На море в Гърция 2020 - III

• 48 615
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Има ли някакви специални изисквания в Гърция за кучетата? например намордници за едрите или нещо подобно?
И мен ме интересува това за кучетата.
Четох че на плажа трябва да са на повод, което е ок, след като е бийч бар. На неохраняемите плажове, разбирайте без бийч барове, някое заливче, дали кучето е разрешено да е пуснато или пак имат закон да е на повод?

# 226
здравейте
някой дали е ходил в катя студио и нефели студио на сикия

# 227
Има ли някакви специални изисквания в Гърция за кучетата? например намордници за едрите или нещо подобно?
И мен ме интересува това за кучетата.
Четох че на плажа трябва да са на повод, което е ок, след като е бийч бар. На неохраняемите плажове, разбирайте без бийч барове, някое заливче, дали кучето е разрешено да е пуснато или пак имат закон да е на повод?
Никога не са ни правили проблем за кучето, където и да е в Гърция, даже се е возил и на ферибот. А е 36кг. На плажа винаги е до нас, а до водата го водя на каишка, но като цяло избираме по празни плажове. Имаме обратния проблем - ние станим от хората, ама те се завират по нас - непрекъснато искат да го пипат, да се снимат с него и децата да го тормозят. Мисля да му сложа такса...

# 228
Благодаря за споделите директно от плажа метеорологичната обстановка.
Чудя се къде да мръднем Ситония или Касандра,но явно няма голяма разлика в температурата.
Идеята за къпане май няма да се осъществи именно за това си мислих да отидем към ръкавите,въпреки че не сме за много дълъг път.

# 229
Ние предпочитаме Касандра.

# 230
  • някъде ... тук ...
Всеки човек има различен праг на търпимост към температурата на водата.
Ние се къпахме миналата седмица на Лакара, в началото на Ситония. Не беше толкова топла водата като друга година, но не беше и неприятно студена, поне за нас.

# 231
  • София
Къпем се в морето, а не сме от най-издръжливите.
Днес, около 17 часа. Времето е супер, хора няма:

# 232
Къде сте точно Нелка?

# 233

Залез към Атон

# 234
  • София
Къде сте точно Нелка?
Нека Потидеа, в началото на Касандра. Точно където е канала. Но не селото, а туристическата част - откъм Ситония.

# 235
Здравейте момичета,
плануваме почивка в Гърция в края на август, но малко се притесняваме да резервираме самолетни билети/хотел все още, в случай, че има втора вирусна вълна. Възможно ли ще е 2-3 седмици преди това да намерим хубави оферти и да ги резервираме или е късно? Кой остров бихте ни препоръчали? До сега сме почивали на други места (не живеем в България) и само веднъж на Закинтос - хареса ни много, но искаме да опознаем и други части от гръцкото море 😊 Предпочитаме по-оживени места. Ще се радвам на съвет 🤗

# 236
Здравейте момичета,
плануваме почивка в Гърция в края на август, но малко се притесняваме да резервираме самолетни билети/хотел все още, в случай, че има втора вирусна вълна. Възможно ли ще е 2-3 седмици преди това да намерим хубави оферти и да ги резервираме или е късно? Кой остров бихте ни препоръчали? До сега сме почивали на други места (не живеем в България) и само веднъж на Закинтос - хареса ни много, но искаме да опознаем и други части от гръцкото море 😊 Предпочитаме по-оживени места. Ще се радвам на съвет 🤗

Според мен и нищо да не резервирате пак ще има места. Но, при това положение, може ли някой да каже как ще е утре, пък какво остава за края на август. Аз имам резервация за края на юли, но ще я откажа. Ще тръгнем или с резервация от предния ден или направо без.

# 237
здравейте
някой дали е ходил в катя студио и нефели студио на сикия

Преди 3 години бяхме там, в Нефели. Много гостоприемни домакини, жената говореше български, градината е много поддържана, наоколо има много и прекрасни плажове. На мен ми хареса и самото село, в което имаше и един от веригите магазин, но не помня кой точно беше.

# 238
  • ...
Аз съм в голяма чуденка ... да запазим ли от сега или да изчакаме почти последния момент. Намерих супер вила в Никити и едва ли ще остане свободна до началото на септември. Предполагам на място има как да се търси, но ще е в хотели, няма да е вила

# 239
Момичета, в момента има ли карантина за пристигащи в Гърция? А съответно за връщане в България? Не, че не следя непрекъснато новините, но ми се иска инфо от първа ръка! Благодаря!
Ние се бяхме засилили за тази събота към Кавала, но при тази ситуация не знам дали да рискуваме!

Общи условия

Активация на акаунт