Хайде, ЮЛИ, идвай вече- да гушкам малко буболече! Тема № 8

• 45 005
  • 716
  •   1
Отговори
# 420
До 5 или 10 работни дни след изтичане на месеца, за който се отнася плащането ще ти го изплатят.
Не подлежи на плащане пише, защото болничният ти е от 30.05 и е обработен само за месец май, а 30.05 и 31.05 са неработни дни и затова не са ти платени.
От 01.06 до 30.06 ще ти платят сега през юли (до 5 или 10 работни дни, не съм сигурна точно), а  частта от месец юли ще бъде платена през август.

# 421
И аз чакам превод за юни. На изплащане пише, че се обработва.

# 422
Аз сутринта имах превод за целия юни.

# 423
И на мен ми преведоха днес за юни болничния. Много бързо, чак се изненадах, но не се оплаквам 🤗

# 424
Аз друго се чудя- 45- дневният ми беше от 21.05 до 04.07, демек до утре. Ако до 05.07 не съм родила, кой трябва да ми издаде удължение за преносване- АГ, ЛЛ?

# 425
Аз друго се чудя- 45- дневният ми беше от 21.05 до 04.07, демек до утре. Ако до 05.07 не съм родила, кой трябва да ми издаде удължение за преносване- АГ, ЛЛ?
АГ със сигурност може, моята така ми каза, но има вариант и ЛЛ да може така както и двамата могат да издават 45 дневния болничен.

# 426
  • Бургас
Хайде, момичета, дойде и моят ред. Днес 02.07.2020г. в 15:15 ч. проплака бебче Мартин 💖❤️💖🎉👣🎉💖❤️💖. Да ми е жив и здрав и все така сладичък. Сутринта дойдох на преглед и доктора препоръча да преминаваме до края на деня към секцио. Малко повече подробности тези дни, че сега не ми се пише дълго. Късмет на всички. Ние сме добре и се надявам бързо да сме все по-добре.

# 427
Честит да е Мартин, а на теб бързо възстановяване.

# 428
I.v.y. честито бебче! Да е живо и здраво, а на теб бързо възстановяване.Blue Heart

# 429
Жив и здрав да е Мартин !!!!
Само щастливи и спокойни моменти заедно с цялото семейство!!!
И бързо възстановяване на мама!

# 430
i.v.y. честит да ви е Мартин, живи и здрави, бързо възстановяване на мама!

# 431
Yvy честито момченце! Да ти е много здравичък и щастлив! Много радост и гордост да ви носи!

Момичета абе да ви питам, със първото раждане взимах арника след раждането. За бързо възтановяване. И без да си внушавам наистина на 2 рия ден бях готова да си ходя. А така съм забравила как беше приема, какво разреждане 🤷‍♀️😒
Някоя да е наясно?

# 432
Арника 30 ch (или 15ch), 3 дни х 3 гранули през 2 часа или по 5 гранули през 4 часа. Вече в болниците и при зъболекарите се научиха да го дават Wink

Yvy честито момченце! Да ти е много здравичък и щастлив! Много радост и гордост да ви носи!

Момичета абе да ви питам, със първото раждане взимах арника след раждането. За бързо възтановяване. И без да си внушавам наистина на 2 рия ден бях готова да си ходя. А така съм забравила как беше приема, какво разреждане 🤷♀😒
Някоя да е наясно?

# 433
  • Плевен
Здравейте момичета,честито на всички мамите,нека бебчетата бъдат живи и здрави.Да се запиша и аз вчера бях при АГ бебето е добре 35 г.с 2550 степен на плацентата трета,тонове добри увеличи ми дузофарма на 3по1.Сега каките чакат и броят дните

# 434
Арника 30 ch (или 15ch), 3 дни х 3 гранули през 2 часа или по 5 гранули през 4 часа. Вече в болниците и при зъболекарите се научиха да го дават Wink

Момичета абе да ви питам, със първото раждане взимах арника след раждането. За бързо възтановяване. И без да си внушавам наистина на 2 рия ден бях готова да си ходя. А така съм забравила как беше приема, какво разреждане 🤷♀😒
Някоя да е наясно?

Оооо много благодаря. 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт