На море в Гърция 2020 - III

• 48 454
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
Оф, то все едно не на почивка, ами на мисия тръгва човек...
Ние още нямаме кодове, пътуваме в събота. Чудя се дали да не попълня пак декларации, защото иначе изтървам 48-часовия срок.

И ние още нямаме код, а попълних декларацията в понеделник вечерта.
Ако след попълването сте получили имейл, няма нужда да попълвате пак. Кодът идва 1 ден преди пътуването.

Не е точно така за жалост. Бях попълнил декларация на 28ми за пътуване на 1-ви и кода дойде на 1ви в 23:00. Разбира се това го правеше напълно безполезен. Във ФБ група за границата има хора писали, че ги тествали с PCR тестове, българи.
Може ли линк към групата?

# 676
# 677
  • Пловдив
Здравейте, някой има ли идея дали при попълване на декларацията трябва да се попълни и името на съпругата? Чудя се дали за съпругата не трябва отделна декларация

# 678
  • ...
За съжаление след това фиаско напълно се отказах от идеята за Гърция тази година ☹️ не мога да си късам нервите ще ме тестват ли няма ли, и да чакам по опашки.. все едно сме някакви опитни мишки.

# 679
Минахме!!!
От опашката до пункта 3 часа и нещо 😬
Не видях да спират или тестват някой, Мм каза, че е май са мерили Т на една кола напред, но не е сигурен.
Нас ни провери само български служител, погледна документите и пита дали имаме “тия кодове, дето ги търсят гърците” - казах да и чао.
От гръцка страна само ни дадоха рекламни брошури за мола и увеселителния парк.
До нас имаше туристически автобус, не видях с каква регистрация е, но всички пътници слизаха, не знам така ли е принципно.

# 680
Ванилия, честито, прекрасна почивка ви желая! Вие с колко кода сте хората от вашата кола? В кодовете било обозначено дали ще има тестване, това четох и аз.

Николай, как мина без код??

# 681
В момента опашката е малко над 7 км.

# 682
Из постовете на ФБ групата: "хора не давайте да ви тестват...не знаете какво ще ви сложат с тия тестове..." Trollface

# 683

Николай, как мина без код??

Просто не пътувах (заради други причини), в събота ще пътувам и пак си чакам кода.

# 684
  • София
Някой да има представа дали за ферибота трябват някакви предварително попълнени декларации? Търсих инфо, но не намирам... за Килини-Закинтос става въпрос.

# 685
Ванилия, честито, прекрасна почивка ви желая! Вие с колко кода сте хората от вашата кола? В кодовете било обозначено дали ще има тестване, това четох и аз.

Благодаря!
Ние бяхме с два кода - първо пуснах една декларация на мен - добавих Мм и децата като пътници, а после за по-сигурно пуснах и една само за ММ.

# 686
Някой да има представа дали за ферибота трябват някакви предварително попълнени декларации? Търсих инфо, но не намирам... за Килини-Закинтос става въпрос.
Да! По линията пътуват две компании, ще ви ги дадат на гишето, като си купувате билетите.

# 687
  • София
Дали и през нощта е такава лудница на границата?

Декларация написахме във вторник вечерта- около 23ч., код получихме на 1.07. около 20ч., за пътуване на 3.07.

# 688
Из постовете на ФБ групата: "хора не давайте да ви тестват...не знаете какво ще ви сложат с тия тестове..." Trollface
А бе нищо няма да сложат, ама има много фалшиво положителни, това е всеизвестно вече и е достатъчно да скапе почивката на много хора.

# 689
В момента опашката е малко над 7 км.
За 1 час 1 км. На 6 км от границата сме, вече и камиони се натрупаха, до преди малко нямаше и двама се бяха блъснали леко.

Общи условия

Активация на акаунт