Как да си откраднем време чрез дигиталните плащания? Включете се и спечелете!

• 7 940
  • 414
  •   1
Отговори
# 150
Даааа, възползвах се преди дни. Ако можеше и за гражданската отговорност да има отстъпки, щеше да е чудесно. Винаги гледам да плащам с карта и ако има някаква отстъпка, се възползвам винаги от нея!

# 151
Ще се възползвам! Бих го използвала за плащане на сметки.

# 152
Да. Ще се възползвам. Бих използвала картата и за плащане на битови сметки.

# 153
И аз вече съм заплатила и се възползвах от отстъпката от 5 процента. Иначе бих ползвала за всички - пазаруване, плащане на сметки...

# 154
  • Велико Търново
Вече се възползвах. За сметки и при неотложни нужди.

# 155
Не, няма да се възползвам от 5 % отстъпка
Карта бих ползвала за плащане на битови сметки

# 156
Вече се възползвах от 5% отстъпка.Бих ползвал карта за онлайн плащания,и за плащания на битови сметки.

# 157
Винаги използвам намаленията за плащане на данъци. Напоследък и все повече плащам с карта. В магазини за хранителни стоки, дрехи, в куриерски фирми, при онлайн плащания.

# 158
  • София
Вече се възползваха. Предполагам, че бих ползвала за всякакви плащания.

# 159
  • София
Да, вече се възползвах. Почти всичко плащам с карта, по-удобно е.

# 160
  • София
Ще се възползвате ли от отстъпката от 5% при плащане на местните данъци и такси за 2020 г. до 30 юни и за какви други плащания бихте ползвали iCard? - За тази година платих данъците, така че няма как да се възползвам, но попринцип не е лоша идея. Ако има и примерно договорка с някоя верига супермаркети, по-конкретно Фантастико и има шанс 5% или 7% отстъпка, би било супер и определено ще се възползвам. Ако може да се пазарува от чужбина без да се взима комисион.. също.

Или примерно като платиш някъде 2% да отидат за благотворителност. Аз имам карта към банка към момента, която ме устройва, но ако ми се предостави нещо с по-добра стойност, бих сменила.

# 161
  • Варна
Вече се възползвах, платих си данъците. А иначе идеята за виртуална карта ми хареса, защото много често ползвам кредитната си карта за онлайн покупки, а това е риск.

# 162
Няма да се възползвам от отстъпката, тъй като наближава крайният срок и може да има опашки. Да чакам на опашки за плащане ми е супер омразно. Продуктът ви е много интересен, бих го използвала за плащане на битови сметки и данъците определено!

# 163
  • София
Да, вече се възползвах. Платих с карта и бих ползвала такава за всички битови сметки.

# 164
  • Варна
Вече платихме данъците и се възползвахме от отстъпката.
С карта е удобно да се плащат и сметки, и при пазаруване в магазини.

Общи условия

Активация на акаунт