Бебетата вече са деца - септемврийчетата стават на една

• 9 256
  • 274
  •   1
Отговори
# 30
Тайги наистина си приличате с Рали.А Бобчо много приличаше като малък на сестра ми.

Да се похваля-вече си имаме още един зъб-общо 7станаха.А За ходенето -за една ръка хванат ходи.

Честито на ходещите малчовци.
Лека вечер  bouquet

# 31
Честит Рожден ден на Ивето!! Да е много усмихната, здарва и да слушка мама, татаи и бати

Момичета, аз съм се побъркала - утре имаме прощъпулник и кръщне, чистя в новия апартамнт и от понеделник започваме да се пренасяме...Ади няма на кой да о оставям и просто вече съм ей така  Crazy

Добре че не дойдох на срещата, като гледам какви сте се вталили всички,,,думи нямам! Рукси, специален поклон за теб!!!!!!!!

# 32
Теди, да ти е жива и здрава Ивето   bouquet  Hug! Да я нацелуваш и от нас  Heart Eyes!

Честито на всички проходили дечица.

Ние също сме в отбора на беззъбите  Grinning

# 33
Ами заминаваме за Пловдив Simple Smile Чакайте ме утре Simple Smile

Тайги определено си приличате  Hug

Последните беззъби чудовища са Емо на ЛСС, Али на Уини, Екатерина на Анхеса, Ели на Иви и Ади на Дани. Ако има други да свиркат трябва да се знаем и да се поддържаме в такъв тежък за нас и бебетата ни момент 

Последна редакция: сб, 26 авг 2006, 05:26 от Ivy

# 34
Тайги, много си приличате  Hug Ти преди време пак беше пуснала твоя сника и на Рали и тогава беше трудно различимо на коя снимка кой е  Heart Eyes

Да подхвана темата за гърнето  Mr. Green Може и да сте я обсъдили вече, ама да питам - колко бебчета го ползват успешно вече? При нас не се получава. Тео не иска и за секунда да седи седнал на гърнето си. Обикновено само го подмята и чишка около него.  Confused Аз спрях да се занимавам де, смятам да почакам да порасне още малко, че нещо не се справям  Embarassed

# 35
  • София/Осло
 bdbaloni baloniЧестит Рожден Ден на Ивчето. Много здраве и късмет на цялото семейство bdbaloni baloni

Честити ходещи крачета на Али running  love001

Марис - спокойно и уверено утре. Целувки на любимия ми Ади txtloves
Пипи- добре дошли Hug

# 36
Теди, да ти е жива и здрава шушката
Да е много здрава и да има прекрасно детство Hug Hug Hug

# 37
Ех, не можах да заспя от мисли какво съм забравила  ooooh!

Марис хубави празници имате утре! Да си изкарате страхотно и чакаме да разберем какъв ще става Ади освен християнче  Joy

# 38
Честит първи рожден ден на големия-малък мъж Ивчо на Мечо пук.Да расте здрав,палав и обичан  Gift nbirthday
 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 hbday hbday hbday hbday hbday hbday hbday Дани да си жива,здрава,и всичко което мечтаеш да ти се сбъдне.

# 39
Дани бъди най-желаната и обичана съпруга и най-нежната и грижовна майка! Много щастие и любов ти желаем!

# 40
Честит Рожден Ден на Ивчо! Нека бъде едно будно, палаво и много щастливо дете! Честит прекрасен празник на цялото ви семейство!

# 41
 newsm59 Честито[/b][/color][/size]

# 42
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕНДЕН НА ИВАЙЛО newsm59 

newsm67 

ura
МНОГО ЗДРАВЕ И КАСМЕТ МУ ЖЕЛАЯ  bouquet

# 43
честит рожден ден на Ивайло и честит рожден ден на Даниспорт    bouquet   bouquet  bouquet

newsm38      bigdance2 newsm67 newsm67  party041  party041 Gift Gift Tada newsm18 newsm18

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Теди, миличка, честит рожден ден за вчера и на твоята малка принцеска - да е жива и здрава, весела и с късмет в живота  Hug   bouquet

# 44
  • София/Осло
 bdbaloni baloniДАНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА.
 БЪДИ ВСЕ ТАКАВА ПРЕКРАСНА МАЙКА, ПРИЯТЕЛКА И ЖЕНА
bdbaloni baloni

Общи условия

Активация на акаунт