Американски колеж - двадесета тема

• 53 092
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Аз се записвам в темата с една нова колежанка, спечелила пълна стипендия Полански Simple Smile и силната надежда за реално, а не дистанционно обучение.

# 556
  • софия
Аз се записвам в темата с една нова колежанка, спечелила пълна стипендия Полански Simple Smile и силната надежда за реално, а не дистанционно обучение.
Браво! Честито! И весела ваканция Simple Smile

# 557
Браво на детето, по вода да му върви!

# 558
  • В офиса
Честито! Много се радвам! Пълните стипендии, забелязала съм, се раздават справедливо. А сестра й също ли ще учи в АК?

# 559
  • София
Честито! Много се радвам! Пълните стипендии, забелязала съм, се раздават справедливо. А сестра й също ли ще учи в АК?

Благодаря, Тинки. Не, сестра й твърдо реши, че иска да продължи в СМГ. Беше приета в АК, но след това дори не подадохме документи за нея. Тя иска да се занимава с програмиране и математика. Докато за стипендиантката АК беше мечтаното училище и затова много се радвам, че успя Simple Smile

# 560
  • София
esma,
Поздравления за двете ти успешни деца, всяка от които вече поема по различен път! Поздравления и за вашето семейство, че е успяло да възпита и изгради успешни личности, всяка със свои стремежи и мечти!

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 08:52 от звездица

# 561
  • София

Благодаря, Тинки. Не, сестра й твърдо реши, че иска да продължи в СМГ. Беше приета в АК, но след това дори не подадохме документи за нея. Тя иска да се занимава с програмиране и математика. Докато за стипендиантката АК беше мечтаното училище и затова много се радвам, че успя Simple Smile
Браво на децата, esma, поздравления!
Ето кой след няколко години ще може да направи подробен сравнителен анализ на целия гимназиален етап в двете училища. Таман навреме за малкия. Joy

# 562
Ето кой след няколко години ще може да направи подробен сравнителен анализ на целия гимназиален етап в двете училища.
За да е обективен този анализ, трябва двете близначки да са с еднакви интереси и желания, а те явно не са.
Та пак ще са субективни мненията, пречупени през погледа на всяко едно от децата.Smiley

# 563
  • Sofia

Моите най-искрени поздравления! Тези новини чаках аз! БРАВО!

# 564
  • В офиса
Ето кой след няколко години ще може да направи подробен сравнителен анализ на целия гимназиален етап в двете училища.
За да е обективен този анализ, трябва двете близначки да са с еднакви интереси и желания, а те явно не са.
Та пак ще са субективни мненията, пречупени през погледа на всяко едно от децата.Smiley
E то "обективно" няма. Оценката винаги се прави според интересите. Даже електронното обучение не можем да сравняваме обективно, а само на статистическа извадка доволни:недоволни. Иначе обективно можем да сравняваме базата, например Simple Smile

# 565
Франи, време ти е за почивка😀. Сравняват се организацията, методите, ефективността и отношението, общото усещане и удовлетворение. Резултатите може да са отлични навсякъде, това е до човек.

# 566
Франи, време ти е за почивка😀. Сравняват се организацията, методите, ефективността и отношението, общото усещане и удовлетворение. Резултатите може да са отлични навсякъде, това е до човек.
Изнасям се и се извинявам. Sweat Smile

Честито на всички приети деца! Пожелавам учебни години без ДО.

# 567
  • София
Благодаря ви Simple Smile Ще направя обективно - субективно сравнение. Дано наистина всички да са здрави и да няма повече дългосрочно ДО! Сега отиваме с всички документи да се запишем Simple Smile

# 568
Абе то на някои хора, които имат едно и също дете в двете училища, пак не им вярват и ги критикуват, ако изкажат и най-мек намек за евентуални не дотам добри неща в АК, че никакви сравнения не биха се приели от тези, за които АК няма аналог във Вселената.

# 569
...Изнасям се и се извинявам. Sweat Smile
Сакън!!! Никакво изнасяне!

Общи условия

Активация на акаунт