Хайде, ЮЛИ, идвай вече- да гушкам малко буболече! Тема № 8

• 44 993
  • 716
  •   1
Отговори
# 450
Много ми е задушно и на мен, вечер не мога да спя, ставам по 100 пъти на тоалетна, а снощи в 4 като станах до 6 не успях да заспя, цял ден съм като пребита...Не помня при първото дете да съм имала такъв зор, още повече че бях качила почти двойни кг... Моят доктор излиза 0т 13 юли в отпуска, а секциото ми ще е следващата седмица, много ме е страх да не тръгне бебчето по-рано от датата за секцио. Голяма съм паника...
За Арниката да попитам, при секцио пак ще има ефект нали? Пила съм веднъж за излъчване и ме успокои, но при рана от операция дали ще помага, да се запася?

# 451
Много ми е задушно и на мен, вечер не мога да спя, ставам по 100 пъти на тоалетна, а снощи в 4 като станах до 6 не успях да заспя, цял ден съм като пребита...Не помня при първото дете да съм имала такъв зор, още повече че бях качила почти двойни кг... Моят доктор излиза 0т 13 юли в отпуска, а секциото ми ще е следващата седмица, много ме е страх да не тръгне бебчето по-рано от датата за секцио. Голяма съм паника...
За Арниката да попитам, при секцио пак ще има ефект нали? Пила съм веднъж за излъчване и ме успокои, но при рана от операция дали ще помага, да се запася?

С първото секцио взимах веднага арника сред операцията. Даже още несе цях раздвижила като почнах . Не си въобразявам,но нито съм ходила прегърбена нито ме е боляло по-силно от тежък цикъл. Останах доволна. Пак ще взема и този път.

# 452
О чудесно, взимам си още утре едно флакон че да си имам, казваш още същия ден може да се приема?
От много майки вече чувам, че второто секцио е много по болезнено от първото, доста се притеснявам, дано само всичко да е наред...

# 453
О чудесно, взимам си още утре едно флакон че да си имам, казваш още същия ден може да се приема?
От много майки вече чувам, че второто секцио е много по болезнено от първото, доста се притеснявам, дано само всичко да е наред...

Да, веднага след операцията само да се докопаш до нея. Grinning . Не взимай предварително защото имало риск да не хване упойката. Аз вече не се настройвам какво ще е явно е до организъм. Кога е твоето?
Аз съм след 5 дни, така искам да минава и да забравям вече. За капак и фейса гъмжи от снимки от морето Grinning и ми е депрес. 😄

# 454
А при нормално раждане може ли да се пие? То реално това е хомеопатия, нали? Няма негативи предполагам?

# 455
  • София
Момичета, снощи в 00.07 и 00.09 на бял свят се появихаи моите мишлета. Елица е 2310, Аспарух е 2230 и двамата са по 45 см. По-късно може би ще пиша пак Blush

# 456
Момичета, снощи в 00.07 и 00.09 на бял свят се появихаи моите мишлета. Елица е 2310, Аспарух е 2230 и двамата са по 45 см. По-късно може би ще пиша пак Blush
Живи и здрави да са! На теб бързо възстановавоне.

# 457
Да ти са живи и здрави.

# 458
Добре дошли на този свят на двете ти съкровища! Чудесни имена сте избрали!! Да са здрави!!

# 459
Момичета, понеже питате за химеопатия, ще ви споделя какво ми предписа моята хомеопатичка:

За възстановяване след раждане:
● Арника 30CH-3дни х 3гр през 2ч
● При епизиотомия / секцио: Стафизагрия D1000 - 3 часа след Арниката, 2 приема х 1 през 24 или 12 часа (при големи болки)

Химеопатията е безвредна, дефакто за да подейства, трябва да улучиш правилното лекарство. Ниската потенция (30) - по 15-30 мин преди / след да не се яде / пие вода. При високата потенция (D1000) - 30 мин преди/след да не се пие / яде. Високата потенция се търси в хом. аптеки, ниската - почти навсякъде я има. Дръжте флаконите увити в алуминиево фолио (заради разните вълни от устройства около тях). Гранулите се сипват в капчката и директно под езика (не се пипат, не се гълтат).

И като сме тръгнали, да ви споделя и хом. за детоксикация при биене на ваксини на малките:
Ваксини детоксикация
● Сутрин, преди ваксина: Thuya 30CH 3 гр
● 4 часа след ваксина: Thuya 30CH 3 гр
● Ако няма реакция, спираме. Ако има реакция - още 1-2-5 дни х 1 х 3 гр

При бебетата гранулките се разтварят в лъжичка с мляко / кърма / вода, това с чистата уста не се спазва толкова стриктно.

Честити бебоци на всички! Моят, по всички показатели, ще си стигне, че и мине термина, явно се цели за лъв Wink

# 460
Честити да са ти, да са здрави и много игриви!

# 461
Имам въпрос към преглежданите вече за разкритие? Във вторник ще ме гледат, а май останах с впечатление, че доста често след това запичват нещата. Има ли такова нещо?

# 462
Предният път, когато ме прегледаха за разкритие беше в петък, родих в следващия четвъртък.
Сега не позволявам никой да ме проверява.

# 463
Вече 2 пъти ме "проверяваха" е нямах никакъв дискомфорт. Ама бях втрещена защото съм със серклаж какво толкова трябваше да бъркат?!? Зависи от лекаря обаче как и кво бара 😒😒😒🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

# 464
Мен два пъти ме проверяваха и ми беше доста неприятно, но нищо не се случи след това.

Общи условия

Активация на акаунт