Как да си откраднем време чрез дигиталните плащания? Включете се и спечелете!

• 7 932
  • 414
  •   1
Отговори
# 195
Както всяка година, вече се възползах от отстъпката от 5 % като платих местните данъци и такси още през май. Бих ползвала iCard за плащане не битовите сметки - ток, вода, телефон, телевизия, интернет, за които всеки месец чакам на няколко различни опашки.

# 196
Винаги се възползваме. Също така ще я ползвам за.разплащане на битови сметки

# 197
Вече съм платила местните данъци и такси с отстъпка, но с тази карта бих плащала битови сметки (вместо да се редя на опашки), а понякога се налага да го правя и за мои близки.

# 198
Винаги се възползвам от 5-те процента. Освен това, когато знам, че съм платила всичко ми е спокойно.

Ще използвам приложението и за заплащането на сметките за комунални услуги.

Харесвами и това, че има възможност за картите за намаления!

# 199
Днес се възползвахме от отстъпката от 5% при плащане на местните данъци и такси за 2020 г., като по принцип всяка година се възползваме от тази отстъпка. Бих ползвала iCard за плащане не ежемесечните битови сметки и така ще си спестя доста време в чакане по опашки. Simple Smile

# 200
Вече се възползвах от отстъпката. За онлайн плащания и пазаруване iCard ще ми е най - полезна.

# 201
Ще се възползвам. Бих ползвала за други сметки.

# 202
  • София
Да, възползвахме се от 5% , бих ползвала картата като разплащателно средство, за останалите сметки.

# 203
Време е за втория ни въпрос към вас:
Pushpin Какво ще направите, ако успеете да спестите няколко часа само за себе си?

Очакваме отговорите ви до 1 юли, а на 2 юли ще разберем кои от вас ще спечелят GiftCard на стойност 20 лв.

# 204
Какво ще направите, ако успеете да спестите няколко часа само за себе си?
Аз не "успявам да спестя", а си отделям няколко часа за себе си 2 часа сутрин (за целта ставам в 5 часа) и 2 часа вечер. Използвам ги за спорт и разкрасителни процедури/грижи за себе си.

# 205
Ще отида на фризьор и може би на масаж Simple Smile

# 206
Тъкмо сега се чудя дали да си пусна филм или да прочета от книгата...

# 207
  • на последния етаж
Ще си направя маска, ще чета, ще отида на масаж, ще се разхождам безцелно.

# 208
Ще отида на заведение с приятелки, ще отида на фризьор, ще отида на шопинг. Много неща ми идват на акъл:)

# 209
  • Велико Търново
Ще ги споделя със сина ми!

Общи условия

Активация на акаунт