🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 28

• 14 296
  • 736
  •   1
Отговори
# 45

Şampiyon 27.Bölüm Fragmanı

Зафер:” Ако ти искаш да държиш ръката ми, то нашият живот и нашите душевни рани ще бъдат оставени в миналото.”
Селви: „ От нас вече нищо не остана! Мен повече ме няма!”

Зафер: „Гюнеш, мой Гюнеш!”

Фърат: „Тансел е изпратил Думан в залата!”
Зафер: „ И за всичко, което тя е направила, нашият дом вече три дни го нападат различни хора.  Махай се вече от нашия живот!”
Фърат: „Говори възпитано, както баща ти ....”
Зафер: „Моят баща го уби, ти! ... Утре сутрин вземи сина си и се махнете от нашия дом и от нашия живот. Махай се!”
Скрит текст:

Beykoz, İstanbul

# 46

любимците Kissing Heart

красавцитеHeart Eyes

Kiss

Kiss

# 47

Софиии, така хубаво си украсила страничката с нашите красавци, че на мен не ми остава нищо друго, освен да продължа със снимките.
     Няма нищо ново из нета. Толга е пуснал клипче в сторито си, но не мога да го изтегля. Такъв проливен дъжд вали в Истанбул, ще ни намокри хубавците!

# 48
Flowers Bouquet ЕМИ* аз нищо не намирам,пусни поне линк ако можеш..
 и пак да си кажа,искам Толга по екип или с нещо друго за разтоварване!
Stuck Out Tongue Winking Eye

Феми* къде ли се е разхождала днес..
и ако са били заедно с Грозденце* да се похвалят
и почерпят и нас с някоя турска вкусотийка за поддържане на красотата..
от мен  - една експлозия за преглъщане!
Blush Wine Glass

Hearts

настроение със сладурите!! Sunglasses

Kissing Heart

Heart Eyes

# 49
    Софи, това е линка, ако може да се отвори и да го свалиш, ще направя и гифка! С "експлозията" в ръка Stuck Out Tongue Winking Eye търся Толга по екип и откривам само това!
     Боксьор - красавец!

# 50
Днес се прибрахме живи и здрави.
Пак разгледахме някой места на връщане.
Грозденцето не се видяхме ,иначе е много любезна. Лафим си по телефона. Някой друг път задължително ще го направим.
Там очудващо евтино и готвят много вкусно. Yum
Перперикон не ми хареса особено не е излишно малко спорт с кътеренето ,иначе не съм от активините. Им хора цели планини изкачват.сред природата няма да се заразиш,нямаше блъсканица. Нарастналия брой заразени е притеснително . Лятото няма да посмеят да затворят всичко ,народа няма да издържи.
Моя като реши нещо го прави.Smile
Рибаря е потънал при рибоците и морето.
Дуда готви риба ,научила някоя тънкост при такъв залален рибар.
Дори да се вмирише нема да протестира:joy:

Софиии ,огнена експолозия и питие .
Страхотна гифка Tropical DrinkHands Clap

Последна редакция: сб, 20 юни 2020, 22:53 от femmi2

# 51

Flowers Bouquet ЕМИ* и аз не мога да го изтегля но ми прилича
на клипа с панорамните кадри и басейна,
ако си спомняш кога го гледахме,може да опитаме пак..
Thinking

Феми* какво да му харесаш на този каманак..
извинявам се но и на мен не ми допада много рекламирания
  каменен археологически комплекс..
Close

Гледам щастливата усмивка на Чачо
с рибата в ръце и се сетих за един виц който като Цеце*
няма как да не го споделя тук - защо Дуда..
* Истинска златна рибка -
това е жена,която мълчаливо изпълнява всички желания!!*
Joy Joy

и Джан с..Русалката* Joy Hands V

# 52
Джан с русалката и моряка със златната рибка кво повече да иска човек:joy:
Ча е най хепи и доволен ,когато лови риба и се гмурка. Направо са като бебета неговите риби и ги държи.
Ча я държи при себе си щото му изпълнява желанията.Joy Дуда не е глупава като е фанала златната рибка,ще държи докато може.

Софи ,за нас каманак на моя му хареса .
Нищо неразбирате гледайте си сериалите и въздишайте ,това са древни неща ,тук са живели хора. Светата статуя ми хареса ,не знам дали си я посещавала ходи се с кола ,има църква и запалихме свещичка. Хубав парк и чисто.

Някъв осведомен журналист писал че ще останем удивени, като разберем партнерката /партньора на Ча в Барбароса.  Близко време ще се разбере коя е или кой.
Чак пък удивени Rolling Eyes пише си човека да го четът.

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 15:22 от femmi2

# 53
Здравейте, момичета!

"Ако правите нещо прекрасно, а никой не го забелязва - не тъгувайте.
Изгревът е най-прекрасната гледка на света, а повечето хора по това време спят."

