🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 28

• 14 351
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Нарисувай ме по памет.
Може даже и с молив.
И душата ми ще оживее под пръстите ти.
Под ръцете ти. Под щрихите.

Просто ще бъда спомен на платно.
И ще докосна живота ти.
Ти ме създаде в реалността.
Чрез образа си те докосвам.

Нарисувай ме с глас.
Стихове за мен напиши.
Ще се върна по вятъра
За секунда, за миг, за душа...

Цеце, благодаря за превода! Оставих тези прекрасни стихове за начало на новата страничка. Чудесни са!

Грозденце, благодаря за линковете! Предчувствам, че няма да има спане тази нощ! Stuck Out Tongue Winking Eye "Мистър Грешен" ме очаква!

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 01:25 от Emiliya

# 316
Nature Sunny Nature Sunny

Nature Sunny

Revolving Hearts

Revolving Hearts

Скрит текст:

Notes Yum

Heart Eyes

# 317
Здравейте, момичета!

И няма значение какво е времето извън прозореца ...
Важното е, че има близки хора, които ни топлят с Думи ... Действия ... Усмивки.

Пожелавам ви един емоционален и неповторим слънчев ден!

"Искам да те нарисувам, не със молив, не със четка - с устни ще те нарисувам ... "
Снимката на Чачо на фона на тази лирична песен създава такова ведро настроение, внушава емоции и развихря въображение.
    Софи, благодаря ти за умело подбраните песни и снимки, с които радваш всички ни!

# 318
Kiss Heart Eyes

Flowers Bouquet ЕМИ* благодаря за хубавите думи,това е най-малкото което мога да направя
на фона на това което правиш ти за нас в темата..
красиво оформление,интересни интервюта,
последно инфо за всичко около красавците
и невероятните колажи и гифчета..другите момичета* също..
удоволствието е взаимно!!
Hands Clap Hands Ok Hand

предполагам че това е ново от Чачо..
съвсем не е зле..да намали брадата и косата,
да сложи шорти и да прави бързо плочки като другите красавци..
бързо ще върне еротичния си вид!!
Kissing Heart

# 319

Софи, аз за първи път виждам тази снимка на Чачо и чакам с нетърпение Феми да каже нещо повече. Да се надяваме, че е нова снимка и нашият сладур е решил най-после да даде интервю и да разсее мистерията около себе си и проектите му.

първата роля "Maçolar" (2006)

"IKISINI DE SEVDIM" (2017)

# 320
Здравейте момичета ,кокичета.
Набързо да се разпиша ,имам неща  за вършене но да не карам Еми да чака.
Снимката Не е нова. Не е дал никакво интервю да разсее мистерията.
Ще даде дръжки и на кукуво лято!
Фотото е от една реклама на Защитника.
Тогава също се беше докарал, като мечок. Разбира се като почна да снима косморляка го махна от себе си.

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 15:30 от femmi2

# 321

Феми, благодаря ти за бързия отговор. Аз продължавам да се надявам, че с пирата всичко е приключило и Чачо ще се появи променен, стегнат и секси. Heart Eyes
     Да довърша 28 епизод на "Шампион", че и фрагмента за новия не съм пуснала. Изостанах, улисана в красавците. Извинете ме!

Фърат разбира какви са терзанията  на Зафер, опитва се да го успокои, но не е толкова лесно, затова заедно с Несли решават да се намесят. Планът им е перфектен – цялото семейство се събира, за да празнуват. Селви не може да откаже на поканата да сподели тяхното щастие. Пристига на вечерята, Зафер е изненадан, но и доволен. Годеницата му седи до него – всички се забавляват.

Зафер е нетърпелив, не предполага, че Селви ще продължи да упорства. Изпраща я до вкъщи и отново повдига въпроса за годежа им. Селви е категорична – не може да му прости.

Свидетели на щастливата семейна вечеринка стават Тансел и Думан. Тансел е бесен – ще сложи край на това. Време е да унищожи Кафкас. Бързо чертае план за отмъщение. Изпраща  SMS на Суна и помрачава настроението й.
     Суна се опитва да предпази Фърат от сблъсък с Тансел, вярва че сама ще се справи и не казва нищо на Фърат.
     Следват срещи с Тансел и категоричното му искане – Суна ще забрави за Фърат и ще се ожени за Тансел. В противен случай за Фърат ще настанат тежки дни.

Тансел не се шегува. Никой не може да го спре. И в най-неочаквания момент напада в гръб.
     Тренировките вървят с пълна сила, Дука е силен противник, но Фърат и Зафер са пълни с надежда. Спокойни отиват на срещата с Дука и чакат търпеливо противника. Дука се бави, Кадо предчувства нещо лошо и ... пристигат членове на комисията, които казват, че Дука няма да дойде, печели служебно битката, защото в кръвта на Кафкас са открити големи количества допинг.

Пресата гръмва, а Тансел е доволен – с кариерата на Кафкас е приключено. Цяла Турция разбира, че Кафкас е мошеник, който не може да се боксира.
     Комисията заседава, отнемат титлите на Кафкас. Боксьорът и неговият треньор нямат право до края на живота си да упражняват тази професия.

