Хайде, ЮЛИ, идвай вече- да гушкам малко буболече! Тема № 8

• 47 023
  • 716
  •   1
Отговори
# 120
Бъндъл, успех мила! Да гушкаш здраво бебе на финала! Heart

Момичета, аз сутринта бях с болки. Пих магнезий и уж мина, сега пак започна. Имам чувството че нещо се случва. Болките са постоянни като менстраулни, много ме боли кръста. 36 седмица съм и ще ходя вероятно на преглед, че ми е много притеснено. Дано всичко е наред Heart

# 121
Peoney  дишай дълбоко и спокойно ,много е вероятно да се започва.
Една по една ще се изреждаме вече❤

Последна редакция: сб, 20 юни 2020, 23:12 от ~Artemis~

# 122
Bundle, стискам ти палци! Дано да ти мине леко, по възможно най-добрия начин! Hug
Мисли си, че скоро ще гушнеш съкровището!
Успех! Чакаме новини! Heart

# 123

Може ли мнение ,който е познал такива възглавници ,кой вариант е по удобен ,по дългата или тази като кравайче.
Тази като кравайче има ли възможност да е малка и когато сме с корем да не ни е удобна.

# 124
За какво искаш да ги ползваш

# 125
Аз използвам втория вариант възглавничка за спане и ми е удобна. Единственото неудобство е при обръщането с нея. Моята е с връзки от двете страни и може да става  по-малка  и да служи за подпиране на гърба.Тази от снимката като гледам също има връзки. По принцип пише, че става и за кърмене, но е много голяма и не виждам как може да сложа бебето върху нея.
В тази връзка вие мислите ли да използвате възглавнички за кърмене ? Изобщо има ли нужда от такава покупка ? Вчера гледах едни доста интересни на Sevi baby, но не искам да се затрупвам с неща, които не знам дали ще ползвам.

Иначе гледах, че говорите за чистене. Аз също вече се изморявам доста лесно и започва да ми става все по- трудно, но ще трябва някак да се справя и с тази задачка. Smiley

Bundle, стискам палци всичко да е наред и скоро да се похвалиш с малко, сладко пухче. Simple Smile
Peoney, ти как си днес ? Надявам се да устискаш още малко до финал. Simple Smile

# 126
Момичета, вие какви бебефони избрахте? По сайтовете има толкова много, че не мога да се ориентирам кое е приемлив и относително бюджетен вариант.

По въпроса за възглавниците - аз от 3ти месец съм с една голяма във формата на П, супер удобна ми е за всичко, вероятно в началото някак ще я нагласям и по време на кърменето, но животът й все някога ще приключи.

Успех на девойките, които са на финалната права и вече усещат началото на раждането, ще ви стискам палци Simple Smile

# 127
За кърмене искам да я използвам.
Гледах едно видео с такава дълга и я увиват около себе си и ми стори удобна,но питам ако някой е ползвал.
А може би няма нужда и да е достатъчно нормална възглавница.

# 128
Artemis,  на мен най-удобна за кърмене ми беше съвсем обикновена възглавница.  Въпреки,  че имам такава,  голяма (не като кравай)  още от първата бременност,  но я ползвам за съвсем различни цели -  спя с нея,  подлагам я зад себе си,  когато искам да съм в полуизправено положение в леглото,  използвам я като преграда,  за да не се завърта и пада детето от нашето легло и т. н.  Тоест практична е,  но никак не ми беше удобна за самото кърмене.

# 129
Хей Simple Smile благодаря че ни мислите, момичета.

Аз съм вкъщи. Снощи правихме запис, явно са подготвителни контракции Simple Smile дано поседи още малко, та да натрупа тегло Blush

За възглавниците - имам дълга от лидл и по време на бременността ми е много удобна. Няма да бързам да купувам специално за кърмене, ще видим как ще потръгне  Simple Smile

# 130
  • София
И аз много се чудех а възглавница, но накрая реших да не взимам. Сега с кърменето ще използвам обикновена, а ако толкова ми се наложи тогава ще купувам.

Бебефонът сигурно ще го оставя за подарък. Въпреки че жилището ни е много малко и не знам дали ще има особен смисъл от него. Съседът ми се е оборудвал с едни супер готини full hd , нощно виждане, 360 градуса и т.н. и са от порядъка на 80лв.

# 131
С първата бременост ползвах втория тип възглавница- нито ми беше удобна за спане, нито за кърмене, нито за каквото и да е било друго...но както знаете на всеки са му удобни съвсем различни неща. Сега за спане използвам една малка детска плюшена възглавничка от кралския дворец (беше подарък на сина ми от някого, тип сувенирна) подлагам я леко под корема, когато спя на една страна и ми е перфектна! Satisfied
По повод бебефоните бяхме купували на Бертони-вече са лорели. Купихме го от Аико. И се оказа доста несполучлива покупка. След няколко часа ползване замириса на изгоряло, а това е при бебето...да вземе да стане някоя беля...Уж ни дадоха нов ама и той така...и отиде в кофата директно. От Аико го купихме и беше към 50 лв тогава. Но се оказа, че при отворени врати в апартамента всичко е наред и нямаме нужда от бебефон...така че не избързвайте с тази покупка.

# 132
Ние онзи ден взехме камерата , с която ще гледаме детето. Също е full hd и е 65 лв. С приложение за телефон. Трябва и на компютъра да сложа приложението.
 Сега имаме една в детската и една в спалнята.

# 133
Благодаря че споделихте ,няма да избързвам .Ще си пробвам с нормалните възглавници и след това ще ме мисля.
Peoney,дано си поседи още малко 😘

# 134
Аз съм още от началото с възглавница за бременни, много ми е удобна и не мога да спя без нея.
И аз се чудих за бебефон, но засега ще изчакам. Раница също ще купим, но на по-късен етап.
Днес цял ден голяма разходка си направихме,сега не мога да ви опиша краката в какво състояние са... Tired Face И кръста ме хвана отново, абе не съм за дълги разходки вече.

Общи условия

Активация на акаунт