Как да си откраднем време чрез дигиталните плащания? Включете се и спечелете!

• 7 933
  • 414
  •   1
Отговори
# 180
Все още не съм платила данъците си и ще се възползвам от отстъпката до края на юни. Бих използвала картата за пазаруване и плащане на битовите сметки.

# 181
  • София; Дружбето
Всяка година плащам с намалението. Не е голямо, но кой ти ги дава тези пари.

# 182
Да, ще се възползвам от намалението.

# 183
  • у нас
Вече се възползвах от намалението за данъците. С картата бих плащал други сметки и покупки.

# 184
  • Горна Оряховица
Винаги плащам февруари/март
Почти не плащам кеш, винаги с карта.

# 185
  • София
Всяка година плащам данъците като излязат, и съответно ползвам отстъпката.

# 186
Вече платихме данъците.
Бих ползвала картата за плащане на сметки, пазаруване.

# 187
От отстъпките само бих се възползвал. Хубаво е да има поне 5% в някой магазини, иначе онлайн плащания се предлагат от всяка банка. CashBack функция също би била много атрактивна.

# 188
Да разбира се .Ще се възползвам. Бих ползвала за други сметки.

# 189
Първият ни въпрос е: Ще се възползвате ли от отстъпката от 5% при плащане на местните данъци и такси за 2020 г. до 30 юни и за какви други плащания бихте ползвали iCard?
Всъщност аз вече платих данъците и таксите, като дори не знаех, че срока е удължен до 30.06., т.е. съм се възползвала от 5 % отстъпка.
iCard бих ползвала за плащане и на другите си ежемесечни сметки - ток, вода, телефон, телевизия, интернет...

# 190
  • София
Здравейте, бих искала да задам един въпрос. Мъжът ми вече има и дебитна карта iCard. Възможно ли е да се изпрати по друг начин? Доколкото виждам, единствената опция е с Български пощи, като е задължително да се вземе лично. Проблемът е, че моята работа не ми позволява да посетя пощата.

# 191
Да, вече се възползвах. Бих платила всички данъци и такси, текущи сметки, битови сметки, банкови преводи, Български пощи, пазаруване и всичко което е възможно за онлайн плащане.

# 192
Ще се възползвам от 5% отстъпка. Бих ползвала картата за плащане на ток,вода,парно.

# 193
Вече съм се възползвала от отстъпката за плащане на местни данъци и такси. Бих използвала iCard за всякакви плащания.

# 194
Ако успея ще се възползвам от отстъпката за данъците. Бих платила сметките . Това е един много удобен начин да не се редя на опашки ,екипирана с маска .

Общи условия

Активация на акаунт