Минута колебание и ... Зафер поема цялата вина върху себе си. Да, той единствен е знаел за допинга и съзнателно и без знанието на Фърат е действал. Наказан трябва да бъде само той – треньорът. Фърат е реабилитиран!
    Това е да бъдеш истински приятел и брат! Да жертваш кариерата, реномето си, да жертваш дори и живота си за другия, забравяйки себе си!
    Фърат е изумен! Фърат е щастливец, защото до него стои истински приятел!

Хареса ми ла̀йтмотивът на новия фрагмент:
"Нека се съсредоточим върху това, което ще спечелим, а не върху това, което губим ..."  
     Ще бъде интересно ...

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 13:47 от Emiliya

# 322
Емиии , опасявам се че пират ще има . Това ми е усещането и доколкото познавам  виртуално и по това което е доказал досега няма да се откаже. Иска да е различен плюс това морета , кораби , гмуркане , битки ще му е кеф.  Силно се надявам да Окастри брадата и косата . Лицето и очите му не се виждат . Винаги може да се провалят плановете ако има подписан договор с неустойки няма отказване лесно. Или ще си плати парите.Говори се че режисьорите на проекта също се отказали.

дистанцияяяя Joy
направо са ми като леля и племеник , никва романтика. Таз актриса за любима на боксьора не става!

Да се учат от Казановата , гориии . пали , огън ! Kiss Ако се осъществи романа желанието ми е да надмине страстната сцена с Айча в Протектора.
Разсъблича ,разкъсва дрехите мята я на лИглото ,онази стене в ръцете му жадни целуфани,погледи ,могледи.
Да шепне с неговия секси глас ти си само моя красавице ! Искам да чувствам кожата ти ,тялото ти.

Праща ги в рая звяра .
Целува като Бог !
Моето сърце е в твойте ръце!

Ооххх , спира ми пулса , уникален !
колежките как издържат ...
една въздишка

от втори сезон пред камината
Скрит текст:
в тон с това любимата ми песен за горещи летни изпълнения

йеее  , разбих се от кеееф Heart Eyes

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 21:36 от femmi2

# 323

Nature Boom Феми* по всичко личи че нещата които си имала за вършене
добре си ги свършила..гифчетата с Чачо са за учебник,
да знаеш кат ни мерне на каста и веднага ша
ни почне по същия начин,особено теб!.*!
Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

..дано Толга се излъже да пусне още снимки и
клипчета от домашния басей,мноого е готин!
Kissing Heart

Revolving Hearts

# 324
Здравейте!
За една прохладна романтична вечер

# 325

Софи, малко се съмнявам, че албанската пиявица ще пусне снимка на Толга, излизащ от басейна, мокър и чаровен. Надявам се само на репортерска снимка или снимки от сета по време на последния му мач на ринга.
    Толгахан е доста "премерен" по отношение на фотографиите, които качва в Instagram-а си. Не обича да се натрапва и да демонстрира красота и тяло. Има само 270 публикации. А би могъл да радва феновете си по-често.Heart Eyes
Здравейте!
За една прохладна романтична вечер

Цеце, ти пак ни размечта. Страхотна гледка!

# 326
Цеце ,размечта ни с тази вечерно морска романтична гледка Heart Eyes
Може да послужи за нашия сценарии.

Емиии Kissing Heart ти се радвай че публикува маминият в инста дори да не е често. Щото рибаря публикува само когато му е кеф с някоя риба на ръце или по задължение за проект.
Свикнали сме ,но това мълчание и очакване за достоверни новини ни убива!

Разгорещихме страстите като за учебник.
Софи ,ако щеш вярвай това щях да пиша и аз на клавитурата. Точно като учебник е тази сцена.С такъв учител ще е удоволствие да практикуваш и учиш на тънкости:blush:Sleeping
Аз ще съм добра ученичка като ме изпитва,ще го надминем ,аааах как се размечтах и ми ври въобръжението.
После ще пиша по сценария ще има от всичко.

Емиии ,твоята Емма и адвоката заспаха трябва ги размърдаш .Joy
Хайде имаш куп неща за вдъхновение да пишеш.

# 327
Ооох, много любим момент. Между другото, думата за мечта при някои народи е еквивалент на думата сън, така че дали ще мечтаем за красавците или ще ги сънуваме, все едно и също е, важното е да присъстват.

# 328

Феми, "тържествено" обещавам, че утре ще пиша по нашия сценарий.  Малко трудно ще размърдам адвоката и Емма, а ако взема пример от сценария на "Клетва" ще ми трябват 245 епизода, за да го докарам до страстни погледи, за целувка и дума не може да става. Но аз упорито следя историята на Кемал и Нарин. С превод на бг. е още по-интересно. Уж не си падам по толкова строго костюмирани мъже, а Джан Верел определено ми харесва повече с костюм и в ролята на Кемал.

# 329

Уж не си падам по толкова строго костюмирани мъже, а Джан Верел определено ми харесва повече с костюм и в ролята на Кемал.

Еми, то не става само по спортни типове да се увличаме, трябва и на малко изтънченост да се полюбуваме. Наистина страшно много му отива на този актьор костюма, излъчва някаква доза аристократизъм.

Общи условия

Активация на акаунт