На море в Гърция 2020 - III

• 48 458
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
В момента опашката е малко над 7 км.
За 1 час 1 км. На 6 км от границата сме, вече и камиони се натрупаха, до преди малко нямаше и двама се бяха блъснали леко.

Ние сме в пефкохори и е почти празно както никога
QR кодове ще се проверяват избирателно на границата. Нямат капацитет за проверка на всички.
Гърците още в началото си казаха, че се надяват да спасят поне 30% от туризма това лято. Не гонят високи проценти, защото се опасяват от много заболели. Как ще го направят? Ами точно така, сложничко и сам да се откажеш. Stuck Out Tongue Winking Eye Ще останат само истинските фенове и почитатели.

# 691
Здравейте момичета!Бих искала да попитам на някой случвало ли му се е да попълни 2 декларации/за двама отделни души с два различни имейла/ ,но само единия да получи потвърждение на имейла.

# 692
Здравейте момичета!Бих искала да попитам на някой случвало ли му се е да попълни 2 декларации/за двама отделни души с два различни имейла/ ,но само единия да получи потвърждение на имейла.
[/qu

Тая работа не я виждам да продължи
На касандра много от хотелите сега се стягат да отварят но кой ще има нерви да се занимава с глупости

# 693
И аз очаквам някаква промяна, още за уикенда дори.

# 694
И аз очаквам някаква промяна, още за уикенда дори.

Като не искат туристи да кажат а не висене по 10часа на границата

# 695
  • София
Здравейте, за съжаление и на нас почивката може би се отлага. Бяхме запазили в апартамент при българи, но явно жената се е уплашила, защото е нелегално и сега се опитва да ни откаже да пътуваме. Не казва, че не иска да пътуваме, но го увърта. Може би не й се връща капарото, но трябва ние да се откажем. Сигурно има и други като нас.

# 696
Защото сега с декларациите може да се провери къде си ходил

quote author=denizara link=topic=1226989.msg41002775#msg41002775 date=1593687947]
Здравейте, за съжаление и на нас почивката може би се отлага. Бяхме запазили в апартамент при българи, но явно жената се е уплашила, защото е нелегално и сега се опитва да ни откаже да пътуваме. Не казва, че не иска да пътуваме, но го увърта. Може би не й се връща капарото, но трябва ние да се откажем. Сигурно има и други като нас.
[/quote]

# 697
  • София
Да, явно. Ама тя не ни е дала адрес, само населено място. Поне да каже, да не ходим.

# 698
  • София
В случай, че много ви харесва мястото за настаняване й кажи, че ще напишеш друга улица от градчето в декларацията, не нейния адрес. Ако още увърта, да връща капарото, места за почивка бол.

# 699
  • София
Има ли прибиращи се към БГ? Дали има забавяне и в обратна посока, а не само посока Гърция 🤔 Обмисляме дали утре или в събота да пътуваме обратно.

# 700

Че защо да се отлага почивката, то и без това е празно навсякъде?! Да връщат капарото и това е положението.
Ама да Ви питам защо така превеждате пари?! Поне да знаете къде е мястото, да го видите на картата...

# 701
  • София
На мен ми е за почивката, капарото е 120 лв и ще го прежаля.
Каза, че нямало улица, а се водело само Паралия Офринио, но сигурно ме е излъгала. Каза, че ще прати координатите, но и така не го направи.
С българи да не се занимава човек, че все сме извън закона.

# 702
Може и да не е излъгала. И на мен за един курорт ми казаха, че име на улица няма, като ми дадоха адреса.

# 703
Каза, че нямало улица, а се водело само Паралия Офринио, но сигурно ме е излъгала. Каза, че ще прати координатите, но и така не го направи.
Не те е изъгала - те там имат едно голямо като вилна зона /около плажовете/ едва ли има улици и номера

# 704

Не са те излъгали. Аз имам резервация за хотел там и той е без адрес. Само името на хотела, града, пощенския код и това е.

Общи условия

Активация на акаунт