Проучване на зодиите тук

• 7 324
  • 258
  •   1
Отговори
# 210
# 211
А аз съм Рак-о-Лъв, ама все ми се иска да съм Лъв и такава се писах  Wink

# 212
# 213
Гласувах
Ахааааа, РАЦИТЕ сме най-много, за сега де smile3534
Кефи ме

# 214
Моля всички, които участват в тази тема и искат да гласуват, да го направят чрез табличката, да покажат избора си, за да излязат в изборните резултати! Тези, които само съобщават, като Пипинка например, че са дадена зодия, но не са се отбелязали горе, не влизат в извадката, а това е жалко... Няма как да се разбере накрая...  Sad
Мерси!
 Hug

Немисля че някой съобщава без да отбелязва и гласува.
Аз съм риби.

# 215
# 216
Аз съм зодия Риби! Peace

# 217
# 218
  • там някъде около Пловдив
Mного интересна анкета  Peace

# 219
  • софия
Козирог Peace

# 220
Стрелец

# 221
# 222
  • в стаята
Овен Peace

# 223
# 224
не съм чела цялата тема, но ти видях хипотезата някъде в началото.. Защо пък само съпричастни и действени и ипулсивни мислиш, че ще влезат тук... Въздушните /аз съм близнаци и го отбелязах в анкетата/ са пък най-общителни и са пристрастени към това да създават мрежи от контакти на всевъзможни нива, направо са пристрастени да споделят мнение с някаква аудитория, както и да дават идеи... И аз съм учила малко психология , както и социология ми е магистратурата - не може това тук /анкетата/ да ти е представителна извадка...Аз мога да вляза с друго IP или по друг начин и да гласувам за дадена зодия, мога да гласувам от ника на мъжа ми или сестра ми и пак да дам глас за моята, ако искам да манипулирам изследването... Извинявай, тона ми не е остър, дано не звучи така,просто да си кажа и аз мнението.. Успех и ще е интересно да напишеш накрая повече неща,  а не само процентите и преобладаващите..

Общи условия

Активация на акаунт