🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 28

• 14 547
  • 736
  •   1
Отговори
# 105

Şampiyon 27.Bölüm 2.Fragmanı

# 106

Heart Decoration

Скрит текст:

Notes  Heart Decoration

# 107
Здравейте!

Еньовден е!
Роса да ви росне за свежест, биле да ви омае за здраве и слънце да огрява дните ви!

# 108
Здравейте, момичета!

Когато утрото започва с усмивка, несъмнено и денят ще бъде такъв - усмихнат, вълнуващ и красив...

Приятен ден!

Жизнерадост, оптимизъм, приятна музика и пожелания, който топлят сърцето! Удоволствие е да съм сред вас, момичета! Благодаря ви!

# 109
Не съм наясно какво се прави на Еньовден ,чела съм че се  берат билки. Хубави пожелания сте написали.

Емиии ,нали го знаеш Озан Донулай един симпатяга от младежите .
Та са го изловили да се целува с Бахар Шахин . Мда ,добре знаят че папараците ще ги снимат,така казват официално заедно сме. Те ,като много други се загаджиха на снимачната площадка.
Симпатяги са двамата ,желая им  да се задържът.
Рибаря,се отегчих да го чакам да благоволи да се появи и ще му тегля Сиктира ! Ко щете вярвайте ще го разлюбим !
Продуцентите мълчат ,като риби.

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 17:15 от femmi2

# 110

Феми, за този актьор ли иде реч?! Симпатяга е, но аз дори не си спомням дали съм го гледала в някой сериал - не ми е направил никакво впечатление.

Рибаря,се отегчих да го чакам да благоволи да се появи и ще му тегля Сиктира ! Ко щете вярвайте ще го разлюбим !
Продуцентите мълчат ,като риби.
    Не вярвам, че точно ти ще разлюбиш този красавец - Аполон и Казанова - 2 в 1 - Чачо!
     Представи си след няколко дни се появи строен, с изваяно тяло, брада, прилично поддържана и лъчезарната усмивка с трапчинки. Heart Eyes Какво ще правиш тогава??  Ще ти го грабнат другите фенки, внимавай!
     Аз отивам малко да "пострадам" с "Клетва". Stuck Out Tongue Winking Eye В тези епизоди Кемал и Нарин ме усмихват, а страдалците ги подминавам с мишката.
     Но преди това за още по-добро настроение - великолепният чаровник Ийт Козан.

# 111

Nature Boom Уауу..е много е красива Амине* Sleeping

Heart Broken Heart

тук и Толга е неотразим.. Kiss

# 112
Ново от Толга! Красавец!

# 113
Емииии ,рибаря се появи наистинаа.
Край на чакането . Обаче е ужасно нашишкавял поне от снимката в далечината така ми изглежда. Брадата му горе долу бива. Мале в шок съм. Прегръща Дуда и май я целува . Жива да Не Бях . Давайте хаповете ,успокоителното и нещо силно за пиене .
Направо ми се плачееее ,разлюбвам го .
Нито е красив вече  лази  ми по нервите с тая шаманка вещица ,лисица ,пиявица.
Не вижда ли че не е за него и Дуда обира лаврите щото златната рибка.
Малеее не му пука че го изловиха не крие и се мляска с нея . Егати промяната
Това е друг човек!:scream:
Изловиха ги папараците най послеее . Знаят си работата макар да се забавиха.

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 10:54 от femmi2

# 114
Фемиии, не мога да покажа тази лоена топка и то след чаровната усмихната и нова физиономия на Толга! Това ако е Чачо - жалко, много жалко за красивия и сексапилен актьор! Тайно се надявам това да не е истина. Някой си прави лоша шега!

Скрит текст:

# 115
Нищо не остана от Казанова и се влюбил в Дуда.
Не ща пират ,не ща Нищо. Няма да го издържа такъв!
Тоя човек защо така си съсипва здравето? То бива роли ,ама неговото е прекалено.
Disappointed RelievedDisappointed RelievedFlushedImp
Сега всички ще го одумват и смеят. Може  да си кажат че е за роля и да си го обичат.

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 01:30 от femmi2

# 116
УЖАС! Язък за хубавия мъж... ето за какво се е крил шишко... Разочарована съм.. млад мъж, направо се излага...

Ето и видео https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456253142%2Fe741e024ba898 … pl_wall_-58199741

Скрит текст:

# 117
Абсурд, това не може да е Чачо!

# 118

Феми, с друго не мога да ти помогна, затова ти пускам Хакан. Гледай красивия Казанова и не мисли за онзи брадясал и окръглен пират в прегръдките на Дуда.
     Не мога да го разбера Чачо - защо си причинява това?! За едната роля на пират да посегне така на външния си вид. Извинявай, но у мен предизвиква не само съжаление, но и отвращение. Другите актьори се чудят как да станат по-красиви и сексапилни, а този красавец погубва и хубостта си, и харизмата, която носи.

# 119
На снимката изглежда мн. пълен, но, като изгледах видеото.. не е така.. Пълен е колкото в Протектора, от широките дрехи е...и не е заради ролята на Пирата.. Чачо от доста време си е леко пълничък и отпуснат...

Общи условия

Активация на акаунт