Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да перете бебешки дрехи в пералнята?
Как мога да премахна неприятния вкус на Тотем в устата си?
Как да се подготвя за раждането и какви са някои от предизвикателствата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да перете бебешки дрехи в пералнята?
Препоръчително е да следвате инструкциите за пране, посочени на етикетите на дрехите. Ако имате дрехи за чувствителна кожа, можете да използвате програмата за деликатно пране и вълна. Важно е да следвате инструкциите, за да запазите качеството на дрехите и да ги перете по начин, който е най-подходящ за тях.
-
Как мога да премахна неприятния вкус на Тотем в устата си?
Ако неприятният вкус на Тотем ви пречи, можете да опитате да разтворите ампулката в натурален сок след хранене. Освен това някои хора намират таблетките "Малтофер" за по-лесни за приемане, които са по-приятни. Винаги е добре да се консултирате с лекар или фармацевт, преди да промените начина на прием на лекарството.
-
Как да се подготвя за раждането и какви са някои от предизвикателствата?
Подготовката за раждането включва подреждане на бебешки дрехи, пренареждане на мебели и други подготвителни задачи. Предизвикателството може да бъде физическото натоварване, като например местене на мебели, както и емоционалният стрес от страхове и притеснения за бъдещето. Важно е да отделите време за почивка и да потърсите подкрепа от лекар или близки.
-
Как да се справя с наддаването на тегло по време на бременност?
-
Как мога да облекча болки в ставите и гърба по време на бременност?
-mas:
Станала съм толкова дебела, че въобще не мога да се понасям. Какъв е смисъла да си поискам нова дрешка, или пък парфюм
трябва да купим...
.Да ви се оплача и аз от тези аснсьори направо ми писна
на тъпанари те от 4я етаж 1000 пъти им направихме забележка за пустата му врата като слизат да я затварят плътно,но чуйш ли ПЕНКЕ снощи пак се качвах
до 5я етаж пеша направо ми искочиха
но сега ще изям 2ябълки та да ги потуша.мойто свеки каза да не бързам защото било рано
Ако не си ти да ни организираш,има да се тууууткаме
.
Избрали сме марка, модел и цвят - червен.
Ей,сега ми е паднал татинец
Тя ще е и за раждането на Бебчо,де,ама аз си я искам предварително