Как тренирам - 25

• 39 710
  • 796
  •   1
Отговори
# 570
Не между всичките, разбира се. Просто питам друг участник в темата защо смята, че издръжливостта не се развива чрез бодибилдинг.

# 571
Не между всичките, разбира се. Просто питам друг участник в темата защо смята, че издръжливостта не се развива чрез бодибилдинг.

Ти искаш спор с конкретен участник, разбирам.
Но пък аз съм услужлива, и предлагам сама да погледнеш що е то endurance, или endurance sports, в сайт който одобряваш.

# 572
Не разбирам защо ми скачаш за втори път в темата. Не искам спор, само питам човека, който твърди нещо определено защо го твърди, интересни са ми аргументите и така е културно. Къде съм казала, че не съм съгласна?

# 573
Отговор от моята лична практика е, че за да направиш по-големи мускули вдигаш и работните тежести. Често това е за сметка на повторенията. Общо взето търси си се експлозивната сила. От там и нямаш голяма издръжливост т.е. на 7-8 то повторение си дроб. Бодибилдинът за мен си е чиста борба за визия. Има и други ползи, но това е водещата цел. За мен специално за издръжливостта важна роля играе сърцето и доброто дишане.

# 574
  • Бургас/Пз
Нещата са комплексни и е добре да се комбинират тренировките, за да се постигне сила, издръжливост и мускулна маса едновременно.

Аз днес почивам.
Честит първи учебен ден на всички. Дано да е спокойна и присъствена новата учебна година Simple Smile

# 575
Вчера стигнах 10км на rowing machine за 59.16 Мин. Сега се колебая дали да увеличавам дистанцията или играя с  времето.
Днес имахме тренировка за цяло тяло с девойките. Беше ужасно горещо и натоварващо. Качвам една снимка след тренировката, която ще махна по-късно.

Цял ден можех да си лежа на тревата.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 15:56 от G&B

# 576
Аз вече съм на по 8 км бягане и започнах пак да тренирам кръгова  и ръце. Яко се бях отпуснала .

# 577
Аз сега редувам бягане с фитнес, като на фитнеса съм качила килограмите. Да се похваля клякам с 60, мъртва тяга със 70, на лег пресата слагам 150, напади с около 35 (зависи дали съм с дъмбели или с щанга зад врата). За сега спирам да вдигам кг, че ме е страх да не се контузя, след известно време пак ще вдигна.
Бягането ми е част по нагорнище- 7 кг. За сега не мога да отделям повече време сутрин (30-40 мин), така че там едва ли ще мърдам много освен да подобрявам времето.

# 578
  • Бургас/Пз
Супер сте, момичета!
Парушева, браво на теб, страхотни резултати.
Наоми, като се хване човек бързо влиза в час, хубаво е, че все пак не си се отказала
G&B, радвам се, че ти се отпазяват добре тренировките. Те със сигурност са един много добър антидепресант

Аз да се оплача, че вече трета седмица, от както вдигнах кг-те и още не мога да се адаптирам. Доста ме изморяват тренировките и явно почивката не ми стига. Сега тренирам 3дни, 1 почивам. Не пия нищо за възстановяване, дори БСАА не пия, и много се чудя дали да не започна. Според треньора е достатъчно само да увелича храната, но аз ям доста добре и не съм сигурна, че това е причината. Вие как мислите??

# 579
Ани, може и да претренираш. Според мен храната няма как да влияе не умората. Защо не ги бутнеш за малко и да видиш как са нещата. Може и да не е от килограмите, а от честотата на тренировките.

Аз пак имах 2 седмици пауза, заради първолак. Реших да облека един панталон, който купих в началото на лятото /преди примерно 2 месеца/, той направо ми пада. А панталонът е тесен, като го взех леко ми опъваше на бедрата и една идея по широк в талията. Сега мога юмрука да си пъхна под колана. Много съм отслабнала. Хората като спрът тренировки обикновенно качват, аз съм надолу. Яд ме е, че губя мускули и то много трудно изградени.
Та стигнах до генералния за себе си извод, че няма да се напъвам да си връщам килограмите през зимата. Ще гледам да задържа това ниво на работните тежести и каквото сабя покаже. Ако ми се хапва повече - ще ям, ако не ще гледам да си покривам норматива за деня.

Парушева, Наоми, G&B браво на вас!

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 14:53 от Punk_GirL

# 580
Вие сте мастъри с тези кг Simple Smile
Онзи ден в залата се засякох с една мацка. Нова или просто аз не съм я засичала. Гледа като темерут с едно самочуствие....
Правя си аз едно упражнение в супер серия с друго и докато съм на едната машина, оп оная седна на другата. Със сигурност ме видя, че я използвам, дори не бях си разтварила тежестите. Нищо не казах изчаках я и седнах да си довърша.
Нямам нищо против, но поне попитай от куртоазия!
Следващия път, обаче ако се повтори ще я резна...

# 581
Нона, на всеки се случва. Аз принципно си питам, ама някой път решавам, че ще си направя серията докато ползващия машината си почива и да не си пречим. Но може би те е издразнило отношението й.

# 582
  • Бургас/Пз
Ще пробвам, Пънк Simple Smile От октомври ще намаля тренировките на 2 към 1 почивка и ще видим. За храненето вече не виждам какво да променям освен да кача малко ядките, тахана, те поне дават сила.
За мускулните трески взех Глутамин. Дези беше писала хубави неща за него и се надявам да ми помогне.
Дези, ти как го приемаш и в каква доза?
Като цяло ми се ще зимата само да поддържам формата. Нямам други цели засега Simple Smile

Нона, за съжаление има много несъобразителни хора, а имам чувството, че някои дори понякога го правят нарочно.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2020, 10:20 от ani_d

# 583
Вчера успях да потренирам малко. Не беше стабилна тренировка, но пък и не беше символична. Определено клекът остава на 40 кг за сега. Като си върна малко формата ще пробвам пак с 50 кг.
Понеже почвам тренировката с бедрено разгъване и един пич тренираше на уреда. Помолих го да се редуваме. Много мразя да нагаждам тежестите и понеже беше с 108 реших да пробвам с тази тежест. Направих една серия от 10 повторения, обаче такъв респект видях в очите му!  Satisfied
Има една мацка дето се мъчи на този уред с около 88-98, обаче завалийката ще се контузи яката. Хем не е моя работа, хем би било добре някой да й каже, че не се прави така. На мен веднъж ми се случи един пич да ми каже, че нещо не го правя като хората. Не се обидих или нещо, но знам ли тя как ще реагира. Тя дори нападите не прави като хората с петички, къде е трегнала с такива тежести не знам.
Надявам се да имам време да тренирам като се успотоят нещата покрай новата учебна година. Вчера след тренировката бях умряла от глад. Това чувство го имам само след тренировка и ако искам да кача нещо, ще трябва да се тренира и да се яде.

# 584
Никога не го разбрах този порив да се помпаш с тежести Grinning

Общи условия

Активация на акаунт