🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 28

• 14 530
  • 736
  •   1
Отговори
# 75

„Всяка минута, в която си ядосан, губиш 60 секунди щастие“
 Ралф Уолдо Емерсън.

# 76

Ийт между  две жени , които са ядосани и едната не го дава железен требва да е Joy
Шафак перфектно си изигра ролята.
Истанбулски коте и кученце
Грозде  , за теб:hugs:

мъъъър

ето гоооо пиратааа , малко неглиже и мърляв и хубав

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 20:59 от femmi2

# 77

ето гоооо пиратааа , малко неглиже и мърляв и хубав
     Феми, това нова снимка ли е?!

Шафак Пекдемир наистина беше перфектна в ролята си на Иджлял. Но и другите проекти са й много добри. А за Гьозде Мутлуер /Ямур нищо не съм срещала. В "Сега и завинаги" ми направи много добро впечатление, в "Сезони на любовта" - също.

# 78
Емиии , познай де ? На коя визия ти прилича Wink
нова от златната шаманка
Скрит текст:
мамините синчета

Heart Eyes

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 23:58 от femmi2

# 79
Привет момичета!

Нося ви 3 фраг на "МГ"

Еми Hug гифка от 25сек- 28сек Sunglasses

# 80

Феми, Чачо е с визията на Сарп на тази снимка, но тайно се надявах да изглежда така и в момента, защото въображението ми не ме "слуша" и рисува потресаващ портрет на Чачо днес. Дано да обори страховете ни и да се появи като ... атлет!
    На шаманката няма ли кой да й каже, че с бретон ще скрие това огромно чело и ще заприлича на човек.

"Сезони на любовта" на испански.

Грозденце, благодаря за 3 фраг на "МГ"! Сега ще направя и гифки. Ако не ги пусна във вашата тема, намини оттук, за да си ги вземеш.

Хареса ми този колаж. Откраднах си го от Злати.

# 81
# 82

След еуфорията около Мистър Грешен да си продължа с маминия безгрешен Шампион! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 83
Емиии , ще те зарадвам , требва да черпиш , че показаха бебката. Лицето не се вижда добре , но и това е нещо .

Месут Озил и его маленькая дочка Эда

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 23:34 от femmi2

# 84
Емиии , ще те зарадвам, требва да черпиш , че показаха бебката. Лицето не се вижда добре , но и това е нещо .
Скрит текст:
Месут Озил и его маленькая дочка Эда
    Феми, още вчера качих снимката на Грозника с малката Еда, но в скрит текст, че не мога да го дишам. Rage Той не е благоволил да качи тази снимка в Instagram-а си, а аз пък не желая него да гледам. Когато Амине пусне своя снимка с бебока - ще украся темата с нея.
     Хайде малко гифки с Мистър Грешен, че да оправим вкуса от неприятната физиономия на футболиста.

# 85
Емиии ,Извинявай ,не съм разбрала че си качила снимката в спойлер .
Мислех че ще се зарадваш дори да не е с Амине. Разбирам те така е с любимците,но от нас не зависи нищо.

МГ е супер мачо ,на Джан му отива и напомпан. Грижи се за формата си.  Как омачка потника и го фърли ,оназ как е издържала:joy:
А ,рибаря вече не знам на какво да се надявам. Юли почват Барбароса не са казали дата, важното е да пуснат снимки.

# 86

Феми, няма за какво да се извиняваш. Случва се понякога да не видим какво има в предходния пост.
     Обичам да разглеждам снимки с децата на актьорите, които харесвам. Но снимката с Грозника не ми въздейства. Може би ме ядоса факта, че той не е качил снимката в Instagram-а си, а със себе си не забравя да се похвали. Амине пък никаква я няма - защо поне една снимка не пусна да видим колко е щастлива като майка,  как се радва на детето си. Няма да ги урочасаме, я! Ще сложим "окото" да ги пази.
     Да пусна многодетния татко Чънар, че да се разведря.

Софи и Цеце днес ни изоставиха! Утре да се явят с по-големи чаши кафе, че ще ги наказваме!

много хубава екранна двойка Heart Eyes

Най- после нова снимка на Амине! Красавица - естествена и неподправена!

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 02:07 от Emiliya

# 87
Здравейте!

Животът е въпрос на баланс. Не винаги е необходимо да се прави нещо. Понякога е абсолютно необходимо да спреш, да се отпуснеш и да не правиш нищо...
Далай Лама

# 88
Здравейте, момичета!

'' Когато се научиш да откриваш щастието в малките неща ... голямото щастие ще открие теб.''

Щастливо, споделено и пъстро да ви е през целия нов месец!
Наслаждавайте се на лятото!

# 89
Здравейте, момичета!

Скрит текст:
'' Когато се научиш да откриваш щастието в малките неща ... голямото щастие ще открие теб.''

Щастливо, споделено и пъстро да ви е през целия нов месец!
Наслаждавайте се на лятото!

Еми, страхотен колаж, много, много ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт