Тренировки в домашни условия - 105

• 40 249
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
  • 1st floor
Ох, Дух, хем ме разсмиваш с твоите постове, хем ми е мъчно, че не се наслаждаваш на бремеността си. Simple Smile

Аз вчера се разнасях из София цял ден и имам навъртяни 20 хил крачки. После у нас имах работа и не остана време за тренировка. Днес - пак 11км бягане. Мислех, че като е слънчево, ще забавя темпото, но пак точно за час и шест минути го минах. Даже накрая можех и още, а онзи ден последните 500метра са с изкачване и ми дойдоха нанагорно...

# 76
Здравейте, отдавна не съм се отчитала, но абитуриентската най-сетне мина вчера. Малкият и той има хубави оценки на външното оценяване и сега вече ще ми е по-спокойно. Е, има още няколко гостита с роднините.
По същество, приключих Fit 2, а тази седмица направих едно 5-дневно предизвикателство, което е от FB Plus. После смятам да направя едно двуседмично, а след почивката ще започна някоя програма.
Хубав ден на всички!

# 77
Привет! Видях, че Дана ме е мислила:blue_heart: Отметнах го това с националното външно оценяване, дано вече да се завърна към по-отдаденото трениране. Детето се представи според очакванията ми - по български съм много доволна, по математика не съвсем. За елитните езикови гимназии няма да стигне, но за тези от втория ешелон се надявам да успее. Проблемът е, че май баловете в София са космически.
За днес отчитам за пореден път Кристин Къри.
Трябва да почна нещо по-структурирано, ще се връщам назад да ви чета за идеи. Отпуснах се с алкохола напоследък и не ми харесват нещата..

# 78
  • Bristol
Привет и от мен. Румито я забавих малко, 5 тренировки ще ги разпределя между две седмици. Започнах да тичам. По този повод да ви питам, може ли да ми препоръчате апликация таймер? Редувам тичане и ходене по схема и ще ми е по-лесно просто да прибера телефона и той да ми подсвирва, когато е време да сменям тичане и ходене.

# 79
  • София
Merry, виж това:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.active.aps.c25k
Аз ползвам едно като подкаст, Start to run се казва, но е с холандско аудио. Мисля, че това трябва да е подобно.

# 80
  • here, there, everywhere
Merry, виж това:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.active.aps.c25k
Аз ползвам едно като подкаст, Start to run се казва, но е с холандско аудио. Мисля, че това трябва да е подобно.
И аз съм със Старт то рън, но трябва да разбираш езика.
Препоръчвам апликацията на Найки. Има гайдед рънс, всякакви програми в зависимост от целите. Половинът така се подготви за маратон и го пробяга с много впечатляващо време.

# 81
Арсен, много хубаво и сочно дупе си оформила! ❤
Браво на всички дечица! Дано ги приемат в желаните от тях училища.

Продължавам с любимата ми програма. Вчера Hammer Build Up and 15 min legs Hammer. Днес - Chisel Agility.

# 82
Привет! 🙂
Ненормалната учебна година свърши много добре, и най-сетне мога да си отдъхна.
Камък не, ами скала ми падна от сърцето.

Денят ми започна с блага йога практика на слънчице на балкона, 100мин.
Идеално ми дойде след вчерашното дълго тичане.

След това корем с Кристин Къри, който щях да правя вчера, но ме домързя, и малко вътрешно бедро с Боховците.

Килограмите са 49.1. Добре вървя.

# 83
Благодаря на всички за хубавите мисли и думи. И аз стискам палци на всички деца, а на родителите бих казала само 'на здраве'.
Непо радвам се че те разсмивам хаха аз се опитвам да не падам духом и да намирам нещо забавно във всичко, че иначе ще приличам на пухкав буреносен облак Joy Heart Eyes
Днеска пак тръгна да ме боли сериозно и аз просто казах "майната ти бе, аз отивам за брашно!!!" И така се потатрузих малко и накрая спря да ме боли Joy
Иначе от серията тренирам бременна: правиш три серии и тичаш до шкафчето да хапнеш малко протеинов десерт, щото иначе усещаш че ще изядеш тоя на лежанката. Странно много ти напомня на сочна свинска пържола Sunglasses

# 84
Здравейте, включвам се и аз след 10 дневна пауза. От седмица сме на село с децата, поизпуснах положението :/ Вчера заредих допълнително 10 г-н интернет, днес отчитам ден 1 от Summer shred 2020 на Клоуи Тинг, без частта за ръцете, обаче. Не знам дали е от жегата (тренирах навън) или не бях пила достатъчно вода, обаче ми падна кръвното и ужасно ми прилоша. Надявам се да повъртя малко обръч следобед.
Браво на всички деца за постигнатите резултати, герои са! И вие, родителите също! Време е за заслужена почивка Simple Smile

# 85
Това Клои ще взема да го пробвам.
Интересно ми стана, и имам нужда от нещо различно.

# 86
На теб може и леко да ти дойде, Дез. Ти си доста по-напред от мен Simple Smile

# 87
Кайлис, привидно леките неща често излизат много сполучливи.
Вътрешното бедро на Боховците например е супер.
На морето ще тичам двуразово (поне това е в плана на ММ, който ще влиза в ролята на треньор), и нещо малко с Клои със собствено тегло ще е добро допълнение.

# 88
Dez,  може ли линк към тренировката за вътрешно бедро?

# 89
Dez,  може ли линк към тренировката за вътрешно бедро?

Заповядай:

14 Day Leg & Inner Thigh Challenge ♥ This Workout's Results Do Jane Fonda Proud
https://www.youtube.com/watch?v=oBEquqAe8Js

Общи условия

Активация на акаунт