Желая ви приятен и усмихнат почивен ден, пълен със сила и любов!

Честит Ден на бащата на най-красивите и любящи бащи!

Денят на бащата съществува почти навсякъде по света в чест и прослава на бащите и бъдещите бащи.

Денят на бащата е празник, на който се чества бащинството и родителските грижи на мъжете, точно както на Деня на майката се чества майчинството. Обикновено на този ден се правят подаръци на бащите и семейството празнува заедно през деня. Денят на бащата се празнува в различните страни по различен начин и на различни дати.
В повечето страни Денят на бащата се отбелязва през третата неделя от месец юни: Аржентина, България, Великобритания, Венецуела, Еквадор, Зимбабве, Индия, Ирландия, Канада, Китай (вкл. Макао и Хонконг), Колумбия, Коста Рика, Куба, Малайзия, Малта, Мексико, Пакистан, Панама, Перу, Филипините, Сингапур, Словакия, САЩ, Турция, Франция, Холандия, Чили, Чехия, Швейцария, Южна Африка, Япония.

от Уикипедия

Цитат
sampiyontrt
Честит #FathersDay на всички бащи шампиони. 🥊
@ TRT1

# 54

Bowtie На всички бащи и специално на двамата
най-добри, които съм виждала в сериалите
преди да станат такива в реала.. Толга* и Анас*
Kissing Heart

Heart Eyes

# 55
Честито на всички бащи . Толга му отива в живота и в сериалите да е такъв. Ако и в новия филм играе любящ баща шЪ падна . Харесва му и това е.

На рибарчето нема да чиститим  да си гледа неговите бебета риби . Сега няма нужда като е натоварен да ни сервира шаманче. Дуда ,Муда кат иска да я опложда някой друг . Леле ,колко сме лошиии ,браним го макар да ни лази по нервите с криенето.

Софиии,според теб коя е таз удивена кадъна неземна за която пишат ?
Да не сме избрани от кастинга и всички да шашнем JoyJoy Ша свикваме с полевите условия с пирата.

# 56

Nature Boom Феми* след като стана баща и в реала
не ми се гледа повече Толга в такава роля,доказа се,стига толкова,
 сега искам да го гледам в екшън и еротика..
Stuck Out Tongue Winking Eye

..за кадъната нямам идея,единствено шаманката не я виждам до него на сета*
..Аз в шатрата добре ша са представя, но на кораба до Пирата - не, защото ми става лошо от клатенето
колкото и да е символично..веднъж пътувах с корабче от Балчик до Варна и то при спокойно море
и слънчево време..като слезнах на пристанището не можех да пазя равновесие половин час..
не ми се мисли при бурно море к,во ще стане..а за любовни изпълнения - забрави!!
Joy Joy

Heart Eyes

# 57

Софи, Феми, хич не ви трябва кастинг за пирата сред дебели и брадясали мъже, лъхащи на пот и алкохол. Вие се гласете за Казанова - там ще бъде интересно и вълнуващо! Пък ще има и какво да подпирате. Joy
     Толга да не си и помисля да го играе баща в новия филм - ще стане банален. Това стройно тяло трябва да го видим в екшън и еротика.
     Четох някъде, че сценарият, който Толгахан пише е за някакъв известен турски пилот, но в момента не мога да намеря информацията. Как харесвам униформени мъже! Kissing Heart Представям си какъв красавец ще бъде с пилотските одежди. Heart Eyes

Софи, ето гифка от видеото. Благодаря на Роси, която е успяла да го свали и ми го е изпратила на лични.
    Бащи и синове!

Цитат
tsayisman
Честит ден на бащата.
🧿🙏🏻❤️

# 58
Flowers BouquetЕМИ* благодаря за красивата гифка с дъжда
 от имението на Толга*

Bowtie ..нашия пират си го представям неугледен само в началото
докато отвърже и освободи пленената красавица от галерата..
и после на брега се оказва че пиратството му е хоби иначе е красив джентълмен
който е несметно богат и служи под прикритие на правителството или монархията!!
Joy

..Толга* като пилот с униформа
дори не мога да си го представя колко ще е красив и неотразим!!
Heart Eyes

Kissing Heart

# 59
Много готина гифка с дъжда от къщата му.
Софиии , твоя сценарии ми харесва приключенски ,няма да стане така. Ще вкарат доста история и кадъната няма да е толкоз важна.

Толга пилот  ще е интересна роля . Това не пречи да има дете в филма , пак драма.
 това е за Грозденцето с много къса
https://www.youtube.com/watch?v=kOjmY44S7Hc

ново от Дуда излегнала и написала никакви проблеми.
Фигурата е хубава поддържана не си крива душата.
Дава отчет да се знае с кого е все още . Пиявица ,дразнител , лисица.! Imp

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 00:34 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт