсация на капачката на коляното
Цитат
се подвуумих

# 613