Как да си откраднем време чрез дигиталните плащания? Включете се и спечелете!

• 7 939
  • 414
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Да, ще се възползвам.
Стремя се навсякъде, където е възможно, да плащам с карта- кредитна или дебитна, в зависимост от бонус програмата. Бих ползвала картата за плащане в онлайн магазини.

# 166
  • София
Аз не съм шофьор, но мъжът ми вече заплати данък МПС.
Използвам iCard от няколко месеца. Правя преводи за секунди, плащам сметки, следя наличността по всяко време. Най-много ми допада безконтактното плащане, възползвала съм се доста пъти.

# 167
Ако не забравя, ще се възползвам от 5% отстъпка, обикновено плащането на данъци не ми е приоритет Simple Smile Иначе картата бих я ползвала за всякакви разплащания, всичките си сметки плащаме онлайн, че даже и на роднините, при пазаруване офлайн също ни е по-удобно да използваме карта.

# 168
  • Пловдив
Вече се възползвах от отстъпката, бих я ползвала за сметки.

# 169
  • София
Бих се възползвала от отстъпката. Предпочитам и правя само дигитални плащания на всички битови сметки.

# 170
Да, вече съм се възползвала. Бих ползвала за различни покупки и плащане на сметки.

# 171
Да, ще се възползвам

# 172
Ще се възползвате ли от отстъпката от 5% при плащане на местните данъци и такси за 2020 г. до 30 юни и за какви други плащания бихте ползвали iCard?- Желателно е да се възползвам, но тези срокове....понякога ги пропускам.
А, картата бих ползвала за плащане, при покупки онлайн.

# 173
Възползвахме се вече от 5% намаление на данъците, а картата бих я ползвала навсякъде, където е възможно. Предпочитам да плащам с карта.

# 174
Ще се възползвам от  5% при плащане на местните данъци и такси.Бих използвала картата за плащане на битови сметки.

# 175
Да, ще се възползвам със сигурност! Бих е ползвала и за онлайн покупки!

# 176
Ще се възползват вероятно от отстъпката от 5%.Бих ползвала картата за плащане на всички битови сметки.

# 177
От втория ни полезен пост ще разберете как да платите бързо и лесно битовите си сметки.

Как да платите сметка за битови услуги чрез iCard?

Можете да платите своите сметки или сметките на близките си от всяка точка на света и по всяко време на денонощието, без такса.

# 178
  • Пазарджик
Ще се възползвате ли от отстъпката от 5% при плащане на местните данъци и такси за 2020 г. до 30 юни и за какви други плащания бихте ползвали iCard?
Вече се възползваха от отстъпката.Бих използвала за всички плащания.

# 179
Бих се възползвала, да, много по-удобно е да се плаща онлайн

Общи условия

Активация на акаунт