Как да си откраднем време чрез дигиталните плащания? Включете се и спечелете!

• 7 950
  • 414
  •   1
Отговори
# 90
Ще се възползвате ли от отстъпката от 5% при плащане на местните данъци и такси за 2020 г. до 30 юни и за какви други плащания бихте ползвали iCard?

Да, в повечето случаи се възползвам от отстъпките за битовите сметки, дори печалбата да е сумата за едно кафе. Бих ползвала iCard за онлайн покупки.

П.П. Не ми е проблем да си запомня ПИН кода на картата - все пак са само няколко цифри.

# 91
  • Mediterraneo
Да, ще се възползвам. За сметки и онлайн пазаруване.

# 92
  • in Wonderland
Да, ще се възползвам.
За сметки и онлайн пазаруване.

# 93
Всяка година се възползвам от отстъпката. Бих ползвала iCard за плащането на битови сметки.

# 94
Вече платих и се възползвах от 5% отстъпка, всяка година го правя. Бих ползвала iCard за плащането на сметки.

# 95
Да, всяка година се възползвам от 5 те %. Бих използвала iCard за плащането на битовите ми сметки.

# 96
Да, ще се възползвам.  Освен това плащам с карта почти всеки по- голям пазар, както и всички сметки.

# 97
  • Ямбол
Да, ще се възползвам. Бих използвала iCard за плащането на сметки и пазаруване онлайн.

# 98
  • София
Обикновено плащам данъците с 5% отстъпка, дано и тази година да успея. Бих ползвала iCard за плащане на различни сметки.

# 99
Вече платих и се възползвах за тази година от 5% отстъпка всяка година го правя. Бих ползвала iCard за плащането на сметки.

# 100
  • Русе
Не, няма да се възползвам от отстъпката, ще платя данъка по-късно. Бих използвала картата за плащане и на други сметки.

# 101
  • Г. О.
Да, ще се възползвам. Бих платила различни сметки, голямо удобство е.

# 102
Да, ще се възползвам. Бих си платила някоя сметка с картата.

# 103
Ще се възползвам от отстъпката. Повечето данъци вече ги платихме. Бих използвала картата, за да платя данъка на автомобила си, както и за всякакви текущи сметки.

# 104
  • гр. Кюстендил
В момента не плащам такива данъци, но определено, когато е дадена възможност за отстъпка, ако се плати до определен срок, се възползвам Simple Smile Интересно приложение, вече телефоните ни стават още по-голяма част от живота ни. Бих го ползвала за улеснено плащане на сметките на мен и семейството ми.

Общи условия

Активация на акаунт