На море в Гърция 2020 - III

• 48 438
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
А има ли ограничение през кой пункт да се премине?

# 646
А другият абсурд за до 3-ма души в един автомобил, дали е верен? Някой знае ли да го има публикувано официално някъде? Thinking
Има указание за 3 + 1 (шофьор), макар че изглежда не се спазва.

# 647
А другият абсурд за до 3-ма души в един автомобил, дали е верен? Някой знае ли да го има публикувано официално някъде? Thinking
Има указание за 3 + 1 (шофьор), макар че изглежда не се спазва.
Аз го чух снощи в новините.

Параход, 🤣🤣🤣

# 648
  • Sofia
Според мен пак казвам с българите не се занимават (заяждат) много така че не се притеснявайте толкова. Проверяващите и от двете страни бяха само българи. Дори за глоби не проверяваха, само БГТол снимаха преди самите гишета и проверяваха по номерата на колите според мен.

# 649
От около половин час вече сме на Кулата, има доста опашка Sad

# 650
И ние сме на Кулата. Опашката е 4 км. поне. Не знам какво става. Някой на границата или да е минал с повече инфо?

# 651
Около нас една жена коментираше, че нейни близки са минали през селата и на границата е нямало коли, минали са за минути.

# 652
Добре, ако на самата граница няма, от какво тогава е опашката? Дали провеяват тези кодове? Моля да пишете, като стигнете до там за какво става въпрос. Явно сте малко по-напред от нас.

# 653
С нетърпение ви чакам да пишете за колко време общо сте минали. Явно рано сте тръгнали и въпреки това. Моля ви да огледате като наближите има ли около вас хора, които ги привикват за тестване и ако има (дано не), от коли с каква регистрация са.

# 654
  • София
А някой проверява ли по колко човека са в колите? Че ние сме 4ри и се чудя ще направят лии проблем...

# 655
Изключително изнервяща ситуация, само неясноти...Още били пускали автомобили на Маказа, ама до кога? Ние пътуваме чак на 20.07, даже не знам дали да тръгваме, от Бс сме,ако трябва през Кулата да минаваме, няма смисъл...Нито мога да си отменя резервацията, защото всичко се мени постоянно, нито мога да кажа категорично " тръгвам" при всяко положение. Започва да ми звучи като подигравка, а очевидно никой от държавниците ни не се интересува  как да съдейства, тъй като има Бг сезон за спасяване.

# 656
Оффф ако не беше тоя финал на ЦСКА!!! Stuck Out TongueStuck Out TongueStuck Out Tongue да потеглим още утре да си спестим щуротиите...

Тръгвайте! Не си заслужават главоболията за една калъфка. Blush
Искрено ме развесели ония ден, а на всичко отгоре прогнозата се оказа и вярна... Laughing
Аз бъзика не го разбрах, от футбол не се вълнувам Stuck Out Tongue Winking Eye

Потегляме, ще пиша като/ако минем границата!

Обещали са ми вентилатор, ако ми е топло, но нямало да ми трябва Joy

# 657
Общо четирима ли сте в колата? Това не е проблем. Трима пътника + 1 шофьор.

# 658
Има една ФБ група за ГПП Кулата. В момента пишат, че опашката е 5 км. Надявам се скоро да се разреши проблема и да няма такова забавяне. Едно време си беше нормално по границите и не ме дразнеше особено, но вече сме се разглезили. Ние трябва да пътуваме баш в събота, за съжаление хотелът е на 4 часа път, което не е за нощен преход и с един младеж на 2 г. и не мога да реша по кое времем да тръгнем. Тръгваме обаче и се надявам да не изпуснем таверната 😆.

# 659
  • Пловдив
Оф, то все едно не на почивка, ами на мисия тръгва човек...
Ние още нямаме кодове, пътуваме в събота. Чудя се дали да не попълня пак декларации, защото иначе изтървам 48-часовия срок.

Общи условия

Активация на акаунт